0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Victor123... το ερώτημα το δικό μου είναι.. αν σε μια διεύθυνση έχουμε 5 διορισθεντες και 5 προσλήψεις αναπληρωτων. Εδώ η διεύθυνση θα δώσει 10 θα διαλέξουν πρώτα οι διορισθεντες από αυτά και τα υπόλοιπα οι αναπληρωτές η" θα δώσει 5 για τοποθέτηση νεοδιορισθεντων και όταν θα έρθει η σειρά των αναπληρωτών θα εμφανίσει και τα υπόλοιπα 5;;;;
Αν τοποθετήθηκες στην α επιλογή σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εντοπιότητα έχεις μόνο στον δήμο που έχεις εντοπιότητα με χαρτί του Δημαρχείου. Το προσκόμισες? Είναι ένα θέμα.
Το δεύτερο συνέβη πάντως φέτος/ Η διεύθυνση αποφάσισε ποια 5 θα δοθούν σε διορισθέντες και ποια σε αναπληρωτές.
Σε κάθε περίπτωση, καταθέστε αίτηση βελτίωσης, αναφέροντας μάλιστα το/τα σχολείο/α που επιθυμείτε να τοποθετηθείτε και τους πιθανούς λόγους που μπορεί να υπάρχουν. Μπορεί όντως να σας τοποθετήσουν κάπου προσωρινά κι όταν παρουσιαστούν αναπληρωτές για να αναλάβουν, να σας τοποθετήσουν εκ νέου σε επιλογή σας. Αν διαπιστώσετε ότι έχει τοποθετηθεί αναπληρωτής σε κενό που ζητούσατε εσείς, τότε κάντε το προφανές. Ένσταση επί της διαδικασίας και αίτημα επανεξέτασης.
2 οργανικά ανήκουν τες σε μια σχολική μονάδα ποιος προηγείται της τοποθέτησης ; Η μια είναι εκεί 15 χρόνια και η δεύτερη από μετάθεση αλλα πήρε εκεί οριστική τοποθέτηση ( πήρε οργανική) . Η δεύτερη έχει χαρτί από Β/θμια υγειονομική επιτροπή ότι είναι ειδική κατηγορία . Ποιος διαλέγει πρώτος ωράριο ; Όλο αυτό γίνεται γιατί δε φτάνουν οι ώρες κσι για τους δυο .
Καλησπέρα σας, θέλω τη γνώμη όσων γνωρίζουν τι πραγματικά ισχύει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Είμαι νεοδιόριστη και έχω πάρει απόσπαση λόγω κάποιας αναπηρίας. Στην περιοχή απόσπασης ήδη είχαν αναλάβει κάποιοι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου με αποτέλεσμα να συμπληρώνω εγώ ωράριο σε ένα δυσπρόσιτο 1 ώρα δρόμο με την αιτιολογία ότι προηγείται ο αναπληρωτής γιατί ανέλαβε υπηρεσία πριν την απόσπαση μου. Ισχύει κάτι τέτοιο;