0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πριν μία ώρα παρέλαβα με ταχυδρομείο τη βεβαίωση αποδοχών από το ΙΕΚ που δούλευα το 2007 και θα την βάλω στη φετινή δήλωση. οι ίδιοι από το ΙΕΚ μου είπαν να το κάνω
Δηλαδή Jack13, εγώ που δούλεψα απο Οκτώβριο του 2008 στο ΙΕΚ Θα δηλώσω τις αποδοχές μου του χρόνου το 2010 και όχι φέτος..Τώρα εξηγούνται πολλά ερωτηματικά..
Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι που γυρνάνε από θέμα σε θέμα με σκοπό μόνο να γκρινιάξουν και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια, σας ενημερώνω ότι ο νόμος προβλέπει ότι όταν το εισόδημα θεωρείται πρόσθετη αμοιβή τότε χρόνος απόκτησης του, θεωρείται ο χρόνος στον οποίο εισπράττεται από το δικαιούχο. Αυτό ισχύει λοιπόν για τους μόνιμους στην περίπτωση μας που έχουν εισοδήματα από ΠΔΣ και για τους εκπαιδευτές των ΙΕΚ.Για τους ωρομίσθιους που έχουν εισοδήματα από ΠΔΣ, επειδή δεν θεωρείται ότι είναι πρόσθετη αμοιβή, ο νόμος λέει ότι χρόνος απόκτησης του εισοδήματος θεωρείται ο χρόνος που ο δικαιούχος απέκτησε το δικαίωμα είσπραξής του.
Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 03, 2009, 12:48:02 pmΕπειδή υπάρχουν συνάδελφοι που γυρνάνε από θέμα σε θέμα με σκοπό μόνο να γκρινιάξουν και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια, σας ενημερώνω ότι ο νόμος προβλέπει ότι όταν το εισόδημα θεωρείται πρόσθετη αμοιβή τότε χρόνος απόκτησης του, θεωρείται ο χρόνος στον οποίο εισπράττεται από το δικαιούχο. Αυτό ισχύει λοιπόν για τους μόνιμους στην περίπτωση μας που έχουν εισοδήματα από ΠΔΣ και για τους εκπαιδευτές των ΙΕΚ.Για τους ωρομίσθιους που έχουν εισοδήματα από ΠΔΣ, επειδή δεν θεωρείται ότι είναι πρόσθετη αμοιβή, ο νόμος λέει ότι χρόνος απόκτησης του εισοδήματος θεωρείται ο χρόνος που ο δικαιούχος απέκτησε το δικαίωμα είσπραξής του. Πρέπει να ομολογήσω οτι με έπεισες, εμένα τουλάχιστον, απόλυτα.Και να το ξαναπώ, γι αυτό λέγεται Ελλαδιστάν...
σας ενημερώνω ότι ο νόμος προβλέπει ότι όταν το εισόδημα θεωρείται πρόσθετη αμοιβή τότε χρόνος απόκτησης του, θεωρείται ο χρόνος στον οποίο εισπράττεται από το δικαιούχο. Αυτό ισχύει λοιπόν για τους μόνιμους στην περίπτωση μας που έχουν εισοδήματα από ΠΔΣ και για τους εκπαιδευτές των ΙΕΚ.Για τους ωρομίσθιους που έχουν εισοδήματα από ΠΔΣ, επειδή δεν θεωρείται ότι είναι πρόσθετη αμοιβή, ο νόμος λέει ότι χρόνος απόκτησης του εισοδήματος θεωρείται ο χρόνος που ο δικαιούχος απέκτησε το δικαίωμα είσπραξής του.