Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 10:39:46 am"δασκαλιτσα" οταν λες σε μιση ωρα εννοεις παντα μετα απο 2 ωρες ή ετυχε?Δεν ξέρεις αν έτυχε;Σε έχω ξαναστήσει ποτέ;;;;
"δασκαλιτσα" οταν λες σε μιση ωρα εννοεις παντα μετα απο 2 ωρες ή ετυχε?
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια απο την Κρητη που περασα μαζι τους ενα υπεροχο σ/κ!στον stratos91 που με φιλοξενισε (την επομενη φορα ελπιζω να εχει καφε και τασακι! χαχα) και μας συριανισε σε Αγ.Νικολαο και Ιεραπετρα.στην αγαπημενη μου maryvas που παρολο το κρυωμα που ειχε,ηρθε στην εκδρομη. επισης την ευχαριστω για τις ....κουβερτες !!!στον DOG (με την παρεα του !!). Ενα υπεροχο παιδι, ανετο,με χιουμορ και καλη διαθεση.στην L.K. με το μικρο μου φιλο, που επαιξα μαζι του στην παιδικη χαρα!
θα ερθω παλι. Να'σται βεβαιοι. περασα υπεροχα κυριως χαρη στην παρεα σας. τωρα σειρα εχει η θεσ/νικη (μετα το πασχα)....
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 22, 2010, 01:52:07 pmθα ερθω παλι. Να'σται βεβαιοι. περασα υπεροχα κυριως χαρη στην παρεα σας. τωρα σειρα εχει η θεσ/νικη (μετα το πασχα)....Μάρκο αυτό είναι δέσμευση,δεν είναι μια απλή κουβέντα να το ξέρεις!!! Σε περιμένουμε να έρθεις πάνω, κι εσύ και οι υπόλοιποι βεβαίως βεβαίως!! Άσε που είδα και Μητροπάνο στις μουσικές επιλογές σου και μετά το Πάσχα θα είναι στα μέρη μας, οπότε ξέρεις τι σημαίνει αυτό....!!!!!!!!!