0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάει κι αυτός...http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=99980&catID=11
Λαβετε υποψιν οτι η διαδικασια διορισμου των εκπαιδευτικων μεσα απο τους ποικιλωνυμους πινακες προϋπηρεσιας δεν κινειται εκτος ΑΣΕΠ αλλα υπο την εποπτεια του ΑΣΕΠ. Αυτος ειναι κι ο λογος για τον οποιον η κυβερνηση ανεκρουσε πρυμναν εναντι της προοπτικης να προβει σε απολυσεις οσων διοριστηκαν στο δημοσιο μεσω των διαταξεων του Π.Δ. Παυλοπουλου, ακριβως διοτι στη διαδικασια ενεπλακη και το ΑΣΕΠ, με αποτελεσμα να περιπλεκεται νομικα το ζητημα και να τιθεται σοβαρο ενδεχομενο να δικαιωνονταν οι απολυομενοι που θα προσεφευγαν στα δικαστηρια. Φυσικα δεν γενναται ζητημα ως προς το γεγονος οτι πολλοι εκπαιδευτικοι ενεγραψαν προϋπηρεσια με αθεμιτα μεσα. Οι γνωριζοντες εχουν υποψιν τη μαζικοτατη προσελευση αδιοριστων στα γραφεια των Δ/ντων εκπ/σης καθε Σεπτεμβρη, κατοπιν συστασεως καθε λογης κομματικων και υπηρεσιακων παραγοντων, προκειμενου να ενταχθουν στην ΠΔΣ, τις ωρες της οποιας κατενειμε κατα το δοκουν ο Δ/ντης εκπ/σης, πολλες φορες συγκροτωντας εικονικα τμηματα, στα οποια οι επιλεγομενοι εκπαιδευτικοι δεν προσερχονταν καν. Για τη Σιβιτανιδειο και τα εκκλησιαστικα δεν υπαρχει συζητηση. Ηταν παγκοινως γνωστο τι συνεβαινε...
Λαβετε υποψιν οτι η διαδικασια διορισμου των εκπαιδευτικων μεσα απο τους ποικιλωνυμους πινακες προϋπηρεσιας δεν κινειται εκτος ΑΣΕΠ αλλα υπο την εποπτεια του ΑΣΕΠ.
Φυσικα δεν γενναται ζητημα ως προς το γεγονος οτι πολλοι εκπαιδευτικοι ενεγραψαν προϋπηρεσια με αθεμιτα μεσα.
Για τη Σιβιτανιδειο και τα εκκλησιαστικα δεν υπαρχει συζητηση. Ηταν παγκοινως γνωστο τι συνεβαινε...
Παράθεση από: fotini18 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 02:43:42 pmΜακάρι να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος! Εχθροί μας δεν είναι αυτοί αλλά αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια.ακριβώς! Να ψηφίζουμε και να μην ξεχνάμε ποιοι ευθύνονται για την κατάντια αυτού του τόπου..Να πούμε μαζικά όχι στο 580
Μακάρι να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος! Εχθροί μας δεν είναι αυτοί αλλά αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια.
Ακόμα μία κατηγορία "ανθρώπων", λοιπόν....Αυτοί που διορίστηκαν με ΑΣΕΠ και αυτοί που δεν διορίστηκαν.....Το διαίρει και βασίλευε το ξέρετε ή το ξεχάσατε;;;;Το μισθολόγιο μας πλήττει ΟΛΟΥΣ χωρίς εξαίρεση.... Είτε είμαστε με ΑΣΕΠ, είτε χωρίς ΑΣΕΠ.....Η εφεδρεία που το ακολουθεί, σήμερα μπορεί να πλήττει τους πιο μεγάλους, αύριο θα έρθει και η δική μας σειρά γιατί θα ανήκουμε σε κάποια "κατηγορία".....Εγώ μπορεί να πληγώ γιατί μπορεί να καταργηθούν τα ΚΕΔΔΥ, ο άλλος γιατί μπορεί να έχει πολλά προσόντα και άρα κοστίζει περισσότερο, ο τρίτος γιατί μειώθηκαν οι ώρες του μαθήματος του και μένει χωρίς ωράριο....Και αυτά είναι μόνο παραδείγματα από τον εκπαιδευτικό κλα΄δο.... Το ίδιο μπορεί να συμβεί σε όλους τους κλάδους....Είναι κοντόφθαλμο (αν μη τι άλλο) να υποστηρίζουμε/επιδιώκουμε τον διαχωρισμό σε "ήδη"/"κατηγορίες" εργαζομένων!
Με το επίδομα παραμεθορίου τι έγινε τελικά; Ποιες περιοχές θα το παίρνουν;
"ήδη"/"κατηγορίες" εργαζομένων!
Παράθεση από: daskala στις Οκτωβρίου 20, 2011, 04:02:53 pmΜε το επίδομα παραμεθορίου τι έγινε τελικά; Ποιες περιοχές θα το παίρνουν;κάτι άκουσα εκτός την παραμεθόριο και για μικρά νησιά. Μπορεί όμως να είναι ράδιο-αρβύλα...τέλος πάντων αφορά μόνο λίγους και δεν είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή...
Λοιπόοον, σήμερα με ενημέρωσαν ότι σε ΓΣ του συλλόγου ΠΕ της περιοχής μου, δόθηκε ένας νέος ορισμός του τι είναι η λευκή απεργία.Λευκή απεργία σημαίνει: Πηγαίνω τση δουλειά μου, κάνω τη δουλειά μου κανονικά και απλά αρνούμαι να πάρω το μισθό μου........Και ο ορισμός αυτός δόθηκε από εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ που ήταν περών στη ΓΣ και πρότεινε τη λευκή απεργία ως τρόπο αντίδρασης στο νέο μισθολόγιο...................Μάλιστα επέμενε ότι οι παλιοί συνδικαλιστές τα ξέρουνα υτά και οι νέοι συνάδελφοι είναι παραπληροφορημένοι!!!!