Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η συναντηση αυτη την ωρα ειναι σε εξελιξη......κριμα που δεν μπορεσα να παω και γω. σορυ, rozy4, jack13, millhaven και latifov .......αυριο παλι θα βρεθουμε ομως με sun,petros005,stratos91 και αλλα παιδια.πρεπει να βρεθουμε ενα σαββατο ή παρασκευη βραδυ ολοι μαζι σε ενα μαγαζι στα εξαρχεια. να βρεθει εκει ολο το pde. ας το αναλαβουν καποιοι πριν αρχισουν τα μαθηματα.εγω για οργανωσεις ειμαι εντελως ακαταλληλος.
η συναντηση αυτη την ωρα ειναι σε εξελιξη......κριμα που δεν μπορεσα να παω και γω. σορυ, rozy4, jack13, millhaven και latifov .......αυριο παλι θα βρεθουμε ομως με sun,petros005,stratos91 και αλλα παιδια.πρεπει να βρεθουμε ενα σαββατο ή παρασκευη βραδυ ολοι μαζι σε ενα μαγαζι στα εξαρχεια. να βρεθει εκει ολο το pde. ας το αναλαβουν καποιοι πριν αρχισουν τα μαθηματα.εγω για οργανωσεις ειμαι εντελως ακαταλληλος.δηλώνω συμμετοχή! ενημερώστε με
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 28, 2009, 08:53:45 pmη συναντηση αυτη την ωρα ειναι σε εξελιξη......κριμα που δεν μπορεσα να παω και γω. σορυ, rozy4, jack13, millhaven και latifov .......αυριο παλι θα βρεθουμε ομως με sun,petros005,stratos91 και αλλα παιδια.πρεπει να βρεθουμε ενα σαββατο ή παρασκευη βραδυ ολοι μαζι σε ενα μαγαζι στα εξαρχεια. να βρεθει εκει ολο το pde. ας το αναλαβουν καποιοι πριν αρχισουν τα μαθηματα.εγω για οργανωσεις ειμαι εντελως ακαταλληλος.δηλώνω συμμετοχή! ενημερώστε με
Παιδιά εχθές περάσαμε πολύ ωραία και χάρηκα που γνώρισα αρκετά από τα εξέχοντα μέλη του forum, όπως τον Πρόεδρο (Μαρκος), τον Sun, τον stratos91, τη marianthid και άλλους εκλεκτούς συναδέλφους. Aristos2 αν και δεν ήσουν εκεί τουλάχιστον έδωσες το παρόν έστω και μέσω τηλεφώνου... σε κάποια μελλοντική συνάντηση πάντως θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά.
γιατι δεν κανοονιζουμε και κατι για ολες τις ειδικοτητες; θα χρειαστουμε πολυ χωρο,ξερω..αλλα ωραια θα ηταν!