0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aς υποθέσουμε ότι φέτος ένας μόνιμος εκπαιδευτικός (που έχει ήδη κλείσει τουλάχιστο δύο έτη στην υπηρεσία από την ημερομηνία του Φ.Ε.Κ. διορισμού του) πετυχαίνει μετάθεση από την περιοχή "ΑΘΗΝΑ Γ" στην περιοχή "ΑΘΗΝΑ Δ". Στην Δυτική Αθήνα είχε οργανική και παρουσιάζεται στη Νέα Σμύρνη στη Δ/νση
Aς υποθέσουμε ότι φέτος ένας μόνιμος εκπαιδευτικός (που έχει ήδη κλείσει τουλάχιστον δύο έτη στην υπηρεσία από την ημερομηνία του Φ.Ε.Κ. διορισμού του) πετυχαίνει μετάθεση από την περιοχή "ΑΘΗΝΑ Γ" στην περιοχή "ΑΘΗΝΑ Δ". Στην Δυτική Αθήνα είχε οργανική και παρουσιάζεται στη Νέα Σμύρνη στη Δ/νση
Η οργανική θέση σε σχολείο δεν είναι το ίδιο με την οργανική θέση στο υπόλοιπο δημόσιο. Αν ένας εκπαιδευτικός δεν έχει οργανική θέση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει θέση να δουλέψει. Απλά η θέση του αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες όμως δεν καταργείται.
Παράθεση από: mathematician1977 στις Μαρτίου 14, 2010, 04:55:03 pmAς υποθέσουμε ότι φέτος ένας μόνιμος εκπαιδευτικός (που έχει ήδη κλείσει τουλάχιστον δύο έτη στην υπηρεσία από την ημερομηνία του Φ.Ε.Κ. διορισμού του) πετυχαίνει μετάθεση από την περιοχή "ΑΘΗΝΑ Γ" στην περιοχή "ΑΘΗΝΑ Δ". Στην Δυτική Αθήνα είχε οργανική και παρουσιάζεται στη Νέα Σμύρνη στη Δ/νση
Παιδιά μια ερώτηση που με καίει. α) Αν πάρω μετάθεση φέτος, μπορώ να κάνω αίτηση απόσπασης; β) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην υπηρετήσω την οργανική μου στην περιοχή μετάθεσης και να ξανακάνω αίτηση μετάθεσης του χρόνου;Όταν μας βάζουν να συμπληρώσουμε τις αιτήσεις τόσο νωρίς αυτά τα λάθη έχουμε...
Έχω ακούσει ένα κολπάκι που έκαναν κάποιοι για να αποφύγουν εντελώς να πάνε στην περιοχή που μετατεθήκανε, αλλά απαιτεί 6 σχολικές χρονιές.(Δεν ξέρω προσωπικά κάποιον που να το έκανε, πάντως)Κάθε χρόνο παίρνεις απόσπαση για εκεί που θέλεις, αλλά τους 2 μήνες του καλοκαιριού (τυπικά) επιστρέφεις στην οργανική σου και επειδή 2χ6=12, μετά από 6 χρόνια έχεις συμπληρώσει 12 μήνες στην οργανική σου και μπορείς να αιτηθείς ξανά για μετάθεση.