0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ βλέπω πως οι νεότεροι εκπαιδευτικοί με λίγη προϋπηρεσία ή αυτοί που θα διοριστούν στο μέλλον θίγονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι οι παλαιότεροι...Ειδικά στην
εγώ πάλι δε θα τους την κανω τη χάρη... πάω για ύπνο ( του δικαίου ) και αύριο θα μελετήσω το προσχέδιο, θα ετοιμάσω και τα ερωτήματά μου - γιατί προκύπτουν ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλά - και θα τα χω έτοιμα με το που δημοσιευθεί το έκτρωμα να τα στειλω για διευκρίνηση...
Το πρωί πάντως είχα πει ότι στόχος είναι ίσα να τρώμε θα είναι ο μισθός. Τώρα δικαιώθηκα επιτέλους! ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Αυτό το "μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους" το είδατε; Από Σεπτέμβρη έχει να πέσει κλάμα...
λεει στην νετ τωρα , οτι οι ασφαλιστικες εισφορες θα καταβαλονται απο τον φορεα στον οποιο ανηκει ο εργαζομενοςτι θελει να πει δηλαδη ο ποιητης?δεν θα παρακρατουνται απο τον εργαζομενο???
Παράθεση από: gallikou στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:23:20 amΑυτό το "μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους" το είδατε; Από Σεπτέμβρη έχει να πέσει κλάμα...Τι εννοείς, γιατί τα μάτια μου κάνουν πουλάκια.
τι σημαινει πλεοναζον χρονος?
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:28:38 amΠαράθεση από: gallikou στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:23:20 amΑυτό το "μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους" το είδατε; Από Σεπτέμβρη έχει να πέσει κλάμα...Τι εννοείς, γιατί τα μάτια μου κάνουν πουλάκια.Οι εκπαιδευτικοί εξαιρούνται από την εφεδρεία μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους... Γαλλικής, Γυμναστές και Τεχνολογίας, ετοιμαστείτε...
Συγγνώμη, ενώ είμαι στο 3ο χρόνο υπηρεσίας, θα πάω στον ΣΤ΄ βαθμό και θα θεωρούμαι ξανά δόκιμη; Μήπως πρέπει να κάτσω εκεί και 2 χρόνια ακόμα;
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:15:35 amΣυγγνώμη, ενώ είμαι στο 3ο χρόνο υπηρεσίας, θα πάω στον ΣΤ΄ βαθμό και θα θεωρούμαι ξανά δόκιμη; Μήπως πρέπει να κάτσω εκεί και 2 χρόνια ακόμα; Δόκιμη δεν θα είσαι, γιατί έχεις κλείσει τα δυο χρόνια δοκιμής.Θα είσαι στον ΣΤ' βαθμό και αν κατάλαβα καλά, θα μείνεις εκεί και άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον.(Το "τουλάχιστον" πάει στο ότι η προαγωγή πλέον δεν θα είναι δεδομένη. Αν αξιολογηθείς αρνητικά, θα παραμείνεις στον ίδιο βαθμό περισσότερο χρόνο.)