Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 10, 2009, 09:47:45 pmΠαράθεση από: N.Π. στις Μαρτίου 10, 2009, 05:20:41 pmOlgalia μου, προσπάθησε να έρθεις στις 28 γιατί πολύ φοβάμαι ότι στις 4, θα'σαι μόνη σου..Μου κάνει εντύπωση, ότι στο θέμα αυτό συμμετέχουμε ελάχιστα και συγκεκριμένα άτομα και για την ημερομηνία 28/3. Πού είναι οι υπόλοποι, εκείνοι που θέλουν 4/4? Είναι γύρω στα 14 άτομα.. ..εξάλλου το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, υγεία να έχουμε.. φαντάζομαι ότι όσοι δήλωσαν 4 δε συμμετέχουν -μια κ εχει αποφασιστεί για 28- απο διακριτικότητα.. το καλοκαιρι ειναι περιοδος διακοπων, δεν μαζευομαστε ευκολα!δεν εχει αποφασιστει για 28 Georgia s, απλα αυτη η ημερομηνια τεθηκε πρωτα και την αποδεχτηκαν.βγαινει η χρυσουλα μετα απο μερες και λεει 4, ερχεται η ολγκαλια και λεει 4, ενω πρωτα ειχε συμφωνησει για 28 (ενταξει ανθρωποι ειμαστε της ετυχε κατι σοβαρο)επειδη το εχουμε ζαλισει αρκετα το θεμα, συνοψιζουμε: 28/3 και 4/4 οποιοι μπορουν ερχονται ειτε στη 1η συναντηση ειτε στη δευτερη.(οταν λεω εγω οτι με τις γυναικες δεν βρισκει κανεις και ποτε συνεννοηση.... γινομαι κακος!)
Παράθεση από: N.Π. στις Μαρτίου 10, 2009, 05:20:41 pmOlgalia μου, προσπάθησε να έρθεις στις 28 γιατί πολύ φοβάμαι ότι στις 4, θα'σαι μόνη σου..Μου κάνει εντύπωση, ότι στο θέμα αυτό συμμετέχουμε ελάχιστα και συγκεκριμένα άτομα και για την ημερομηνία 28/3. Πού είναι οι υπόλοποι, εκείνοι που θέλουν 4/4? Είναι γύρω στα 14 άτομα.. ..εξάλλου το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, υγεία να έχουμε.. φαντάζομαι ότι όσοι δήλωσαν 4 δε συμμετέχουν -μια κ εχει αποφασιστεί για 28- απο διακριτικότητα..
Olgalia μου, προσπάθησε να έρθεις στις 28 γιατί πολύ φοβάμαι ότι στις 4, θα'σαι μόνη σου..Μου κάνει εντύπωση, ότι στο θέμα αυτό συμμετέχουμε ελάχιστα και συγκεκριμένα άτομα και για την ημερομηνία 28/3. Πού είναι οι υπόλοποι, εκείνοι που θέλουν 4/4? Είναι γύρω στα 14 άτομα..
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 11, 2009, 08:57:58 amΠαράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 10, 2009, 09:47:45 pmΠαράθεση από: N.Π. στις Μαρτίου 10, 2009, 05:20:41 pmOlgalia μου, προσπάθησε να έρθεις στις 28 γιατί πολύ φοβάμαι ότι στις 4, θα'σαι μόνη σου..Μου κάνει εντύπωση, ότι στο θέμα αυτό συμμετέχουμε ελάχιστα και συγκεκριμένα άτομα και για την ημερομηνία 28/3. Πού είναι οι υπόλοποι, εκείνοι που θέλουν 4/4? Είναι γύρω στα 14 άτομα.. ..εξάλλου το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, υγεία να έχουμε.. φαντάζομαι ότι όσοι δήλωσαν 4 δε συμμετέχουν -μια κ εχει αποφασιστεί για 28- απο διακριτικότητα.. το καλοκαιρι ειναι περιοδος διακοπων, δεν μαζευομαστε ευκολα!δεν εχει αποφασιστει για 28 Georgia s, απλα αυτη η ημερομηνια τεθηκε πρωτα και την αποδεχτηκαν.βγαινει η χρυσουλα μετα απο μερες και λεει 4, ερχεται η ολγκαλια και λεει 4, ενω πρωτα ειχε συμφωνησει για 28 (ενταξει ανθρωποι ειμαστε της ετυχε κατι σοβαρο)επειδη το εχουμε ζαλισει αρκετα το θεμα, συνοψιζουμε: 28/3 και 4/4 οποιοι μπορουν ερχονται ειτε στη 1η συναντηση ειτε στη δευτερη.(οταν λεω εγω οτι με τις γυναικες δεν βρισκει κανεις και ποτε συνεννοηση.... γινομαι κακος!)Φίλτατε Μάρκο, συμφωνώ με την τελευταία σου παρένθεση ,αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει κυρίως για τις κυρίες του PDE. Εγώ πάντως, προτείνω συνάντηση για ΣΗΜΕΡΑ στις 2 το μεσημέρι. Θα φάμε, θα πιούμε και καλά θα κοιμηθούμε !