*

Αποστολέας Θέμα: Ως πότε θα ανεχόμαστε την ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ; Κάτι πρέπει να γίνει…  (Αναγνώστηκε 17767 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ξερετε ποια ειναι η διαφωνια μου με τον ασεπ? Μου φαινεται παραλογο να διοριζονται 480 απο τους 17.000 που δινουν. Μου φαινεται αδιανοητο να δινω εξετασεις για να εξασφαλισω μια θεση την οποια γνωριζω οτι την αξιζω απο τη στιγμη που εχω το πτυχιο μου. Θα μπορουσα να καταλαβω εξετασεις στα παιδαγωγικα ή στη διδακτικη, αλλα μου φαινεται αδιανοητο να πρεπει να εξεταστω στο γνωστικο και μαλιστα απο ανθρωπους που δε γνωριζουν με ποια συνθηκη πηραμε τα νησια του αιγαιου ή οτι εκανε προσφυγη για το κυπριακο και ο καραμανλης. Τελος δε συγκρινω επετηριδα με διαγωνισμο γιατι η λογικη της επετηριδας ηταν να διοριστουν ολοι με τη σειρα,  ενω του διαγωνισμου να διοριστουν λιγοι και οι υπολοιποι να εχουν την ψευδαισθηση οτι αυτοι εφταιγαν. Πολλοι απο τους γνωστους μου διοριστηκαν γιατι επεστρεψαν στον τοπο καταγωγης μας και εκαναν σταθερα καθε χρονο πδσ, αλλοι προχωρησαν σε μεταπτυχιακα κατα προτιμηση αγγλια με 8 μηνες πραγματικου χρονου παραμονης εκει και 6. -8.000 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
πας μη μαθηματικος,βαρβαρος....τι πατε βρε παιδια να αποδειξετε στον batman;υπαρχουν πολλοι εκπαιδευτικοι αξιοι που περνουν με ασεπ και αλλοι που ειναι κι αυτοι ικανοι και δεν ειναι διοριστεοι.ο ασεπ ειναι μια στιγμιαια αποτυπωση,μια στιγμιαια αξιολογηση οπως λεμε στα παιδαγωγικα με ο,τι αυτο ενεχει.η καθε ειδικοτητα,εχει μεγαλα ζορια αν καποιος αποφασισει να εμβαθυνει στο αντικειμενο του.

batman

• Επισκέπτης
τι πατε βρε παιδια να αποδειξετε στον batman;

Μα δεν είναι φανερό? Πάνε να αποδείξουν πως όσοι περνάνε στον ΑΣΕΠ δεν μπορούν να μπουν σε τάξη ενώ όλοι οι άλλοι μπορούν. Παιδιά έχω μια ιδέα. Τι θα λέγατε να αποκλείονταν από την εκπαίδευση όλοι οι διοριστέτοι του ΑΣΕΠ? Αφού είναι όλοι ξερόλες και δεν μπορούν να μπουν σε τάξη. Δεν έχουν τη δική σας παιδαγωγική ποιότητα.

Και μια και μιλάμε για ποιότητα ας δούμε πάλι τα ποιοτικά επιχειρήματα της άλλης πλευράς

λολα να ενα επιχειρημα:  :P

υγ1.εχω και επιπεδο παμε μια βολτα;
υγ2.αχαχαχαχαχαααααααααααααααα
 :-*

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
έγινε κουραστικό ολο αυτο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος margitan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ok batman μας έπεισες!!!!!! οτι είσαι καθηγηταράς, με επιχειρήματα κλπ. κλπ με θέση που εμείς οι κομπλέξες της φιλολογίας δεν έχουμε και κυρίως με την ασύλληπτη επιχειρηματολογία σου!!!!!!! Πάντα άξιος!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Απορώ γιατί ασχολείστε με υπερφίαλους ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους. Ένας λογικός άνθρωπος εξετάζει το θέμα πολύπλευρα. Δεν εμμένει σε απόψεις που βασίζονται στην πρόκληση και την προσβολή. Διαλογος σημαίνει αφουγκράζομαι το συνομιλητή μου και συζητώ μαζί του χωρίς προσβολές και κατηγορίες.Αν δε στηρίζεται σε αυτή τη βάση, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται, γιατί δεν προχωράει κανείς παραπέρα.Σταματήστε, λοιπόν, να ασχολείστε γιατί μάλλον τροφοδοτείται από το γεγονός ότι σας εκνευρίζει και αρέσκεται με αυτό.

Αποσυνδεδεμένος παναγιώτης βασιλόπουλος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
batman σπάω πολύ πλάκα μαζί σου. Γιατί σταμάτησες;

batman

• Επισκέπτης

μπήκες στις 12 τα μεσάνυχτα για να πεις αυτό?

GET A LIFE

batman σπάω πολύ πλάκα μαζί σου. Γιατί σταμάτησες;

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
στον προηγουμενο ασεπ δεν ημουν διοριστεα για μια απιστευτη ανοησια της στιγμης,που μου στοιχισε το διορισμο αλλα μου στοιχισε περισσοτερο σε ψυχολογικο επιπεδο,καθως επαθα καταθλιψη.εξακολουθω και υποστηριζω τον ασεπ παρ ολο που στον ιδιο διαγωνισμο η αναβαθμολογηση στο γνωστικο,λογω απιστευτης βαθμολογικης αποκλισης και αναιτιας,μου στοιχισε οχι μονο τον διορισμο αλλα και μια καλη σειρα διορισμου.το λεω αυτο γιατι εδω μεσα δεν κλαιγομαστε,δεν καταριομαστε τον κακο ασεπ,δεν μετακυλιουμε ευθυνες.εγω συνεχιζω και νιωθω θυμο για τον εαυτο μου για το λαθος που εκανα.και παλι αυτο ειναι μια αποδειξη οτι ο ασεπ θελει  ΚΑΙ την τυχη της στιγμης.επισης δεν βρισκω κομψο τον διαχωρισμο μεταξυ θετικων και θεωρητικων.ενας μαθηματικος καλλιστα μπορει ως καθηγητης να ειναι ανερματιστος και ενας φιλολογος οργανωμενος,μεθοδικος και το αντιθετο.δεν καταλαβαινω γιατι οι μεν ειναι ντε φακτο παπαγαλοι,οι θεωρητικοι.οι ψευδαισθησεις μεγαλειου δεν ταιριαζουν σε κανεναν μας.εγω προσωπικα θα ηθελα οι διορισμοι να γινονταν ολοι απο ασεπ,οπως υπηρχε αρχικα προθεση,σταδιακα δηλαδη θα αυξανοταν το ποσοστο διορισμου απο ασεπ ωσπου να γινονται ολοι οι διορισμοι μεσω ασεπ.ετσι θα ειχαμε διοριστει ολοι οσοι δινουμε και ξαναδινουμε και ημασταν σε καλη σειρα επιτυχοντες.αυτη ειναι θεση μου βεβαια γιατι  ξεπεταγονται απο παντου νεα φρουτα με προυπηρεσια και δεν τους προλαβαινεις..αυτα τωρα με τους 45 διαφορετικους πινακες και τους 60 μαθηταδες ειναι αποτελεσματα πολιτικων σκοπιμοτητων.καταργησανε την επετηριδα υποτιθεται για να υποστηριξουν εναν διαγωνισμο και στην ουσια μας επνιξαν οι πινακες

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Νομίζω πως αν (επι)μένουμε στην ουσία των λεγόμενων των συνομιλητών εδώ μέσα, και όχι στο όποιο "υφος", τότε μπορεί να γίνει γόνιμη συζήτηση.

Ειλικρινά με το 1ο μύνημα που έγραψε ο batman, μου ήρθε να "τον πλακώσω". Με τα επόμενα μυνήματα του, όμως, (και αφού ηρέμησα), είδα οτι προσπαθεί να πεί κάτι ΠΟΛΥ συγκεκριμένο. Μπορώ, τώρα να πω πως (σχεδόν) συμφωνώ μαζί του. 

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
..αυτα τωρα με τους 45 διαφορετικους πινακες και τους 60 μαθηταδες ειναι αποτελεσματα πολιτικων σκοπιμοτητων.καταργησανε την επετηριδα υποτιθεται για να υποστηριξουν εναν διαγωνισμο και στην ουσια μας επνιξαν οι πινακες
Και από πέρσυ έχουμε και νέα version της επετηρίδας, με το όνομα "24+ΑΣΕΠ". Να δείτε με την πάροδο του χρόνου τον "συνωστισμό" που θα δημιουργηθεί.

Μια είναι η λύση, 100% οι διορισμοί με ΑΣΕΠ (+μοριοδότηση της προυπηρεσίας+μοριοδότηση του ετους κτήσης του πτυχίου, και ότι άλλο νομίζετε)

Αποσυνδεδεμένος παναγιώτης βασιλόπουλος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συνέχισε νυχτερίδα. Μου αρέσουν οι γραφικοί..

Αποσυνδεδεμένος margitan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
.............Μήπως είσαι ο Robin?????
Μα Καλά, δε διαβάζεις αυτά που γράφει???????? Σορρυ βρε dimstella, αλλά εγώ ως φιλόλογος στερούμαι λογικής και εσύ όμως????????

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Κατ'αρχήν δεν είναι ο ... robbin, ουτε είμαι ανθυπο-batman. Είμαι το "κομμάτι-ήμισυ" dim, από το όνομα dimstella.

Να περάσω και στην ουσία, τώρα.
Αν μας ενδιαφέρει το προσωπικό μας συμφέρον, τότε μεταξύ επετηρίδας-Ασεπ, προτιμότερη (πιθανόν) είναι η επετηρίδα. Αλλιώς είναι προτιμότερο να υπάρχει κάποιο κριτήριο επιλογής προσωπικού. Διαλέγω τον ΑΣΕΠ (παρόλο που είμαι κοντά στα 40 πλέον).

Η διαδικασία του ΑΣΕΠ δεν είναι στρεβλή από μόνη της, στρεβλό είναι όλο το σύστημα διορισμών, έτσι που φαίνεται οτι τα ¨κορόϊδα" έχουν τον ΑΣΕΠ για να διοριστούν, ένω οι "άλλοι" "μπαίνουν" από τα παράθυρα και τις "πίσω πόρτες". Αυτό δεν το ανέχομαι. Οπως δεν ανέχομαι και όλους αυτούς, που μόλις διορίζονται (ανεξάρτητα από τον τρόπο διορισμού) λένε, "ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΞΩ". Αρκετοί, δε από αυτούς, έχουν τέτοιου είδους νοοτροπία και πριν διοριστούν (όντας δηλαδή ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές).

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182655
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)