Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά στις 4/4, εκτός από Olgalia & Georgia s, ποιοί άλλοι θα είναι?
Παράθεση από: N.Π. στις Μαρτίου 11, 2009, 04:45:54 pmΕλπίζω να συμφωνείτε όλοι για σουβλάκι! Δεν νηστεύει κανείς? Και μετά το σουβλάκι να πάμε για γλυκό!!! Θα πάμε κατευθείαν για φαγητό, λόγω της ώρας? Θα'μαστε πεινασμένοι όλοι! Τελικά στις 16:00?Εγώ, εγώ νηστεύω.... και θα μείνω να σας κοιτάω...σλουρπ!!!!bikini, ο Markos ξέρει να μαγειρεύει πολλά φαγητά απλά είναι να πετύχεις τη μέρα που θα έχει όρεξη να μαγειρέψει!!! Πάντως κάνει περιποιημένο καφεδάκι!!!!
Ελπίζω να συμφωνείτε όλοι για σουβλάκι! Δεν νηστεύει κανείς? Και μετά το σουβλάκι να πάμε για γλυκό!!! Θα πάμε κατευθείαν για φαγητό, λόγω της ώρας? Θα'μαστε πεινασμένοι όλοι! Τελικά στις 16:00?
σαββατο 14/3 κατεβαινω Πατρα (καιρου επιτρεποντος). ποιοι ειναι απο Πατρα? να στειλουν προσωπικο μνμ για να βρεθουμε.γιατι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα!μετα το Πασχα ανεβαινω Θεσ/νικη....θεσσαλονικεις να ετοιμαζεστε!
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 12, 2009, 09:14:37 amσαββατο 14/3 κατεβαινω Πατρα (καιρου επιτρεποντος). ποιοι ειναι απο Πατρα? να στειλουν προσωπικο μνμ για να βρεθουμε.γιατι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα!μετα το Πασχα ανεβαινω Θεσ/νικη....θεσσαλονικεις να ετοιμαζεστε!Αιντε, άιντε!!!!!!! Τρέμε Ρουβά!!!!!!!!!
Όποια ενδιαφέρεται να γίνει θαυμάστρια της σελίδας του Μάρκου στο facebook, να μου πεί.. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον Ρουβά!