0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α...μπα χλωμό το βλέπω....μάλλον δεν το παιρνεις...magda
Παράθεση από: Ritalamp στις Απριλίου 02, 2009, 05:37:56 pmΚαι το κλασικό μπάζο της παρέας θα ρωτήσει και πάλι. Για ποιο πράγμα μιλάτε καλέ;;;Χα χα!!!Λένε για ένα επίδομα που θα πάρουν όσοι έχουν ακαθάριστο εισόδημα κάτω των 1700 ευρώ.Αλήθεια,υπάρχει κανείς???Στο σύλλογο μας ακόμη και οι νεοδιόριστοι με μηδενική προυπηρεσία δεν το παίρνουν!!!
Και το κλασικό μπάζο της παρέας θα ρωτήσει και πάλι. Για ποιο πράγμα μιλάτε καλέ;;;
Όχι , καλέ! Είμαι νεοδιόριστη με προυπηρεσία και θα το πάρω! Και ξέρω και άλλους οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με εμένα........
Παράθεση από: AnnaB στις Απριλίου 03, 2009, 03:49:38 pmΌχι , καλέ! Είμαι νεοδιόριστη με προυπηρεσία και θα το πάρω! Και ξέρω και άλλους οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με εμένα........Ίσως έχεις δίκιο,μάλλον επειδή παίρνουμε 120 ευρώ επίδομα παραμεθορίου,ανεβαίνουμε πάνω από τα 1700.Ας διορθώσω λοιπόν,όσοι λαμβάνουν το επίδομα παραμεθορίου δεν το παίρνουν μάλλον.
Και το μπάζο επανέρχεται. Πρέπει να κάνουμε αίτηση ή μας το δίνουν από μόνοι τους. Γιατί δε θα τ' αντέξω πάλι με τις γλυκύτατες στο γραφείο Παναγιούδα μ'!