0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 31, 2010, 08:56:14 pmΘα ήθελα κάποιος, αν μπορεί να μας εξηγήσει πώς βάζουμε φίλτρο για να δούμε κάτι που μας ενδιαφέρει στον πίνακα μεταθέσεων.μενου Δεδομενα ---- εντολη φιλτρα
Θα ήθελα κάποιος, αν μπορεί να μας εξηγήσει πώς βάζουμε φίλτρο για να δούμε κάτι που μας ενδιαφέρει στον πίνακα μεταθέσεων.
Παράθεση από: heren στις Μαρτίου 31, 2010, 09:00:51 pmΠαράθεση από: LK στις Μαρτίου 31, 2010, 08:56:14 pmΘα ήθελα κάποιος, αν μπορεί να μας εξηγήσει πώς βάζουμε φίλτρο για να δούμε κάτι που μας ενδιαφέρει στον πίνακα μεταθέσεων.μενου Δεδομενα ---- εντολη φιλτραθα ήθελα λίγη περισσότερη βοήθεια. Θέλω να βρω τους φιλολόγους που παίρνουν μετάθεση για Γ' Κορίνθου. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο δεύτερο πεδίο του πίνακα των φίλτρων; Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω πολλά από excell
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 31, 2010, 09:07:57 pmΠαράθεση από: heren στις Μαρτίου 31, 2010, 09:00:51 pmΠαράθεση από: LK στις Μαρτίου 31, 2010, 08:56:14 pmΘα ήθελα κάποιος, αν μπορεί να μας εξηγήσει πώς βάζουμε φίλτρο για να δούμε κάτι που μας ενδιαφέρει στον πίνακα μεταθέσεων.μενου Δεδομενα ---- εντολη φιλτραθα ήθελα λίγη περισσότερη βοήθεια. Θέλω να βρω τους φιλολόγους που παίρνουν μετάθεση για Γ' Κορίνθου. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο δεύτερο πεδίο του πίνακα των φίλτρων; Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω πολλά από excell βαλε αυτοματο φιλτρο
Παράθεση από: geochem στις Μαρτίου 31, 2010, 08:28:39 pmεάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;Επειδή πήρα μετάθεση σε περιοχή όπου οι μη έχοντες οργανική έχουν πολύ λιγότερα μόρια από μένα, θέλω να πιστεύω ότι προηγούμαι εγώ.
εάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;
Παράθεση από: babis67 στις Μαρτίου 31, 2010, 07:40:58 pmΠως μπορούμε να δούμε την σειρά μας στην περιοχή μετάθεσης;Θα ανακοινωθούν κάπου;Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντησεις σαςΕφαρμόζοντας φίλτρο στο excel αρχείο των μεταθέσεων, μπορείς να δεις τα μόρια όλων των συναδέλφων της ειδικότητάς σου που μετατέθηκαν στο συγκεκριμένο νομό. Όμως πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως αίτηση τοποθέτησης θα κάνουν και όσοι είναι στο νομό υπεράριθμοι ή σε διάθεση.
Πως μπορούμε να δούμε την σειρά μας στην περιοχή μετάθεσης;Θα ανακοινωθούν κάπου;Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντησεις σας
Παράθεση από: soul στις Μαρτίου 31, 2010, 08:45:07 pmΕίναι λίγο νωρίς giannisss .Συνήθως μέσα ή τέλη Μαιου βγαίνουν τα κενά.Επειδή όμως κάθε ΔΔΕ έχει δική της τακτική, πάρε ένα τηλέφωνο από βδομαδα τη ΔΔΕ που πήρες μετάθεση και ρώτησε ποτε θα βγουν τα κενά για τους μετατεθέντες στην περιοχή.Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που πήραν τη μετάθεση!Όσο για τους υπόλοιπους καλό κουράγιο και καλή συνέχεια Δηλαδή, θα ξέρουμε πριν πάμε να δηλώσουμε σχολεία πού υπάρχουν κενά; Πότε δηλώνουμε σχολεία; Πρέπει να συνεννοηθούμε με τις δευτεροβάθμιες; Ξέρει κανείς τι γίνεται στη Γ' Κορινθίας; Υπάρχουν υπεράριθμοι όπως στην Αττική; Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις από εμπειρότερους συναδέλφους
Είναι λίγο νωρίς giannisss .Συνήθως μέσα ή τέλη Μαιου βγαίνουν τα κενά.Επειδή όμως κάθε ΔΔΕ έχει δική της τακτική, πάρε ένα τηλέφωνο από βδομαδα τη ΔΔΕ που πήρες μετάθεση και ρώτησε ποτε θα βγουν τα κενά για τους μετατεθέντες στην περιοχή.Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που πήραν τη μετάθεση!Όσο για τους υπόλοιπους καλό κουράγιο και καλή συνέχεια
Με συγχωρείτε συνάδελφοι το ξαναρωτάω...Αν κάποιος γνωρίζει ας μου δώσει μία απάντηση.Πως μπορούμε να δούμε τα μόρια των συναδέλφων που πήραν μετάθεση στην ίδια περιοχή με εμάς;
LK, στη ΔΔΕ που ανήκετε θα σας δώσουν οργανικά κενα σχολείων.
για τους πληροφορικούς πάντως το παραμύθι τελείωσε μάγκες. ο κλάδος έχει μπουκώσει πια.όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν και να μπουν στην εκπαίδευση και να πάνε στα σπίτια τους. οι υπόλοιποι αναμονή σε καμιά δεκαετία ή αν ανοίξουν τίποτα θέσεις στα δημοτικά. αλλά με την παρούσα υπουργό μόνο αυτό δεν φαίνεται.