0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ που έλεγα ότι θα ήξερα πριν φύγω απ' το νησί για Πάσχα αν την πήρα ή όχι...... Να έκανα τα κουμάντα μου, να έπαιρνα κανένα χειμωνιάτικο μαζί, τέτοια..... Anyway..........................
Παράθεση από: Ayame στις Μαρτίου 22, 2010, 10:52:43 amΚι εγώ που έλεγα ότι θα ήξερα πριν φύγω απ' το νησί για Πάσχα αν την πήρα ή όχι...... Να έκανα τα κουμάντα μου, να έπαιρνα κανένα χειμωνιάτικο μαζί, τέτοια..... Anyway..........................Oλοι την ιδια σκεψη καναμε.. αλλα μας βλεπω να τα κραταμε στη ναφθαλινη τα χειμωνιατικα στο νησι
Παράθεση από: swtia στις Μαρτίου 22, 2010, 05:53:06 pmΠαράθεση από: Ayame στις Μαρτίου 22, 2010, 10:52:43 amΚι εγώ που έλεγα ότι θα ήξερα πριν φύγω απ' το νησί για Πάσχα αν την πήρα ή όχι...... Να έκανα τα κουμάντα μου, να έπαιρνα κανένα χειμωνιάτικο μαζί, τέτοια..... Anyway..........................Oλοι την ιδια σκεψη καναμε.. αλλα μας βλεπω να τα κραταμε στη ναφθαλινη τα χειμωνιατικα στο νησι Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά απ' την πολλή υγρασία όλα γενικά είναι μεσ' τη μούχλα.... Ζωή σε συνθήκες υγρασίας 90%... Κοντεύουμε να βγάλουμε βράγχια!!!
μια ενημερωση και απο μεναοριστικα μεγαλη τριτη οι μεταθεσειςαμεση πληροφορηση
το αυτό έχω να επιβεβαιώσω και γω ύστερα από επικοινωνία μου με το τμήμα μεταθέσεων,η υπάλληλος ήταν κατηγορηματική-οι μεταθέσεις θα βγουν τέλη του μήνα,τουτέστιν μεγάλη εβδομάδα, και όλοι φανταζόμαστε τους λόγους...ακόμη μια εβδομάδα αναμονής στις πλάτες μας-ουφφφφφφφφφφφ
Παράθεση από: mathematician1977 στις Μαρτίου 22, 2010, 03:48:33 pmπολύ ραδιοαρβύλα ακούγεται εδώ μέσαΑγαπητε συναδελφε δεν τα εβγαλα απ το κεφαλι μου. Ρωτησα, και δη εγκυρες πηγες. απο κει και ππερα πρωτος εγω ευχομαι τα μαγειρεματα της υστατης ωρας να ανοιξουν θεσεις σε Αττικη...
πολύ ραδιοαρβύλα ακούγεται εδώ μέσα
τουλάχιστον εσύ είσαι στον πολιτισμό......εμείς λίγα μίλια μακριά από Ρόδο είμαστε στη δεκαετία του '60
φανταζομαι οτι ειδατε το κεντρικο δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ πριν λιγο. Ολομετωπη επιθεση στους εκπαιδευτικους
Παράθεση από: emmihel στις Μαρτίου 22, 2010, 09:59:37 pmφανταζομαι οτι ειδατε το κεντρικο δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ πριν λιγο. Ολομετωπη επιθεση στους εκπαιδευτικους από ποιον/ποιους έγινε η επίθεση;