0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Tao of love στις Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:38:19 pmΔεν έγινε καμία αναφορά για σχέση αρχαίων-μαθηματικών.Ο μαθητής αναφέρεται στα αρχαία ως εργαλείο, πράγμα που σέβομαι ως θέση.Ούτε για microsoft λέει, ούτε ότι στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής διακρίνονται όσοι γνωρίζουν αρχαία.Προσοχή στις υποκειμενικές ερμηνείες μαλλον δεν το πιασες αυτο που θελει να πει ο landau φιλε...και λιγο χαλαρωστε ρε με την κοπελα την παπια, την εχετε ξεσκισει...τρωγεστε με τα ρουχα σας...μια σας φταιν οι ξενογλωσσοι που σας κλεβουν τις ιστοριες τις οποιες δε διδασκουν τοοοσο καλα οσο εσεις (τρομαρα σας), την αλλη σας φταιν οι δασκαλοι, την αλλη θελετε να μπουν τα αρχαια στο δημοτικο...ΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!εχουμε την παγκοσμια πρωτοτυπια να διδασκει ο ιδιος εκπαιδευτικος με την ιδια επιμελεια και καταρτιση (sic) το ΙΔΙΟ καλα: σοφοκλη, ευριπιδη, περικλη, θουκυδιδη,δραμα, κωμωδια, αισχυλο, λυσια, αριστοτελη κτλ...με τοοοοσο επιφανειακες γνωσεις αυτοαναγεστε σε πανεπιστημονες..χαλαρωστε λιγο dudes...μας τα χετε πρηξει!!τι συνδρομο καταδιωξης ειναι αυτο...
Δεν έγινε καμία αναφορά για σχέση αρχαίων-μαθηματικών.Ο μαθητής αναφέρεται στα αρχαία ως εργαλείο, πράγμα που σέβομαι ως θέση.Ούτε για microsoft λέει, ούτε ότι στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής διακρίνονται όσοι γνωρίζουν αρχαία.Προσοχή στις υποκειμενικές ερμηνείες
το οτι ολοι οι καθηγητες ειναι "ανωτεροι " ας μου επιτραπει αυτη η εκφραση ,απ τους δασκαλους το βλεπουμε κ απ τη μισθοδοσια αλλωστε.αλλο πρωτοβαθμια και αλλο δευτεροβαθμια...
ολοι το λενε.το λεει η κοινωνια τωρα αν εχετε παρωπιδες....καρφακι δε μας καιγετε!!δασκαλοι ειστε εκει θα μεινετε στην πρωτοβαθμια!!!και πολυ χαιρομαι με τις μειωσεις που δεχεστε!!!να δειτε λιγο που ειστε βολεμενοι!!τωρα που ο μισθος σας το μαρτη θα πεσει κι αλλο να σας δω..κομπλεξικα οντα![/quoteΠρώτον δεν είμαι δασκάλα. Δευτερόν οι μειώσεις αφορούν όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, μέσα σε αυτούς είναι και οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας, ακόμη και του πανεπιστημίου. Έχεις φοβερό κόμπλεξ κοπελιά. Δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά, γιατί δεν μπορώ να κάνω τον ψυχίατρο.
Παράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:50:20 pmολοι το λενε.το λεει η κοινωνια τωρα αν εχετε παρωπιδες....καρφακι δε μας καιγετε!!δασκαλοι ειστε εκει θα μεινετε στην πρωτοβαθμια!!!και πολυ χαιρομαι με τις μειωσεις που δεχεστε!!!να δειτε λιγο που ειστε βολεμενοι!!τωρα που ο μισθος σας το μαρτη θα πεσει κι αλλο να σας δω..κομπλεξικα οντα![/quoteΠρώτον δεν είμαι δασκάλα. Δευτερόν οι μειώσεις αφορούν όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, μέσα σε αυτούς είναι και οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας, ακόμη και του πανεπιστημίου. Έχεις φοβερό κόμπλεξ κοπελιά. Δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά, γιατί δεν μπορώ να κάνω τον ψυχίατρο.μαλλον εσυ εχεις αποδειχθει κομπλεξικη μ αυτα που λες για τουε φιλολογους.αν διαβασει καποιος τα ποστ σου θα το καταλαβει ανετα....μαλλον εσυ θες γιατρο...
το λαθος ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα!!μια χαρα μου τα μαθαν οι καθηγητες πανεπιστημιου!!!
Παράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:59:32 pmτο λαθος ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα!!μια χαρα μου τα μαθαν οι καθηγητες πανεπιστημιου!!!δεν θα έπρεπε να επιτρέπεις το παραμικρό λάθος στον εαυτό σου,ειδικά ένα τέτοιο ορθογραφικό που ακόμα καιγώ η κατώτερη νηπιαγωγός δεν εχω κάνει ποτέ όσογρήγορα κι αν γράφω.