0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Tertia στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:37:06 pmΠαράθεση από: karamriz στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:12:35 pmΠαράθεση από: Tertia στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 03:01:44 pmΚαλημερα,γνωριζει κανεις αν το ΠΥΣΔΕ εχει δικαιωμα να κρατησει ωρομισθιους εκπαιδευτικους στη θεση αναπληρωτριας που επεστρεψε απο αδεια και να την τοποθετησει οπου αλλου αυτο θέλει;Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.ΕυχαριστωΑγαπητή Tetria, μήπως εσύ εχεις σκοπό να εκτοπίσεις τους συναδέλφους σου ωρομισθίους λέω μήπως ;;; αγαπητε Karamriz ,η ερωτηση δε με αφορα προσωπικα ,αλλά,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να θεωρουμε απειλη ο ενας τον άλλο και να εκφραζομαστε με ειρωνεια.Γνωριζεις ,νομιζω ,οτι ο καθενας κερδιζει αξιοκρατικά τη θέση του και τα ανάλογα προνομια που απορρεουν απο αυτην. Η ερωτηση γινεται μονο για ένα λόγο για δώσει καποιος πληροφοριες για το τι προβλεπει η νομοθεσία.To μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Αναρωτιέμαι αν μπορεί ένας μόνιμος αν τύχει και γυρίσει στη θέση του νωρίτερα, να "εκτοπίσει" τον αναπληρωτή...Και μετά λέμε να ενωθούμε για κοινούς αγώνες. Αυτός ο ΑΣΕΠ τελικά φαίνεται να έχει βοηθήσει την εξουσία με πολλούς τρόπους. Από τη μια ενίσχυση της παραπαιδείας, από την άλλη διαχωρισμός σε "ανώτερους" και "κατώτερους" εκπαιδευτικούς... πραγματικό διαίρει και βασίλευε...
Παράθεση από: karamriz στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:12:35 pmΠαράθεση από: Tertia στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 03:01:44 pmΚαλημερα,γνωριζει κανεις αν το ΠΥΣΔΕ εχει δικαιωμα να κρατησει ωρομισθιους εκπαιδευτικους στη θεση αναπληρωτριας που επεστρεψε απο αδεια και να την τοποθετησει οπου αλλου αυτο θέλει;Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.ΕυχαριστωΑγαπητή Tetria, μήπως εσύ εχεις σκοπό να εκτοπίσεις τους συναδέλφους σου ωρομισθίους λέω μήπως ;;; αγαπητε Karamriz ,η ερωτηση δε με αφορα προσωπικα ,αλλά,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να θεωρουμε απειλη ο ενας τον άλλο και να εκφραζομαστε με ειρωνεια.Γνωριζεις ,νομιζω ,οτι ο καθενας κερδιζει αξιοκρατικά τη θέση του και τα ανάλογα προνομια που απορρεουν απο αυτην. Η ερωτηση γινεται μονο για ένα λόγο για δώσει καποιος πληροφοριες για το τι προβλεπει η νομοθεσία.
Παράθεση από: Tertia στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 03:01:44 pmΚαλημερα,γνωριζει κανεις αν το ΠΥΣΔΕ εχει δικαιωμα να κρατησει ωρομισθιους εκπαιδευτικους στη θεση αναπληρωτριας που επεστρεψε απο αδεια και να την τοποθετησει οπου αλλου αυτο θέλει;Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.ΕυχαριστωΑγαπητή Tetria, μήπως εσύ εχεις σκοπό να εκτοπίσεις τους συναδέλφους σου ωρομισθίους λέω μήπως ;;;
Καλημερα,γνωριζει κανεις αν το ΠΥΣΔΕ εχει δικαιωμα να κρατησει ωρομισθιους εκπαιδευτικους στη θεση αναπληρωτριας που επεστρεψε απο αδεια και να την τοποθετησει οπου αλλου αυτο θέλει;Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.Ευχαριστω