0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stasi στις Μαρτίου 22, 2009, 01:41:12 pmΣυγνώμη που επαναλαμβάνομαι.Μεταθέσεις θα βγουν μετά τις 10/4 και αιτήσεις για απόσπαση τέλος Απριλίου. Για να θυμόμαστε σε αυτό το forum του χρόνου ποιοί παραπληροφορούσανε φέτος!!!!!
Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι.Μεταθέσεις θα βγουν μετά τις 10/4 και αιτήσεις για απόσπαση τέλος Απριλίου.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Εύχομαι και σε όλους να "έκατσε" η πρώτη επιλογή!!!!Παράθεση από: stasi στις Απριλίου 02, 2009, 09:25:25 pmΔεν ξέρω γιατί ελπίζεις, αλλά εγώ μιλάω για την Α/θμια στην οποία βγήκε ένας αιρετός του ΚΥΣΠΕ και ανακοίνωσε με ανεπίσημο έγγραφο τις βάσεις των μεταθέσεων. Έτσι όλοι γνωρίζουν αν έχουν πάρει μετάθεση ή όχι. Απλά λείπει το να βγούνε και επίσημα τα ονόματα, αλλά βασικά δεν αλλάζει τίποτα. Εγώ είχα πει ότι οι μεταθέσεις θα βγούνε 6 - 10/4 και πιστεύω ότι έστω και αν βγούνε αύριο επίσημα κοντά έπεσα. Μήπως "διαισθάνεσαι" και για την
Δεν ξέρω γιατί ελπίζεις, αλλά εγώ μιλάω για την Α/θμια στην οποία βγήκε ένας αιρετός του ΚΥΣΠΕ και ανακοίνωσε με ανεπίσημο έγγραφο τις βάσεις των μεταθέσεων. Έτσι όλοι γνωρίζουν αν έχουν πάρει μετάθεση ή όχι. Απλά λείπει το να βγούνε και επίσημα τα ονόματα, αλλά βασικά δεν αλλάζει τίποτα. Εγώ είχα πει ότι οι μεταθέσεις θα βγούνε 6 - 10/4 και πιστεύω ότι έστω και αν βγούνε αύριο επίσημα κοντά έπεσα.
Παράθεση από: stasi στις Μαρτίου 22, 2009, 01:41:12 pmΣυγνώμη που επαναλαμβάνομαι.Μεταθέσεις θα βγουν μετά τις 10/4και αιτήσεις για απόσπαση τέλος Απριλίου. Για να θυμόμαστε σε αυτό το foroum του χρόνου ποιοί παραπληροφορούσανε φέτος!!!!!
Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι.Μεταθέσεις θα βγουν μετά τις 10/4και αιτήσεις για απόσπαση τέλος Απριλίου.
Παράθεση από: kostaskat στις Απριλίου 03, 2009, 03:02:04 pmΠαράθεση από: stasi στις Μαρτίου 22, 2009, 01:41:12 pmΣυγνώμη που επαναλαμβάνομαι.Μεταθέσεις θα βγουν μετά τις 10/4 και αιτήσεις για απόσπαση τέλος Απριλίου. Για να θυμόμαστε σε αυτό το forum του χρόνου ποιοί παραπληροφορούσανε φέτος!!!!!Παράθεση από: 1Vathmios στις Απριλίου 03, 2009, 02:42:19 pmΕυχαριστούμε για την ενημέρωση!Εύχομαι και σε όλους να "έκατσε" η πρώτη επιλογή!!!!Παράθεση από: stasi στις Απριλίου 02, 2009, 09:25:25 pmΔεν ξέρω γιατί ελπίζεις, αλλά εγώ μιλάω για την Α/θμια στην οποία βγήκε ένας αιρετός του ΚΥΣΠΕ και ανακοίνωσε με ανεπίσημο έγγραφο τις βάσεις των μεταθέσεων. Έτσι όλοι γνωρίζουν αν έχουν πάρει μετάθεση ή όχι. Απλά λείπει το να βγούνε και επίσημα τα ονόματα, αλλά βασικά δεν αλλάζει τίποτα. Εγώ είχα πει ότι οι μεταθέσεις θα βγούνε 6 - 10/4 και πιστεύω ότι έστω και αν βγούνε αύριο επίσημα κοντά έπεσα. Μήπως "διαισθάνεσαι" και για την
Παράθεση από: kostaskat στις Απριλίου 03, 2009, 03:02:04 pmΠαράθεση από: stasi στις Μαρτίου 22, 2009, 01:41:12 pmΣυγνώμη που επαναλαμβάνομαι.Μεταθέσεις θα βγουν μετά τις 10/4και αιτήσεις για απόσπαση τέλος Απριλίου. Για να θυμόμαστε σε αυτό το foroum του χρόνου ποιοί παραπληροφορούσανε φέτος!!!!!
Ναι οι βάσεις ήταν οι ίδιες, Εγώ έπιασα την πρώτη μου επιλογή.Ευχομαι και σε όσους περιμένουν ακόμα ευχάριστα και γρήγορα αποτελέσματα!
Παράθεση από: evi20072008 στις Απριλίου 03, 2009, 10:12:51 pmΝαι οι βάσεις ήταν οι ίδιες, Εγώ έπιασα την πρώτη μου επιλογή.Ευχομαι και σε όσους περιμένουν ακόμα ευχάριστα και γρήγορα αποτελέσματα!Κάνεις λάθος οι βάσεις δεν ήταν οι ίδιες...στη βόρεια Ελλάδα δεκαπλασιάστηκαν π.χ. Έβρος...