0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις δίκιο apri...Δεν έχω καταλάβει όμως το παράδειγμα για τον άγαμο ( ΠΕ , 14 έτη) του υπουργείου παιδείας.Είχε επιδόματα 280 και τώρα με το νέο μισθολόγιο 159…. Δεν καταργούνται τα επιδόματα? Τι έίναι το 159 ευρώ?
ναι ρε φίλε PATREAS το ότι το γράφει εκεί δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια .Το 159 ευρώ σαν επίδομα στο δεύτερο παράδειγμα δεν θα πρέπει να υπάρχει αφού καταργούνε τα επιδόματα......
απο 1/11/2011 , έτσι λένε
Αντιγράφω από http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99688&catid=13 :Παράδειγμα: Υπάλληλος με προϋπηρεσία 14 ετών. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Έγγαμος με 3 παιδιά.Μισθολογικό κλιμάκιο ΔΒασικός μισθός 1.381 ευρώΟικογενειακό επίδομα 35 ευρώ36 ευρώ για τα δύο πρώτα παιδιά47 ευρώ για το τρίτο παιδίΣύνολο μισθού με επιδόματα: 1.499 ευρώ----------------------------------------------------Να σημειώσω εγώ ότι αυτά πρέπει να είναι οι μικτές αποδοχές. Εγώ με λιγότερη πρϋπηρεσία και 3 παιδιά έχω τώρα μικτά 1850 άρα είμαι τουλάχιστον 350 ευρώ κάτω;.........................αίσχος.
αστα να πανε!! ελπιζω να μην ισχυουν ολα αυτα.. με ποια κριτηρια θα μας τοποθετησουν βαθμολογικα; αν μπεις στο βαθμο Δ Gianni10 τοτε δε λαμβανουν καθολου υποψιν την προυπηρεσια.. γιατι με 10 χρονια εισαι στο βαθμο Γ!!
Παράθεση από: nikos111111 στις Οκτώβριος 06, 2011, 11:55:35 πμαπο 1/11/2011 , έτσι λένεMε την προϋπόθεση ότι θα κατατεθεί άμεσα το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, γιατί τα χρονικά όρια για την ψήφισή του (σε επιτροπή και ολομέλεια της Βουλής) και την έκδοση του σε ΦΕΚ είναι πολύ στενά.Στα δημοσιεύματα λένε ότι θα το καταθέσουν σήμερα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει σε κανένα δελτίο την είδηση ότι όντως κατατέθηκε.Οπότε τελούμε εν αναμονή.