0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καθόλου φιλε μου!εχω βαρεθεί να ακουω γι την κοπιαστική δουλειά των φιλολόγων να διορθώνουν εκθέσεις,3 φορές το τρίμηνο απο 2 λεπτά η κάθε έκθεση.Ελεος πια!
Παράθεση από: ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ στις Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:03:17 pmκαθόλου φιλε μου!εχω βαρεθεί να ακουω γι την κοπιαστική δουλειά των φιλολόγων να διορθώνουν εκθέσεις,3 φορές το τρίμηνο απο 2 λεπτά η κάθε έκθεση.Ελεος πια!Ότι τώρα εσύ δεν κάνεις διακρίσεις ανάμεσα σε ειδικότητες...
Τώρα μου δημιούργήθηκε μια καινούρια απορία. Πόσο πάει ένα διδακτορικό; Λέτε αν το κάνω στα πενήντα, θα προλάβω να κάνω απόσβεση με το ενιαίο μισθολόγιο μέχρι την συνταξιδότηση στα 67;;Αν καταφέρω να πεθάνω μετά τα 80, θα έχω σίγουρη την απόσβεση;;Άντε να δούμε τον νέο νόμο μπας και καταφέρουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα την καριέρα μας... Καριέρα είπα; Ωραία μου ακούστηκε αυτό....
Παράθεση από: panos2 στις Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:58:22 pmΤώρα μου δημιούργήθηκε μια καινούρια απορία. Πόσο πάει ένα διδακτορικό; Λέτε αν το κάνω στα πενήντα, θα προλάβω να κάνω απόσβεση με το ενιαίο μισθολόγιο μέχρι την συνταξιδότηση στα 67;;Αν καταφέρω να πεθάνω μετά τα 80, θα έχω σίγουρη την απόσβεση;;Άντε να δούμε τον νέο νόμο μπας και καταφέρουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα την καριέρα μας... Καριέρα είπα; Ωραία μου ακούστηκε αυτό.... Ένα διδακτορικό δίνει 70 ευρώ μικτά, ποσό εξευτελιστικό για κάποιον που δαπάνησε 5 χρόνια από τη ζωή του για να το πάρει. Από όσο ξέρω στο νέο μισθολόγιο του δημοσίου ο κάτοχος μεταπτυχιακού ή διδακτορικού θα ξεκινάει από άλλη μισθολογική βάση πλέον, σε σχέση με κάποιον που δεν το έχει.