Σύνολο ψηφοφόρων: 111
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνωμη συναδελφε/ισσα. το κακο δεν ειναι μικρο οταν μιλαμε εστω και για 1,2 πανω απο μας. καταλαβαινω το πνευμα που το λες, εννοώντας οτι δεν ειναι και 2000 !!! ομως, μη μας φανει παραξενο σε λιγο να ξεπεταχτουν και οι εχοντες πραγματικη υπηρεσια 5 χρονια σε φροντιστηρια.επαναλαμβανω τη θεση μου και ας μη συμφωνουν πολλοι: να καταργηθει καθε κατηγορια (24μηνιτες,18μηνιτες,40μηνιτες, επετηριδας, οαεδιτες,ιεκιτες,πολυτεκνοι,3τεκνοι,2τεκνοι,μονογονεικες οικογενειες,κλπ κλπ) και να διοριζονται ολοι ΚΑΘΑΡΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα μορια επιτυχιας στον ΑΣΕΠ.και αυτο ας ισχυσει μετα απο 2 χρονια, αλλα να ισχυσει οριστικα και καθολικα.
Το θέμα δεν είναι το πόσοι θα διοριστούν και από ποιόν πίνακα. Το θέμα ειναι να μάθουμε πόσοι έχουν κάνει αίτηση για συνταξιοδότηση και να υπολογίσουμε τα κενά. Από παντού ακούγεται ότι είναι πολλοί οι φιλόλογοι που συνταξιοδοτούνται. Αν έχει κάποιος καμιά πληροφορία από έγκυρη πηγή... Μπορεί οι οαεδίτες να είναι 74, αλλά αν τα κενα είναι πολλά, αυτό δεν μας επηρεάζει και τόσο. Επίσης, μήπως πρέπει να ζητήσουμε να γινει ολοήμερο το γυμνάσιο αντί να τρωγόμαστε για 74 θέσεις; ευκαιρία είναι...τώρα που γυρίζει... μη σας πω και για ολοήμερο λύκειο. υποχρεωτικό εννοείται, όχι οπως η πδσ. Λέω εγώ τώρα... Αφού έγινε η χάρη στους οαεδίτες γιατί να μη ζητήσει κι η ΠΕΑ κάτι...
Παράθεση από: Μarkos στις Μαΐου 05, 2009, 04:05:19 pmσυγγνωμη συναδελφε/ισσα. το κακο δεν ειναι μικρο οταν μιλαμε εστω και για 1,2 πανω απο μας. καταλαβαινω το πνευμα που το λες, εννοώντας οτι δεν ειναι και 2000 !!! ομως, μη μας φανει παραξενο σε λιγο να ξεπεταχτουν και οι εχοντες πραγματικη υπηρεσια 5 χρονια σε φροντιστηρια.επαναλαμβανω τη θεση μου και ας μη συμφωνουν πολλοι: να καταργηθει καθε κατηγορια (24μηνιτες,18μηνιτες,40μηνιτες, επετηριδας, οαεδιτες,ιεκιτες,πολυτεκνοι,3τεκνοι,2τεκνοι,μονογονεικες οικογενειες,κλπ κλπ) και να διοριζονται ολοι ΚΑΘΑΡΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα μορια επιτυχιας στον ΑΣΕΠ.και αυτο ας ισχυσει μετα απο 2 χρονια, αλλα να ισχυσει οριστικα και καθολικα.Επειδη δεν το βλεπω να γινεται αυτο που λες κι η ταση ειναι να υποβαθμιζεται η αξια του ασεπ και να υπαρχουν 1000 τροποι αποκτησης προυπηρεσιας, μηπως πρεπει να διεκδικησουμε να ισχυσει και η προυπηρεσια απο τα φροντιστηρια? Σε τελικη αναλυση ετσι θα υπαρξει μια στοιχειωδης δικαιοσυνη, αφου απ'οτι φαινεται... κουτσος στραβος στον αγιο παντελεημονα...
Παράθεση από: Μarkos στις Μαΐου 05, 2009, 04:05:19 pmσυγγνωμη συναδελφε/ισσα. το κακο δεν ειναι μικρο οταν μιλαμε εστω και για 1,2 πανω απο μας. καταλαβαινω το πνευμα που το λες, εννοώντας οτι δεν ειναι και 2000 !!! ομως, μη μας φανει παραξενο σε λιγο να ξεπεταχτουν και οι εχοντες πραγματικη υπηρεσια 5 χρονια σε φροντιστηρια.επαναλαμβανω τη θεση μου και ας μη συμφωνουν πολλοι: να καταργηθει καθε κατηγορια (24μηνιτες,18μηνιτες,40μηνιτες, επετηριδας, οαεδιτες,ιεκιτες,πολυτεκνοι,3τεκνοι,2τεκνοι,μονογονεικες οικογενειες,κλπ κλπ) και να διοριζονται ολοι ΚΑΘΑΡΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα μορια επιτυχιας στον ΑΣΕΠ.και αυτο ας ισχυσει μετα απο 2 χρονια, αλλα να ισχυσει οριστικα και καθολικα.Marko , είναι σα να ζητάς να υπάρχει ειρήνη και δικαιοσύνη στον κόσμο . Στα λόγια εύκολο αλλά στην πράξη δύσκολο .
εδωσα 1η φορα τον τελευταιο ασεπ.μορια παιρνεις αν γραψεις πανω απο 55 ???συγνωμη ειμαι ασχετη και πελαγωμενη
Παράθεση από: μελιτα στις Ιουνίου 08, 2009, 07:46:56 pmεδωσα 1η φορα τον τελευταιο ασεπ.μορια παιρνεις αν γραψεις πανω απο 55 ???συγνωμη ειμαι ασχετη και πελαγωμενη Ναι. Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί ξανά με τη διαδικασία των αιτήσεων διαβάστε το παρακάτω. Περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την αίτηση και τις τις προσλήψεις των αναπληρωτών.http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8_6_9_0636.php