0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2. αρχισα να κανω μαθηματα κ δεν ειχα διαβασει ολο το βιβλιο. δλδ διαβαζα το μαθημα της ημερας. δεν προλαβαινα βεβαια να διαβασω ολο το βιβλιο αλλα εχοντας πλεον κανει ολα τα αρχαια ολων των ταξεων καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ ενος καθηγητη που ξερει την υλη στο συνολό της κ αυτου που απλα καθε φορα κανει το μαθημα της ημερας. ενταξει παντα ηξερα τι γραμματικα φαινομενα θα συναντησω παρακατω αλλα ειδικα σε βιβλια οπως θουκυδιδης κτλ που εχουν μια συνεχεια θεωρω απαραιτητο να γνωριζεις το εργο στο συνολο του κ επειτα το καθε μαθημα ξεχωριστα.
Παράθεση από: maryvas στις Μαρτίου 31, 2009, 10:04:42 pm2. αρχισα να κανω μαθηματα κ δεν ειχα διαβασει ολο το βιβλιο. δλδ διαβαζα το μαθημα της ημερας. δεν προλαβαινα βεβαια να διαβασω ολο το βιβλιο αλλα εχοντας πλεον κανει ολα τα αρχαια ολων των ταξεων καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ ενος καθηγητη που ξερει την υλη στο συνολό της κ αυτου που απλα καθε φορα κανει το μαθημα της ημερας. ενταξει παντα ηξερα τι γραμματικα φαινομενα θα συναντησω παρακατω αλλα ειδικα σε βιβλια οπως θουκυδιδης κτλ που εχουν μια συνεχεια θεωρω απαραιτητο να γνωριζεις το εργο στο συνολο του κ επειτα το καθε μαθημα ξεχωριστα.Maryvas, αυτό είναι μια τεράστια - ΤΕΡΑΣΤΙΑ - αλήθεια και μπράβο σου που το "έπιασες" τόσο νωρίς, δείχνει ότι "το'χεις" γενικά με τη διδασκαλία . Και η δική μου αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μάθημα που κάνω αυξήθηκε θεαματικά μόλις απέκτησα αυτό που λέμε "εποπτεία της ύλης". Πολύ μεγάλη διαφορά!!! (κατ'αρχάς, προγραμματίζεις καλύτερα και σου βγαίνει κιόλας...)Happiness, πώς είσαι τόσο σίγουρη άραγε;;; Έχεις τίποτα...συμπτώματα;;
εγώ δεν μπορώ να αφήσω μαθητή στην ίδια τάξη, μου είναι αδύνατον.... τι νομίζετε είναι αδυναμία εκ μέρους μου;;;;;
Επίσης...πιάνω τον εαυτό μου να έχω μάλλον υπερβολικές απαιτήσεις από τα παιδιά.