0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά η ερώτηση είναι τι ισχύει την τελευταία ώρα, γιατί καθε λίγο και λιγάκι κάτι αλλάζει. Όντως, με βάση το παραπάνω, αν είσαι ήδη διορισμένος, τζάμπα το μεταπτυχιακό. Αν όμως θα διοριστείς μετά την ψήφιση του νόμου, άξιο το μεταπτυχιακό σου!
Νομίζω ότι κάνετε λάθος. Η μόνη επίσημη πηγή ενημέρωσης είναι το hellenicparliament.grΧθες βράδυ κατέβασα το σχέδιο νόμου από το site της
Πριν περίπου μια ώρα προσπάθησα να μιλήσω με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ. Το σήκωσε ο γραμματέας μου είπε. Ο άνθρωπος ακούστηκε πολύ ήρεμος ενώ εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Ήρεμα επίσης συμφώνησε μαζί μου ότι πρέπει να γίνει κάτι ΑΜΕΣΑ. Από Δευτέρα μια συστηματική αντίδραση . Απεργία διαρκείας για παράδειγμα όπως του είπα από Δευτέρα γιατί αυτός δεν πρότεινε κάτι και περιφρούρηση των Σχολείων με την έννοια οι απεργούντες συνάδελφοι να είναι έξω από τα Σχολεία και να ενημερώνουν όσους κάνουν το λάθος να εργαστούν...Πλέον είναι λάθος να εργάζεσαι. Πρέπει να πληρώνουμε περισσότερα απ'όσα ψίχουλα μας δίνουν και να λέμε και ευχαριστώ.Δεν ακούσατε και τον κω...γερμανό σήμερα που όταν ρώτησε δημοσιογράφος για τις αποζημιώσεις άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ελεος με τη συζήτηση για το μεταπτυχιακό >:(Δηλαδή ρε παιδιά αν σας το μετρήσουν εντάξει;Να τους πω να μου κόψουν άλλα 100 ευρώ,πέρα από τα 400 να σας τα δώσω να ησυχάσουμε.ΕΛΕΟΣ
Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ για να εκδικηθώ όλους όσους το επέλεξαν πριν 2 χρόνια .
ME 660 ΕΥΡΩ ΔΕ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΠΑΡΧΙΑ........ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ