0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: happiness στις Ιανουάριος 13, 2010, 09:34:19 πμΠαράθεση από: annie74 στις Ιανουάριος 12, 2010, 11:05:19 μμΣας έχουν στείλει από τα γραφεία σας την λίστα με τα μόρια για να τα δείτε και να υπογράψετε?όχι. που την στέλνουν αυτή; στα σχολεία; εγώ είμαι αποσπασμένη.edit: είδα ότι τα βγάλανε στο ίντερνετ όμως, οπότε οκ.Τα βγάζουν και στο internet;
Παράθεση από: annie74 στις Ιανουάριος 12, 2010, 11:05:19 μμΣας έχουν στείλει από τα γραφεία σας την λίστα με τα μόρια για να τα δείτε και να υπογράψετε?όχι. που την στέλνουν αυτή; στα σχολεία; εγώ είμαι αποσπασμένη.edit: είδα ότι τα βγάλανε στο ίντερνετ όμως, οπότε οκ.
Σας έχουν στείλει από τα γραφεία σας την λίστα με τα μόρια για να τα δείτε και να υπογράψετε?
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_1_10_1147.phpΣε αυτό το λινκ είναι τα μόρια από πολλές διευθύνσεις. Το alfavita σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει συγκεντρωμένα τα μόρια από όσες διευθύνσεις τα έχουν δημοσιεύσει αλλά μπορείτε να ψάξετε και στο σάιτ της διεύθυνσης που σας ενδιαφέρει.
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι στη δ/νση β/μιας Κοζάνης βγάλαν μονο τις μεταθέσεις απο 2 γραφεια και οχι απο ολο τον νομο??
Παράθεση από: heren στις Ιανουάριος 15, 2010, 04:17:39 μμΔεν μπορω να καταλάβω γιατι στη δ/νση β/μιας Κοζάνης βγάλαν μονο τις μεταθέσεις απο 2 γραφεια και οχι απο ολο τον νομο??http://1grde.koz.sch.gr/εδω θα βρεις και το 1ο γραφειο της Κοζανης (Πτολεμαιδα) και έτσι θα έχεις ολο πλέον τον νομο ....( μαλλον έχουμε το ίδιο ζορι για να ψαχνώμαστε στον ίδιο νομο )
Γεια σας.Να ρωτήσω κάτι?Βγάζουν μόνο τα μόρια όσων έχουν κάνει αίτηση μετάθεσης?Εγώ έχω κάνει για οριστική τοποθέτηση και δευ υπάρχω πουθενά.
Παράθεση από: marioullita στις Ιανουάριος 18, 2010, 03:19:47 μμΓεια σας.Να ρωτήσω κάτι?Βγάζουν μόνο τα μόρια όσων έχουν κάνει αίτηση μετάθεσης?Εγώ έχω κάνει για οριστική τοποθέτηση και δευ υπάρχω πουθενά.Ούτε οι οριστικές τοποθετήσεις ούτε οι βελτιώσεις έχουν καταχωρηθεί (πιο σωστά: παραληφθεί) ακόμη. Θα κληθείς πρώτα να υπογράψεις την εκτυπωμένη αίτηση. Άλλωστε στα 2 αυτά είδη αιτήσεων δηλώνουμε και σχολεία.
Παράθεση από: greekfrixos στις Ιανουάριος 18, 2010, 05:20:06 μμΠαράθεση από: marioullita στις Ιανουάριος 18, 2010, 03:19:47 μμΓεια σας.Να ρωτήσω κάτι?Βγάζουν μόνο τα μόρια όσων έχουν κάνει αίτηση μετάθεσης?Εγώ έχω κάνει για οριστική τοποθέτηση και δευ υπάρχω πουθενά.Ούτε οι οριστικές τοποθετήσεις ούτε οι βελτιώσεις έχουν καταχωρηθεί (πιο σωστά: παραληφθεί) ακόμη. Θα κληθείς πρώτα να υπογράψεις την εκτυπωμένη αίτηση. Άλλωστε στα 2 αυτά είδη αιτήσεων δηλώνουμε και σχολεία.Αυτο δεν ειναι ακριβες. Ορισμενες Δ/νσεις και Γραφεια εχουν καταχωρησει (παραλαβει) στο E-Datacenter και τις αιτησεις οριστικης τοποθετησης / βελτιωσης θεσης. Εναι αληθεια οτι στις εν λογω κατηγοριες αιτησεων ο χρηστης υποχρεουται να καταχωρισει στο συστημα και σχολειο, οποτε απλως αναγραφει στο σχετικο πεδιο τυπικα μια εικονικη σχολικη μοναδα (που δεν δεσμευει τον εκπαιδευτικο), ουτως ωστε να παραληφθει η αιτηση. Στη συνεχεια, μετα την ανακοινωση των μεταθεσεων θα κληθει ο εκπαιδευτικος να υποβαλει και την κανονικη χειρογραφη αιτηση οπου θα σημειωνει τα επιθυμητα σχολεια για οριστικη τοποθετηση / βελτιωση θεσης.