0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αύριο ΔΕΝ βγαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας (για τις γενικές μιλάμε, όχι σε σχολεία διαφόρων κατηγοριών).Τέλος εβδομάδας και εάν θα έχουν βγει ανεπίσημα. Επίσημα αναμένεται να ανακοινωθούν 6-10/4 (εκτός και αν το ανεπίσημο γίνει γρήγορα ...... επίσημο). Εγώ πάντως επιμένω σε αυτό που λέω εδώ και καιρό: 6 - 10/4 (τι κερδίζω αν το πετύχω;).πως και εισαι τοσο θετικη σ'αυτο και επιμενεις?
Παράθεση από: stasi στις Μαρτίου 30, 2009, 10:21:25 pmΑύριο ΔΕΝ βγαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας (για τις γενικές μιλάμε, όχι σε σχολεία διαφόρων κατηγοριών).Τέλος εβδομάδας και εάν θα έχουν βγει ανεπίσημα. Επίσημα αναμένεται να ανακοινωθούν 6-10/4 (εκτός και αν το ανεπίσημο γίνει γρήγορα ...... επίσημο). Εγώ πάντως επιμένω σε αυτό που λέω εδώ και καιρό: 6 - 10/4 (τι κερδίζω αν το πετύχω;).Το βραβείο "Λίτσα Πατέρα"
Αύριο ΔΕΝ βγαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας (για τις γενικές μιλάμε, όχι σε σχολεία διαφόρων κατηγοριών).Τέλος εβδομάδας και εάν θα έχουν βγει ανεπίσημα. Επίσημα αναμένεται να ανακοινωθούν 6-10/4 (εκτός και αν το ανεπίσημο γίνει γρήγορα ...... επίσημο). Εγώ πάντως επιμένω σε αυτό που λέω εδώ και καιρό: 6 - 10/4 (τι κερδίζω αν το πετύχω;).
Παράθεση από: stasi στις Μαρτίου 30, 2009, 10:21:25 pmΑύριο ΔΕΝ βγαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας (για τις γενικές μιλάμε, όχι σε σχολεία διαφόρων κατηγοριών).Τέλος εβδομάδας και εάν θα έχουν βγει ανεπίσημα. Επίσημα αναμένεται να ανακοινωθούν 6-10/4 (εκτός και αν το ανεπίσημο γίνει γρήγορα ...... επίσημο). Εγώ πάντως επιμένω σε αυτό που λέω εδώ και καιρό: 6 - 10/4 (τι κερδίζω αν το πετύχω;).πως και εισαι τοσο θετικη σ'αυτο και επιμενεις?
Παράθεση από: stasi στις Μαρτίου 30, 2009, 10:21:25 pmΑύριο ΔΕΝ βγαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας (για τις γενικές μιλάμε, όχι σε σχολεία διαφόρων κατηγοριών).Τέλος εβδομάδας και εάν θα έχουν βγει ανεπίσημα. Επίσημα αναμένεται να ανακοινωθούν 6-10/4 (εκτός και αν το ανεπίσημο γίνει γρήγορα ...... επίσημο). Εγώ πάντως επιμένω σε αυτό που λέω εδώ και καιρό: 6 - 10/4 (τι κερδίζω αν το πετύχω;).Ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο. Απ' όσο θυμάμαι, η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις βγαίνει μία μέρα μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων και σου δίνει διορία δύο εβδομάδες, δηλαδή οι διακοπές του Πάσχα! Είναι δυνατό να γίνει αυτό;
Πάντως άμα ήταν ο Ευριπίδης θα είχαν βγει ως τις 15 Μαρτίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Σε κάτι ήταν καλός. Τωρα ξεκινήσαμε από Μαρτιο και θα φτάσουμε Απρίλη. Ασε που μας 'εστελνε και τα μηνυματάκια "Διορισθήκατε στην Α΄ Λέσβου...." Τώρα τίποτα. Που εισαι Ευριπίδη? Ωεο!!!!!!!