0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως γινεστε λιγο υπερβολικοι σχετικα με τον αριθμο των φετινων μετατεθεντων?
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 13, 2010, 04:36:11 pmμηπως γινεστε λιγο υπερβολικοι σχετικα με τον αριθμο των φετινων μετατεθεντων? αγαπητε συναδελφε, προσωπικα καταθετω αυτο που ακουσα. Ειθε να μην ειναι αληθεια!
δε σε ψεγω συναδελφε για τις πληροφοριες σου ομως μου φιανεται απιθανο συναδελφοι που εχουν τουλαχιστον 2 χρονια σε παραμεθοριο περιοχη,και ιδιαιτερα φιλολογοι,να παραμεινουμε μια ζωη καθηλωμενοι εκει-σαν κλαδος εχουμε το πλεονεκτημα του οτι παντουυπαρχουν αναγκες φιλολογων και μαλιστα πολλες-επιπλεον φαντασου και ποσοι φιλολογοι βγαινουν καθε χρονο στη συνταξη και ποσοι θα βγηκαν ιδιαιτερα φετος μετα την εξαγγελια των νεων μετρων-απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου πιστευω οτι η μειωση των μεταθεσεων αφορα ειδικοτητες με μικρη ζητηση,π.χ. οικονομολογους ή πληροφορικάριους(των οποίος ο κλάδος απαρτίζεται απο νέους,σε ηλικία,συναδέλφους,μιας που η ειδικότητα αυτή είναι σχετικά φρέσκια στα ελληνικά σχολεία)-εν τελει θεωρω πως εγω και οι συναδελφοι μου οπως και οι μαθηματικοι,που εχουμε υπηρετησει τουλαχιστον 2 χρονια σε παραμεθοριο,δε θα αντιμετωπισουμε προβλημα-αν δε παρουμε μεταθεση στο σπιτι μας,τοτε σιγουρα θα παρουμε κοντα σε αυτο-βεβαια,μηδενα προ του τελους αλλα....οψομεθα,την αλλη βδομαδα θα ξερουμε!
Εγώ ξαναρωτώ: θα βγουν, τουλάχιστον, πριν το Πάσχα, να έχουμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο; Έχει κανείς καμιά πληροφορία;
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 14, 2010, 02:40:59 pmΕγώ ξαναρωτώ: θα βγουν, τουλάχιστον, πριν το Πάσχα, να έχουμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο; Έχει κανείς καμιά πληροφορία;Οι φήμες λένε πως θα βγουν γυρω στις 25. Πάντως - μιας και δεν έχω σίγουρη πληροφορία για απάντηση - το μόνο που ξέρω από άλλες χρονιές είναι ότι έχουν ανακοινωθεί και Μεγάλη Εβδομάδα στο παρελθόν.