Σύνολο ψηφοφόρων: 111
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eliven στις Απριλίου 26, 2009, 08:39:06 pmθα υποθέσω ότι με 26 μόρια χωρίς το τελευταίο ΑΣΕΠ , ε !, θα είμαι αναπληρωτής....Με την ένταξη των ΟΑΕΔιτών, δεν σου φτάνουν ούτε 46...
θα υποθέσω ότι με 26 μόρια χωρίς το τελευταίο ΑΣΕΠ , ε !, θα είμαι αναπληρωτής....
Παράθεση από: tsiartas στις Απριλίου 26, 2009, 10:18:26 pmΠαράθεση από: eliven στις Απριλίου 26, 2009, 08:39:06 pmθα υποθέσω ότι με 26 μόρια χωρίς το τελευταίο ΑΣΕΠ , ε !, θα είμαι αναπληρωτής....Με την ένταξη των ΟΑΕΔιτών, δεν σου φτάνουν ούτε 46...Δε θεωρώ ότι είναι σωστό να σπέρνουμε τέτοιο πανικό. Σαφώς και η ρύθμιση για τους ΟΕΑΔίτες ήταν προκλητικότατη και άδικη για όλους τους υπόλοιους, κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά δε θεωρώ ότι 26 μόρια δε θα αρκούν για αναπλήρωση απ'τη νέα χρονιά. Μην τρελαθούμε κιόλας...
Μπορεί το νούμερο που είπα να είναι υπερβολικό(46), αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι βάσεις(διορισμών40% και αναπλήρωσης) θα εκτοξευθούν.
Γειά σας θα ἠθελα να ρωτήσω:γιατί τόσος χαμός αφού οι οαεδίτες είναι ωρομίσθιοι και τα μόρια τους θα μετρήσουν στο μισό από ότι κατάλαβα από την εγκύκλιο του υπουργείου; Δηλαδή πόσα μόρια μπορεί να έχουν; Πάνω από 20; Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την ταλαιπωρία να περιμένω τόσα χρόνια για αναπλήρωση και στο τέλος πάλι τίποτα!!! Έλεος!
Γειά σας θα ἠθελα να ρωτήσω:γιατί τόσος χαμός αφού οι οαεδίτες είναι ωρομίσθιοι και τα μόρια τους θα μετρήσουν στο μισό από ότι κατάλαβα από την εγκύκλιο του υπουργείου; ....
Αυτό το κατάλαβα και εγώ αλλά δεν ξέρω αναπληρωτές ήταν οι ωρομίσθιοι γιατί αλλιώς υπολογίζονται τα μόρια των ωρομισθίων με βάση τις ώρες που έχουν. Δηλαδή ένας ωρομίσθιος δικαιούται μέχρι 0,5 μόρια το μήνα άρα 0,5*8=4 μόρια το χρόνο * 7 χρόνια 28 μόρια το ανώτερο. Αν είναι έτσι τα πράγματα. Άρα αυτοί διεκδικούν τις θέσεις του 40% αφού δεν έχουν ασεπ όχι των αναπληρωτών.