*

Αποστολέας Θέμα: Ως πότε θα ανεχόμαστε την ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ; Κάτι πρέπει να γίνει…  (Αναγνώστηκε 17729 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

batman

• Επισκέπτης
Να πάρουμε τα πράγματα ένα - ένα

Το θεμα μου ειναι οτι παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο και δε σημαινει οτι παντα ειναι δικαιος ο διαγωνισμος και διοριζονται οι ικανοι ενω οι ανικανοι ειναι εξω.
Κανείς δεν είπε ότι αυτοί που μένουν έξω είναι ανίκανοι. Σίγουρα όμως αυτοί που πετυχαίνουν στην πλειοψηφία τους είναι ικανοί. Δε συμφωνείς? Επίσης κανείς δεν είπε ότι ο ΑΣΕΠ είναι το τέλειο σύστημα. Σίγουρα το να γράψεις 100 παιδαγωγικά δε σημαίνει ότι κάνεις και καλό μάθημα.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο ΑΣΕΠ πρέπει να καταργηθεί. Έχεις εσύ να προτείνεις κάποιο πιο αξιοκρατικό σύστημα?
Δηλαδή με την επετηρίδα ή την προυπηρεσία διορίζονται οι ικανότεροι? Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Ο ΑΣΕΠ είναι το πιο αξιοκρατικό σύστημα που έχει εμφανιστεί στην εκπαίδευση. Η μόνη πίσω πόρτα που έχει είναι η ΣΕΛΕΤΕ, αλλά αυτό διορθώνεται.
Δε συμφωνείς ότι με τον ΑΣΕΠ διορίζονται σίγουρα κάποιοι ικανότεροι από αυτούς που διορίζονταν με την επετηρίδα ή την προϋπηρεσία?

Και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα κομματόσκυλα (ΠΕΑ) τρέμουν τον ΑΣΕΠ και τον πολεμούν, γιατί πρέπει να στρωθούν και να διαβάσουν και επειδή δεν θα έχουν δυνατότητα για να κάνουν τα ρουσφέτια τους

Παράθεση
Στον προηγουμενο ασεπ εμεινα για ενα μοριο εκτος διορισμου, εαν ειχα ενα μεταπτυχιακο ή καποιο μοριο απο πδσ θα ειχα διοριστει.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί ο διαγωνισμός, αλλά να γίνουν κάποιες αλλαγές και να μην μετράει τίποτα ας πούμε παρά μόνο αυτό που γράφεις. Αυτά όλα σηκώνουν συζήτηση

Παράθεση
Σε τελικη αναλυση ποιος ειναι καλυτερος εκπαιδευτικος αυτος που θα γραψει 90 στο γνωστικο ή 90 στη διδακτικη?
Δεν ξέρω ποιος από τους 2 είναι καλύτερος αλλά ξέρω με βεβαιότητα ότι και οι 2 είναι κατά πάσα πιθανότητα καλύτεροι από τον μέσο εκπαιδευτικό που διορίζεται με επετηρίδα ή με τα βυσματικά μόρια της ΠΔΣ.

Παράθεση
(Ερωτηματα θετω, σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω τις ικανοτητες σου, αλλωστε εχεις και διδακτορικο). 
Έτσι όπως έχουν γίνει τα διδακτορικά, θα έπρεπε να τις αμφισβητείς  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος margitan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
........ok batman λεβέντη μου, έστω οτι το μαθηματικό σου δαιμόνιο έβαλε κάτω όλες τις παραμέτρους και ανακάλυψες (κρίνοντας εξ ιδίων) οτι ο ασεπ είναι η μόνη 'αδιάβλητη" λύση στο πρόβλημα μας, ως ωρομίσθια Πε2, θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιός τρόπος κατα τη λογική σου είναι και ο καλύτερος.(παραγοντας τύχη και ψυχολογία εκτός φυσικά εεεε?????).  Η επετηρίδα είχε τα στραβά της αλλά μήπως τα νιούφικα των 23 που μπορεί να μπούνε μέσω ασεπ μπορούνε να σταθούνε σε τάξη???? Η εκπαίδευση θέλει κουράγιο και γερό στομάχι....... ή μήπως αποκλείονται οι "ζουρλοί" μέσω του τέλειου ασεπ σου???? Τελοσπάντων, αυτή την ξερολίτιδα ορισμένων απο την ειδιικότητα σου που πιστεύουν οτι μόνο αυτοί εχουν λογική ενώ όλοι που δεινοπαθούν τη στερούνται, ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω!!!!!!!!! Υπήρξε τιμή μου που διαβασα όλα τα "διαφωτιστιικά" σου μηνύματα και ελπίζω ο τοίχος σου να έχει και άλλο χωρο για μάστερ, δκτρ κλπ......... γιατί δεν περιμένω να ακούσω την αποψη ενός προφέσορα αλλά ενός ανθρώπου με το Α κεφαλάιο!!!!!!!!!!!!!!

batman

• Επισκέπτης
Εγώ χρησιμοποιώ κάποια λογικά επιχειρήματα ενώ εσύ όχι, αυτή είναι είναι η διαφορά
π.χ.
Λέω πως πιο πιθανό είναι να διοριστούν από μια αδιάβλητη εκπαίδευση οι καλύτεροι από ότι με την επετηρίδα. Διαφωνείς σε αυτό? έχεις κάποιο καλύτερο επιχείρημα?
Λες

Η επετηρίδα είχε τα στραβά της αλλά μήπως τα νιούφικα των 23 που μπορεί να μπούνε μέσω ασεπ μπορούνε να σταθούνε σε τάξη????
Ενώ οι κουρασμένοι 50άρηδες μπαίνουν στην τάξη με όρεξη για μάθημα έτσι?

Παράθεση
Η εκπαίδευση θέλει κουράγιο και γερό στομάχι....... ή μήπως αποκλείονται οι "ζουρλοί" μέσω του τέλειου ασεπ σου????
Και εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική σου. Δηλαδή τι μας λες, ότι αυτοί που γράφουν καλά στον ΑΣΕΠ είναι οι ζουρλοί και δεν μπορούν να σταθούν στην τάξη? Θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή, Εδώ κάποιοι κάνετε τον εξής συλλογισμό

καλός στο γνωστικό αντικείμενο  ---> άχρηστος στην τάξη, δεν έχει γερό στομάχι

πως το βγάζετε αυτό το συμπέρασμα ρε παιδιά? Για πείτε και μένα. Με ποιο λογικό επιχείρημα?

Παράθεση
Τελοσπάντων, αυτή την ξερολίτιδα ορισμένων απο την ειδιικότητα σου που πιστεύουν οτι μόνο αυτοί εχουν λογική ενώ όλοι που δεινοπαθούν τη στερούνται, ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω!!!!!!!!!
Μήπως σε ενοχλουν και τα μαθηματικά κιόλας? ή μήπως σε ενοχλεί απλά η σκέψη? μήπως είναι ένα από τα πράγματα που δεν σας μαθαίνουν στις φιλολογικές σχολές? στις οποίες επικρατεί η παπαγαλία και η αποστήθιση?
Αλήθεια που είναι τα λογικά σου επιχειρήματα? εσύ μόνο αφορισμούς και προσωπικούς χαρακτηρισμούς είσαι.
Έχεις κανένα λογικό επιχείρημα να μας πείσεις ότι η επετηρίδα είναι καλύτερο σύστημα από τον ΑΣΕΠ, η για την ακρίβεια ότι με την επετηρίδα διορίζονται οι καλύτεροι ? !!!!!!

Παράθεση
Υπήρξε τιμή μου που διαβασα όλα τα "διαφωτιστιικά" σου μηνύματα και ελπίζω ο τοίχος σου να έχει και άλλο χωρο για μάστερ, δκτρ κλπ......... γιατί δεν περιμένω να ακούσω την αποψη ενός προφέσορα αλλά ενός ανθρώπου με το Α κεφαλάιο!!!!!!!!!!!!!!
Μάλιστα σε ενοχλεί οτι έχω μάστερ και διδακτορικό, μα δεν το ανέφερα για να σε πείσω, χρησιμοποίησα επιχειρήματα. Εσύ το χρησιμοποιείς και μάλιστα ειρωνικά το οποίο είναι δείγμα κομπλεξισμού.

Αποσυνδεδεμένος margitan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
 Μάλλον συνηθίζεις να κατακερματίζεις τα πάντα, αν κρίνω απο τον τρόπο απάντησης!!!!!! Απο εσένα αν κατάλαβες περιμένω την απάντηση υψηλότατε, γιατί εγω είμαι μια ταπεινή και "αυταρχικά εκπαιδευμένη" σύμφωνα με τα παιδαγωγικά του ασεπ, φιλόλογος. Και επειδή κατάλαβα ότι δεν έχεις ζήσει ποτέ την κατάσταση του ωρομισθίου απλώς είσαι όλο μεγαλοστομίες, και εφ' οσον η δική μου η λογική είναι λειψή, αντί να εκστομίζεις μύδρους, δε μας λες εσύ που όλα τα γνωρίζεις,  αν πράγματι και κατα πόσο δεν είναι η ωρομισθία μια κοροιδία????????????
Υ.Γ Τώρα να σου πω ότι έχω 2 μάστερ και κάθομαι και τα κοιτάω επειδή στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να βγάλουν τα χρήματα τους θα θεωρηθώ και εγώ κομπλεξικιά??????? Ουσιαστική απάντηση δε δίνεις και όλα αυτά είναι επίφαση λογικής...........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
θεωρώντας και τον ασεπ και την επετηρίδα αδιάβλητους τρόπους επιλογής εκπαιδευτικών θα έλεγα ότι ο ασεπ είναι πιο "δίκαιος" γιατί επιτρέπει σε ανθρώπους με πτυχία πιο πρόσφατα να ελπίζουν και να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής.

ο τρόπος επιλογής όμως δεν αξιολογεί τελικά το πόσο καλός εκπαιδευτικός είναι κάποιος γιατί πραγματικά μόνο στη σχολική αίθουσα μπορεί να δοκιμασθεί, να διαμορφωθεί και να αξιολογηθεί η ικανότητα του καθενός.
σήμερα, στοιχεία όπως το ήθος, η μεταδοτικότητα, η προσωπικότητα, η ευρύτερη παιδεία, οι γενικές γνώσεις κα δεν αξιολογούνται ενώ ταυτόχρονα είναι στοιχεία που διαφοροποιούν και κάνουν αρκετούς εκπαιδευτικούς να ξεχωρίζουν.

batman

• Επισκέπτης
Και επειδή κατάλαβα ότι δεν έχεις ζήσει ποτέ την κατάσταση του ωρομισθίου απλώς είσαι όλο μεγαλοστομίες
Δεν έχω ζήσει την κατάσταση του ωρομισθίου ξέρεις γιατί? γιατί ήταν επιλογή μου να μην τη ζήσω. Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι από εσάς που ζείτε την κατάσταση του ωρομισθίου βγαίνετε και κλαίγεστε ενώ από την πρώτη στιγμή που την επιλέγατε ξέρατε τι θα συναντήσετε.
Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του, απλά μετά πρέπει να ζήσει με το βάρος αυτών των επιλογών. Πρέπει να έχει το θάρρος να παραδεχτεί πως έκανε κάποια λάθος επιλογή, όπως για παράδειγμα ότι μπήκε σε λάθος σχολή, ή ότι έβγαλε λάθος σχολή ή ότι επέλεξε να είναι ωρομίσθιος μπας και διοριστεί. Αντί λοιπόν κάποιοι να παραδεχτούν τις λάθος επιλογές τους βρίσκουν δικαιολογίες και φυσικά πάντα τους φταίνε οι άλλοι. Και ειδικά αυτοί που γράφουν καλά στον ΑΣΕΠ.
  Που φτάσαμε ε? να κατηγορούμε αυτούς που γράφουν καλά ή έχουν κάποια πτυχία, μόνο και μόνο επειδή θα μας φάνε τη θέση που τόσο καιρό ονειρευόμασταν

Παράθεση
, και εφ' οσον η δική μου η λογική είναι λειψή, αντί να εκστομίζεις μύδρους, δε μας λες εσύ που όλα τα γνωρίζεις,  αν πράγματι και κατα πόσο δεν είναι η ωρομισθία μια κοροιδία????????????
Η λογική σου δεν είναι λειψή γιατί πολύ απλά δεν έχεις λογική. Έχεις μια άποψη στο μυαλό σου και θέλεις όλοι να συμφωνήσουν μαζί σου.

Παράθεση
Υ.Γ Τώρα να σου πω ότι έχω 2 μάστερ και κάθομαι και τα κοιτάω επειδή στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να βγάλουν τα χρήματα τους θα θεωρηθώ και εγώ κομπλεξικιά
Όχι αυτό δεν είναι κομπλεξισμός, είναι η ανάγκη που έχεις για αναγνώριση, να ακούσεις από κάποιον κάτι καλό. Το ότι έκανες 2 μάστερ και όπως είπες κάθεσαι και τα κοιτάς μήπως πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι φταις εσύ, που επέλεξες αυτά τα μάστερ? τι είναι τα μάστερ να τα κάνεις δύο-δύο, σα να παραγγέλνεις σουβλάκια? ήταν επιλογή σου να κάνεις τα μάστερ όπως ήταν επιλογή σου να τρέχεις για να μαζέψεις μόρια. Κανείς δε σου υποσχέθηκε ότι θα διοριστείς. απλά έκανες τις λάθος επιλογές. Είναι φανερό ότι δεν σε ενδιαφέρει η γνώση αλλά τα μόρια που θα σου δώσουν τα μάστερ στους διαγωνισμούς του δημοσίου.
εσύ έκανες τις επιλογές σου, αυτοί που δίνουν ΑΣΕΠ τι φταίνε?

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
"Το δικό μου το μάστερ είναι καλύτερο από το δικό σου! Ζήλια, ζήλια!"

Συγγνώμη, συνάδελφοι, αλλά αυτό δεν είναι επίπεδο διαλόγου. Τουλάχιστον, όχι εκ μέρους ανθρώπων που αναπτύσσουν επιχειρήματα με βάση τα οποία θεωρούν τους εαυτούς τους "άξιους" διδασκάλους.

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Εδώ που τα λέμε, αν ένας άνθρωπος είναι μ@λ@κ@ς τότε δύσκολο να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ειδικότερα, κάποιος μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς χωρίς πτυχίο, ή μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς με πτυχίο.
Επίσης μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς διορισμένος ή μ@λ@κ@ς αδιόριστος, αναπληρωτής, ωρομίσθιος ή οτιδήποτε άλλο.

Ως γνωστόν, το εξαιρετικό σύστημα που έχουμε στο Ελλαδιστάν δεν κάνει καμία διάκριση σχετικά με το πόσο μ@λ@κ@ς είναι κάποιος, εκπαιδευτικός ή μη εκπαιδευτικός, διορισμένος μόνιμος ή αδιόριστος κ.ο.κ.

Κατά συνέπεια των παραπάνω, το θέμα εντοπίζεται αν ο εν λόγω μ@λ@κ@ς έχει και εφαρμόζει εξουσία σε άλλους ανθρώπους (ή ζώα) ή όχι, οπότε στη δεύτερη περίπτωση είναι σχετικά ακίνδυνος.

Γιατί το έλεγαν και οι αρχαίοι, "Αρχή άνδρα δείκνυσι" αλλά στο σύγχρονο Ελλαδιστάν μπορούμε να το πούμε "Αρχή μ@λ@κ@ δείκνυσι".

Και, όπως έγραψα και αλλού, το θέμα είναι να μην φάμε ΠΟΛΥ ξύλο...

Όλο και πιο επίκαιρο...

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ

Μήπως σε ενοχλουν και τα μαθηματικά κιόλας? ή μήπως σε ενοχλεί απλά η σκέψη? μήπως είναι ένα από τα πράγματα που δεν σας μαθαίνουν στις φιλολογικές σχολές? στις οποίες επικρατεί η παπαγαλία και η αποστήθιση?
Αλήθεια που είναι τα λογικά σου επιχειρήματα? εσύ μόνο αφορισμούς και προσωπικούς χαρακτηρισμούς είσαι.
Έχεις κανένα λογικό επιχείρημα να μας πείσεις ότι η επετηρίδα είναι καλύτερο σύστημα από τον ΑΣΕΠ, η για την ακρίβεια ότι με την επετηρίδα διορίζονται οι καλύτεροι ? !!!!!!

μαλιστα... να ενημερωσω τους πολυαγαπημενους μου, λιγοστους θελω να πιστευω στενομυαλους, μαθηματικους οτι στη φιλοσοφικη διδασκεται η ΛΟΓΙΚΗ και μαλιστα αναλυτικοτατα. θεωρεις τυχαιο καλε μου σουπερηρωα οτι πολλοι των εφαρμοσμενων επιστημων συνεχιζουν  στη φιλοσοφικη για ολοκληρωση των σπουδων τους; να ενημερωσω επισης οτι ο καλος φιλολογος στα αρχαια διαθετει κυριοτατα μαθηματικη σκεψη (να σε βαλω ενα αγνωστο να λυσεις; ). να πω και εγω λοιπον το κεχαριτωμενο: "α, εισαι απο κεινους των θετικων που δεν μπορεις να συνταξεις μια παραγραφο, ε;" (και ξερεις θα το συνοδευω και με εκφραση απαξιας.  8) )
η παπαγαλια και η αποστηθιση καλε μου σουπερηρωα ειναι ιδιον της ελληνικης παιδειας στο συνολο της, αληθεια θεωρεις τον εαυτο σου εξαιρεση εσυ που περασες απο ολα της τα σταδια;

Δεν έχω ζήσει την κατάσταση του ωρομισθίου ξέρεις γιατί? γιατί ήταν επιλογή μου να μην τη ζήσω. Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι από εσάς που ζείτε την κατάσταση του ωρομισθίου βγαίνετε και κλαίγεστε ενώ από την πρώτη στιγμή που την επιλέγατε ξέρατε τι θα συναντήσετε.
Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του, απλά μετά πρέπει να ζήσει με το βάρος αυτών των επιλογών. Πρέπει να έχει το θάρρος να παραδεχτεί πως έκανε κάποια λάθος επιλογή, όπως για παράδειγμα ότι μπήκε σε λάθος σχολή, ή ότι έβγαλε λάθος σχολή ή ότι επέλεξε να είναι ωρομίσθιος μπας και διοριστεί. Αντί λοιπόν κάποιοι να παραδεχτούν τις λάθος επιλογές τους βρίσκουν δικαιολογίες και φυσικά πάντα τους φταίνε οι άλλοι. Και ειδικά αυτοί που γράφουν καλά στον ΑΣΕΠ.
  Που φτάσαμε ε? να κατηγορούμε αυτούς που γράφουν καλά ή έχουν κάποια πτυχία, μόνο και μόνο επειδή θα μας φάνε τη θέση που τόσο καιρό ονειρευόμασταν

Το ότι έκανες 2 μάστερ και όπως είπες κάθεσαι και τα κοιτάς μήπως πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι φταις εσύ, που επέλεξες αυτά τα μάστερ? τι είναι τα μάστερ να τα κάνεις δύο-δύο, σα να παραγγέλνεις σουβλάκια? ήταν επιλογή σου να κάνεις τα μάστερ όπως ήταν επιλογή σου να τρέχεις για να μαζέψεις μόρια. Κανείς δε σου υποσχέθηκε ότι θα διοριστείς. απλά έκανες τις λάθος επιλογές. Είναι φανερό ότι δεν σε ενδιαφέρει η γνώση αλλά τα μόρια που θα σου δώσουν τα μάστερ στους διαγωνισμούς του δημοσίου.

μαλιστα...
α. επιλογη μου ηταν πριν 15 περιπου χρονια να παω στην καλυτερη σχολη της δεσμης μου με την καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση και η πλακα ειναι πως δεν με ενοιαζε κυριως αυτο που ισχυε αλλα οτι ειχα εφεση στην επιστημη της γλωσσας.
τοτε λοιπον που λες , πολυυυυυυυ παλιααααααα ομολογουμενως, ζουσα σε ενα κρατος (αχαχαχαχα) που ισχυαν οι α νομοι και οι β συνθηκες. τα εβαλα κατω: 1. επιθυμια σφοδρα= φιλολογος + 2. η καλυτερη δυνατη επαγγελματικη αποκατασταση + 3. εχουσα τις δυνατοτητες για τετοιες σπουδες > ΝΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ! για βρες μου το λογικο μου σφαλμα και ονειδος μου;
β. περασα στον ασεπ και 1 και 2, αλλα δεν διοριστηκα. τι μου προτεινεις αν μου κανουν τη χαρη και με καλεσουν ωρομισθια (με το σπαθι μου οπως και εσυ θελεις) να τους πω οχι; και τοτε γιατι επι 2, 4, 6, 8, 10 ...15 χρονια διαβαζα και διαβαζω σαν τρελη;
για ποιο βαρος μου μιλας και για ποια λαθος επιλογη; και τη σωστη σχολη εκρινα και επελεξα και βεβαια προσδοκω ο ταλας ασεπιτης μεσω της ωρομισθιας να βρω σταθερη απασχοληση. δηλαδη εχω θρασος εγω που ζητω αξιοπρεπεις συνθηκες εργασιας και οχι το κρατος που οχι δεν με σεβεται ουτε καν με πληρωνει; και αρα μου προτεινεις ή να πεινασω ή να το βουλωσω για να μην σου χαλαω τη σιεστα...
γ. απο ποτε ειναι ντροπη η προσπαθεια ευρεσης εργασιας;

υγ.1 δεν αναπτυσσεις λογικα επιχειρηματα. χαρακτηρισμους κανεις και μαλιστα συλληβδην και ασκαρδαμυκτι (που θα ελεγε και ενας φιλος μου.  ;D )
υγ.2 εγω τουλαχιστον δεν θα ρθω στα σκαλοπατια σου να κλαιω...κλαιω και αγαρμπα παναθεμα με...θα μου επιτρεψεις ομως να δινω τους αγωνες μου και για μενα και για αλλους αναξιοπαθουντες κοιτωντας και περα απο τον ομφαλο μου.

batman

• Επισκέπτης
Εδώ που τα λέμε, αν ένας άνθρωπος είναι μ@λ@κ@ς τότε δύσκολο να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ειδικότερα, κάποιος μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς χωρίς πτυχίο, ή μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς με πτυχίο.
Επίσης μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς διορισμένος ή μ@λ@κ@ς αδιόριστος, αναπληρωτής, ωρομίσθιος ή οτιδήποτε άλλο.

Ως γνωστόν, το εξαιρετικό σύστημα που έχουμε στο Ελλαδιστάν δεν κάνει καμία διάκριση σχετικά με το πόσο μ@λ@κ@ς είναι κάποιος, εκπαιδευτικός ή μη εκπαιδευτικός, διορισμένος μόνιμος ή αδιόριστος κ.ο.κ.

Κατά συνέπεια των παραπάνω, το θέμα εντοπίζεται αν ο εν λόγω μ@λ@κ@ς έχει και εφαρμόζει εξουσία σε άλλους ανθρώπους (ή ζώα) ή όχι, οπότε στη δεύτερη περίπτωση είναι σχετικά ακίνδυνος.

Γιατί το έλεγαν και οι αρχαίοι, "Αρχή άνδρα δείκνυσι" αλλά στο σύγχρονο Ελλαδιστάν μπορούμε να το πούμε "Αρχή μ@λ@κ@ δείκνυσι".

Και, όπως έγραψα και αλλού, το θέμα είναι να μην φάμε ΠΟΛΥ ξύλο...

Όλο και πιο επίκαιρο...

Πράγματι

Παράθεση
Συγγνώμη, συνάδελφοι, αλλά αυτό δεν είναι επίπεδο διαλόγου. Τουλάχιστον, όχι εκ μέρους ανθρώπων που αναπτύσσουν επιχειρήματα με βάση τα οποία θεωρούν τους εαυτούς τους "άξιους" διδασκάλους.

Αποσυνδεδεμένος green ice

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

μαλιστα... να ενημερωσω τους πολυαγαπημενους μου, λιγοστους θελω να πιστευω στενομυαλους, μαθηματικους οτι στη φιλοσοφικη διδασκεται η ΛΟΓΙΚΗ και μαλιστα αναλυτικοτατα. θεωρεις τυχαιο καλε μου σουπερηρωα οτι πολλοι των εφαρμοσμενων επιστημων συνεχιζουν  στη φιλοσοφικη για ολοκληρωση των σπουδων τους; να ενημερωσω επισης οτι ο καλος φιλολογος στα αρχαια διαθετει κυριοτατα μαθηματικη σκεψη (να σε βαλω ενα αγνωστο να λυσεις; ). να πω και εγω λοιπον το κεχαριτωμενο: "α, εισαι απο κεινους των θετικων που δεν μπορεις να συνταξεις μια παραγραφο, ε;" (και ξερεις θα το συνοδευω και με εκφραση απαξιας.  8) )
η παπαγαλια και η αποστηθιση καλε μου σουπερηρωα ειναι ιδιον της ελληνικης παιδειας στο συνολο της, αληθεια θεωρεις τον εαυτο σου εξαιρεση εσυ που περασες απο ολα της τα σταδια;

Το ότι έκανες 2 μάστερ και όπως είπες κάθεσαι και τα κοιτάς μήπως πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι φταις εσύ, που επέλεξες αυτά τα μάστερ? τι είναι τα μάστερ να τα κάνεις δύο-δύο, σα να παραγγέλνεις σουβλάκια? ήταν επιλογή σου να κάνεις τα μάστερ όπως ήταν επιλογή σου να τρέχεις για να μαζέψεις μόρια. Κανείς δε σου υποσχέθηκε ότι θα διοριστείς. απλά έκανες τις λάθος επιλογές. Είναι φανερό ότι δεν σε ενδιαφέρει η γνώση αλλά τα μόρια που θα σου δώσουν τα μάστερ στους διαγωνισμούς του δημοσίου.

μαλιστα...
α. επιλογη μου ηταν πριν 15 περιπου χρονια να παω στην καλυτερη σχολη της δεσμης μου με την καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση και η πλακα ειναι πως δεν με ενοιαζε κυριως αυτο που ισχυε αλλα οτι ειχα εφεση στην επιστημη της γλωσσας.
τοτε λοιπον που λες , πολυυυυυυυ παλιααααααα ομολογουμενως, ζουσα σε ενα κρατος (αχαχαχαχα) που ισχυαν οι α νομοι και οι β συνθηκες. τα εβαλα κατω: 1. επιθυμια σφοδρα= φιλολογος + 2. η καλυτερη δυνατη επαγγελματικη αποκατασταση + 3. εχουσα τις δυνατοτητες για τετοιες σπουδες > ΝΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ! για βρες μου το λογικο μου σφαλμα και ονειδος μου;
β. περασα στον ασεπ και 1 και 2, αλλα δεν διοριστηκα. τι μου προτεινεις αν μου κανουν τη χαρη και με καλεσουν ωρομισθια (με το σπαθι μου οπως και εσυ θελεις) να τους πω οχι; και τοτε γιατι επι 2, 4, 6, 8, 10 ...15 χρονια διαβαζα και διαβαζω σαν τρελη;
για ποιο βαρος μου μιλας και για ποια λαθος επιλογη; και τη σωστη σχολη εκρινα και επελεξα και βεβαια προσδοκω ο ταλας ασεπιτης μεσω της ωρομισθιας να βρω σταθερη απασχοληση. δηλαδη εχω θρασος εγω που ζητω αξιοπρεπεις συνθηκες εργασιας και οχι το κρατος που οχι δεν με σεβεται ουτε καν με πληρωνει; και αρα μου προτεινεις ή να πεινασω ή να το βουλωσω για να μην σου χαλαω τη σιεστα...
γ. απο ποτε ειναι ντροπη η προσπαθεια ευρεσης εργασιας;

υγ.1 δεν αναπτυσσεις λογικα επιχειρηματα. χαρακτηρισμους κανεις και μαλιστα συλληβδην και ασκαρδαμυκτι (που θα ελεγε και ενας φιλος μου.  ;D )
υγ.2 εγω τουλαχιστον δεν θα ρθω στα σκαλοπατια σου να κλαιω...κλαιω και αγαρμπα παναθεμα με...θα μου επιτρεψεις ομως να δινω τους αγωνες μου και για μενα και για αλλους αναξιοπαθουντες κοιτωντας και περα απο τον ομφαλο μου.

Σωστή fivo!!!!!Ας μας αφήσουν στον πόνο μας επιτέλους τους  πολυμαθείς κ ιδιαίτερα ικανούς στη μελέτη φιλολόγους.Μην τα ακούμε κ από πάνω.....Δεν κάνει.... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2009, 08:09:53 pm από green ice »

batman

• Επισκέπτης
μαλιστα... να ενημερωσω τους πολυαγαπημενους μου, λιγοστους θελω να πιστευω στενομυαλους, μαθηματικους οτι στη φιλοσοφικη διδασκεται η ΛΟΓΙΚΗ και μαλιστα αναλυτικοτατα. θεωρεις τυχαιο καλε μου σουπερηρωα οτι πολλοι των εφαρμοσμενων επιστημων συνεχιζουν  στη φιλοσοφικη για ολοκληρωση των σπουδων τους; να ενημερωσω επισης οτι ο καλος φιλολογος στα αρχαια διαθετει κυριοτατα μαθηματικη σκεψη
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, εγώ όταν συζητάω μιλάω με επιχειρήματα, εσείς ανεμίζετε τα χαρτιά που έχετε αποκτήσει, και θεωρείτε ότι επειδή ένα μάθημα υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών σας, το ξέρετε κιόλας. Αφού λοιπόν κάνετε και λογική για πες μου που είναι τα επιχειρήματά σας, γιατί ακόμα δεν έχω δει κανένα

Παράθεση
(να σε βαλω ενα αγνωστο να λυσεις; ). να πω και εγω λοιπον το κεχαριτωμενο: "α, εισαι απο κεινους των θετικων που δεν μπορεις να συνταξεις μια παραγραφο, ε;" (και ξερεις θα το συνοδευω και με εκφραση απαξιας.  8) )
Το παραπάνω πιστεύω χαρακτηρίζει απόλυτα το επίπεδό σου και την επιχειρηματολογία σου.

Παράθεση
μαλιστα...
15 χρόνια??? και ακόμα να βγάλεις από πάνω σου το σύνδρομο των πανελληνίων? Το θέμα δεν είναι τι έκανες πριν 15 χρόνια ούτε
πόσο έγραψες στις πανελλήνιες, αλλά τι κάνεις τώρα

Παράθεση
Ποιο λογικό λάθος μου λες? Αυτές είναι οι επιλογές σου, μάθε να ζεις μ'αυτές

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
Ούτε η λογική είναι μονοπώλιο των μαθηματικών ούτε η ανάπτυξη παραγράφου μονοπώλιο των φιλολόγων.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
λολα να ενα επιχειρημα:  :P

υγ1.εχω και επιπεδο παμε μια βολτα;
υγ2.αχαχαχαχαχαααααααααααααααα
 :-*

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά