0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Boldini στις Δεκεμβρίου 22, 2010, 04:05:14 pmΠαράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:59:32 pmτο λαθος ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα!!μια χαρα μου τα μαθαν οι καθηγητες πανεπιστημιου!!!δεν θα έπρεπε να επιτρέπεις το παραμικρό λάθος στον εαυτό σου,ειδικά ένα τέτοιο ορθογραφικό που ακόμα καιγώ η κατώτερη νηπιαγωγός δεν εχω κάνει ποτέ όσογρήγορα κι αν γράφω.χεστηκα για το τι κανεις εσυ.εγω εκανα ενα λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα γιατι ηθελα ν απαντησω γρηγορα.εσυ μπορει να κανεις αλλα λαθη ,σκοπος ειναι να ξερεις να τα παραδεχεσαι,κατι για το οποιο εχεις ελλειψη...γιατι αλλο να αποφοιτεις απο φιλοσοφικη κλασσικο και αλλο απο τις σχολες-ακαδημιες...καλα χριστουγεννα!!!
Παράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:59:32 pmτο λαθος ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα!!μια χαρα μου τα μαθαν οι καθηγητες πανεπιστημιου!!!δεν θα έπρεπε να επιτρέπεις το παραμικρό λάθος στον εαυτό σου,ειδικά ένα τέτοιο ορθογραφικό που ακόμα καιγώ η κατώτερη νηπιαγωγός δεν εχω κάνει ποτέ όσογρήγορα κι αν γράφω.
το λαθος ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα!!μια χαρα μου τα μαθαν οι καθηγητες πανεπιστημιου!!!