Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, εγώ είμαι Αιγαίο και θα πάω ηπειρωτική Ελλάδα, στην πατρίδα, για Πάσχα το Σάββατο του Λαζάρου (11/04).Θα με περιμένει κανείς στο Ελ.
τι ξενοδοχεια, συγγενεις,ξαδελφια κλπ κλπελατε σπιτι μου. μεχρι 25 ατομα χωραει, τρωματσαδα εννοειται. θα παραγγελνουμε πιτσα,σουβλακια,γκουντις και θα φτιαχνουμε καφε με το κουβα στην καφετιερα. θα παιζουμε χαρτακι, θα λυνουμε σταυρολεξα και ερωτησεις πολλαπλων για τους πιο κουλτουρε και κολλημενους με τον ασεπ.
maryvas, να σε ρωτησω : εσυ εισαι απο τους βροντακηδες ή τους φουρτουνακηδες ?
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 11, 2009, 02:34:52 pmmaryvas, να σε ρωτησω : εσυ εισαι απο τους βροντακηδες ή τους φουρτουνακηδες ?απο πουθενα. ειμαι ανεξαρτητη... αχ πολυ σας ζηλευω...κανονιστε να πατε για φαγητο καπου ωραια με φαγητα κανονικα κ οχι περιεργα...καπου χαλαρα για να μπορειτε να πιειτε κ κανενα ουζακι. ξερετε τι εννοω, μαρκο κ στρατο.α κ μη βασιζεστε στο μαρκο οτι θα πιει. δεν πινει τιποτα....
Ωραία μεσημεράκι να προλαβουμε να έρθουμε με ηρεμία ... και για φαγητό εσεις που είστε Αθήνα θα ξέρετε κάποιο καλο μέρος καθαρό και περιποιημένο ... θα έχουμε και ταξίδι..
Μάρκο, εσύ που είσαι συνέχεια έξω.. σκέψου κανένα καλό μέρος για φαγητό..
Παράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 10, 2009, 10:25:34 amΠαράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 05, 2009, 03:14:51 pmυ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)εγώ έλεγα να ρθω, αλλά μια κ είμαι πάνω απο 24 λέω να το σκεφτώ καλύτερα.. ( αν τα καταφέρω τελικά κ ξεπεράσω το σύμπλεγμα που μου δημιούργησε ο Μάρκος ,θα ανέβω στις 4 μαζί με olgalia..Georgia s, για φιλεναδες ισχυει η ρητρα που εβαλα οχι για συναδελφους. ΟΚ. το παιρνω πισω, ανεξαρτητου ηλικιας οι φιλεναδες.οχι να σου δημιουργησω και .....συμπλεγμα!!! τι πρεπει να κανω για να επανορθωσω? πες μου.
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 05, 2009, 03:14:51 pmυ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)εγώ έλεγα να ρθω, αλλά μια κ είμαι πάνω απο 24 λέω να το σκεφτώ καλύτερα.. ( αν τα καταφέρω τελικά κ ξεπεράσω το σύμπλεγμα που μου δημιούργησε ο Μάρκος ,θα ανέβω στις 4 μαζί με olgalia..
υ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)