Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γυναικομαγνητες ακουω και προβλεπω Ομηρικες μαχες μεταξυ των αντρων. αυτη πια δεν θα ειναι συναντηση αλλα το pde εν πληρη δραση! ελπιζω αυτη τη φορα να ερθουν πολλα παιδια.καποια στιγμη θα σας καλεσω σπιτι μου.θα παραγγειλουμε πιτσες,μπυρες και θα παιξουμε ταβλι και αλλα παιχνιδια τυχερα. Ας χειμωνιασει λιγο και θα το κανονισουμε.
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 09:22:28 amγυναικομαγνητες ακουω και προβλεπω Ομηρικες μαχες μεταξυ των αντρων. αυτη πια δεν θα ειναι συναντηση αλλα το pde εν πληρη δραση! ελπιζω αυτη τη φορα να ερθουν πολλα παιδια.καποια στιγμη θα σας καλεσω σπιτι μου.θα παραγγειλουμε πιτσες,μπυρες και θα παιξουμε ταβλι και αλλα παιχνιδια τυχερα. Ας χειμωνιασει λιγο και θα το κανονισουμε. Ωραίος! Σούπερ ιδέα να συναντηθούμε σπίτι σου,πως δεν το είχες σκεφτεί τόσο καιρό? Άντε θα φάμε και πίτσες, θα πιούμε και μπύρες, θα παίξουμε και monopoly.
ρε συ τι μπουκαλα και τα συναφη?!!! σοβαρος ανθρωπος! αλλα, παλι ναι, γιατι οχι? το να γινομαστε παιδια ποτε ποτε δεν ειναι καθολου κακο. αντιθετως μαλιστα, δειχνει ψυχικα ισορροπημενο ατομο.σοβαροφανειες και "δηθεν" δεν συναδουν με μενα. ειμαι σοβαρος οπου και οταν χρειαζεται.οσο για τον καφε, ελα και θα δεις.....πιες οσους κουβαδες θελεις!
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 10:17:38 amΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 09:22:28 amγυναικομαγνητες ακουω και προβλεπω Ομηρικες μαχες μεταξυ των αντρων. αυτη πια δεν θα ειναι συναντηση αλλα το pde εν πληρη δραση! ελπιζω αυτη τη φορα να ερθουν πολλα παιδια.καποια στιγμη θα σας καλεσω σπιτι μου.θα παραγγειλουμε πιτσες,μπυρες και θα παιξουμε ταβλι και αλλα παιχνιδια τυχερα. Ας χειμωνιασει λιγο και θα το κανονισουμε. Ωραίος! Σούπερ ιδέα να συναντηθούμε σπίτι σου,πως δεν το είχες σκεφτεί τόσο καιρό? Άντε θα φάμε και πίτσες, θα πιούμε και μπύρες, θα παίξουμε και monopoly.εγω περιμενω εκεινο τον καφε σε κουβα. υγ.1 στρατο εσυ ονειρευεσαι μονοπολη και ο μαρκος μπουκαλα και τα συναφη... υγ.2 στρατο καλη τοποθετηση σου ευχομαι και αυριο αν ειναι δυνατον.
Παιδιά, πήγα και γω με την παρέα μου στη συνάντηση φιλολόγων και γνώρισα το Mάρκο και το Στράτο91...φοβερά παιδιά και εξαίρετοι εκπαιδευτικοί,πιστεύω!Για το Στράτο: τέλειο παιδί και έξω καρδιά!Τώρα για το Μάρκο...δεν υπάρχει..το παλληκάρι είναι όλα τα λεφτά!Χαλαρός και με τρέλα...'Οσο για τη φωτογραφία,τον αδικεί πολύ...Ρε κουμπάρε,είσαι θεός. Τέλος.(αα,κατάλαβα ότι σου άρεσε η μία από τους "αντρομαγνήτες" που έφερα μαζί μου..τα υπόλοιπα σε π.μ........γειά σου κουμπαρούλη,χυμα τυπε!)
Α, απο τον επομενο μηνα θα κανονιζω "φιλολογικες" βραδιες στο σπιτι μου.1η Φιλολογικη βραδια : Σεφερης.καλο? χαχα
rozy4, millhaven, latifov σορυ που δεν ηρθα στη συναντηση το Σαββατο. Εμαθα οτι περασατε υπεροχα.Αλλα και γω περασα το πιο ωραιο σαββατοκυριακο. Ελπιζω να με συγγχωρησετε για την "δικαιολογημενη,ετσι κι αλλιως,απουσια μου.