0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: margavare στις Μαρτίου 31, 2010, 08:35:26 pmΠαράθεση από: geochem στις Μαρτίου 31, 2010, 08:28:39 pmεάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;Επειδή πήρα μετάθεση σε περιοχή όπου οι μη έχοντες οργανική έχουν πολύ λιγότερα μόρια από μένα, θέλω να πιστεύω ότι προηγούμαι εγώ.ΚΑι εγώ έτσι ξέρω.Ό,τι προηγείσαι εσύ.Όταν είναι να γίνουν οι τοποθετήσεις,συγκαλείται το ΠΥΣΔΕ,ΠΥΣΠΕ σε μας και στο τραπέζι μπαίνουν τα μόρια όλων των ενδιαφερόμενων και αυτών που είναι εντός νομού και θέλουν βελτίωση θέσης και αυτών που έρχονται από άλλους νομούς και η τοποθέτηση γίνεται σύμφωνα με τις επιλογές και τα μόρια.Πέρσι μπήκε στο νομό μου άτομο από άλλλο νομό με 120+ μόρια και εκτόπισε όλους τους υπόλοιπους.
Παράθεση από: geochem στις Μαρτίου 31, 2010, 08:28:39 pmεάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;Επειδή πήρα μετάθεση σε περιοχή όπου οι μη έχοντες οργανική έχουν πολύ λιγότερα μόρια από μένα, θέλω να πιστεύω ότι προηγούμαι εγώ.
εάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;
Καλημέρα...Πραγματική σφαγή στους κλάδους της πληροφορικής...Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αποσπάσεις...
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μετάθεση. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Οι μεταθέσεις στα διαπολιτισμικά γίνονται με βάση τα προσόντα και όχι τα μόρια. Είχα κάνει αίτηση για διαπολιτισμικό αλλά δεν την πήρα. Το ερώτημα είναι πως μπορώ εγώ να μάθω αν αυτός που πήρε τη μετάθεση στο διαπολιτισμικό έχει πράγματι περισσότερα προσόντα από εμένα? Τα μόρια είναι συγκεκριμένα και τα βλέπουμε στους πίνακες. Με τα προσόντα τι γίνεται? Ευχαριστώ.
Παράθεση από: jotis στις Απριλίου 01, 2010, 09:33:51 amΚαλημέρα...Πραγματική σφαγή στους κλάδους της πληροφορικής...Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αποσπάσεις...Οι μεταθεσεις των ΠΕ19-20 επρεπε να ειναι 6 και οχι οσες εγιναν τελικα. Συμφωνα με δικη μου πηγη η αλλαγη αυτη εγινε τελευταια στιγμη απο το Υπουργειο γιατι υπαρχει σοβαρη σκεψη για διαθεση των υπεραριθμων πληροφορικων στην Α/θμια και τα Ολοημερα Δημοτικα απο Σεπτεμβριο. Αν ισχυει αυτο που εμαθα αναμφιβολα αφηνει σημαδια αισιοδοξιας για το μελλον της ειδικοτητας οσον αφορα τους μονιμους ΠΕ19-20.
Παράθεση από: kkalamat στις Απριλίου 01, 2010, 07:28:16 pmΠαράθεση από: jotis στις Απριλίου 01, 2010, 09:33:51 amΚαλημέρα...Πραγματική σφαγή στους κλάδους της πληροφορικής...Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αποσπάσεις...Οι μεταθεσεις των ΠΕ19-20 επρεπε να ειναι 6 και οχι οσες εγιναν τελικα. Συμφωνα με δικη μου πηγη η αλλαγη αυτη εγινε τελευταια στιγμη απο το Υπουργειο γιατι υπαρχει σοβαρη σκεψη για διαθεση των υπεραριθμων πληροφορικων στην Α/θμια και τα Ολοημερα Δημοτικα απο Σεπτεμβριο. Αν ισχυει αυτο που εμαθα αναμφιβολα αφηνει σημαδια αισιοδοξιας για το μελλον της ειδικοτητας οσον αφορα τους μονιμους ΠΕ19-20.Τότε θα έπρεπε να μετατεθούν ΟΛΕΣ οι υπεραριθμίες! Δλδ τι κάναν, ενισχύσαν τις ήδη υπάρχουσες εκεί που δεν είναι εξώφθαλμα μεγάλες;;;; Στα Δωδεκάννησα οι 120 υπεράριθμοι τι θα κάνουν;;;
Έχει μάθει κανείς τα μόρια των μετατιθέμενων?