0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερωτήσεις
Πιστεύω ότι με την πίεση που ασκούν θα καταφέρουν να επανέλθει ο νόμος. Μέχρι στον Τριανταφυλλόπουλο βγήκαν την περασμένη Πέμπτη. Τους στηρίζει και η Εκκλησία. Είναι τρομερά άδικο για τους αδιόριστους που αγωνίζονται με τίμιο τρόπο.
Πριν από 2 χρόνια ήμουν έγκυος στο 2ο, αναπληρώτρια σε ένα νησί μεγάλο και στο σχολείο μου ήταν 6 πολύτεκνες... Κάθε Τρίτη είχα ένα ξεγυρισμένο 7ωρο και ήμουν και εφημερία στο γήπεδο... Παρεπιπτόντως έκανα εμετούς μέχρι να γεννήσω... έμπαινα στην τάξη έκανα μάθημα, διάλειμμα, έβγαινα έκανα εμετό και ξανά από την αρχή... Η εφημερία μου ήταν στο γήπεδο... με την κοιλιά τούρλα, με αιματοκρίτη 28, με τις ξυνίλες μου και με το φόβο μην φάω και καμμιά μπαλιά... Το είχα παραπονο από τις πολύτεκνες που ούτε ένα διάλειμμα δεν με σκέφτηκαν να με αλλάξουν, να με βοηθήσουν, να σκεφτούν και το δικό μου μωρό που κουβαλούσα... και είχαν παπούδες, συζύγους, σόγια πίσω τους... μονίμως με απαιτηση και κουρασμένες... (κατανοώ πόσο κουράζεται μια εργαζόμενη μάνα, εχω 2 και έχω κλατάρει, αλλά δεν διατυμπανίζω την κούραση μου...) Φέτος, είχα μια συνάδελφο πολύτεκνη διαμάντι, πρώτη στη δουλειά, είχε αναλάβει το μισό σχολείο καλή της ώρα και φιλάκια πολλά... Παράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 01:58:33 pmΠιστεύω ότι με την πίεση που ασκούν θα καταφέρουν να επανέλθει ο νόμος. Μέχρι στον Τριανταφυλλόπουλο βγήκαν την περασμένη Πέμπτη. Τους στηρίζει και η Εκκλησία. Είναι τρομερά άδικο για τους αδιόριστους που αγωνίζονται με τίμιο τρόπο. Αυτά να τα βλέπουμε για να καταλάβουμε ότι όλα γίνονται μέσω "κατάλληλης πίεσης"...