0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα ξεκινάει από την παράγραφο 1 του α.29,το οποίο αναφέρει :1. Οι υπάλληλοι που εντάσσονται στους νέους βαθμούς, σύμφωνα με τις διατάξεις του προηγούμενου άρθρου, λαμβάνουν το βασικό μισθό του βαθμού αυτού, ενώ όσοι εξ αυτών έχουν πλεονάζοντα χρόνο στον ίδιο βαθμό εξελίσσονται στα μισθολογικά κλιμάκια του βαθμού αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 12 του παρόντος. Μετά την ανωτέρω μισθολογική ένταξη, η μισθολογική εξέλιξη πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ίδιες διατάξεις, χωρίς να προσμετράται τυχόν πλεονάζων χρόνος.
Παιδια πειτε μου, γιατι αυτοι θα μας τρελανουν!!Εγω κλεινω 5 χρονια στις 06/11, αυτοι ειπαν οτι θα μετρησει η προυπηρεσια μεχρι τις 31/10 ,δηλαδη αυτο σημαινει οτι οτι ΜΟΝΟ για 6 μερες θα χασω εναν ολοκληρο χρονο??
Παράθεση από: Purple84 στις Οκτωβρίου 28, 2011, 08:14:18 pmΠαιδια πειτε μου, γιατι αυτοι θα μας τρελανουν!!Εγω κλεινω 5 χρονια στις 06/11, αυτοι ειπαν οτι θα μετρησει η προυπηρεσια μεχρι τις 31/10 ,δηλαδη αυτο σημαινει οτι οτι ΜΟΝΟ για 6 μερες θα χασω εναν ολοκληρο χρονο??Μην αγχώνεσαι, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι σε ανάλογη φάση... Εγώ, για παράδειγμα, στις 7/11 συμπληρώνω 7 χρόνια + 2 του μεταπτυχιακού = 9 χρόνια και για μία εβδομάδα χάνω τον βαθμό Δ' και την ανάλογη αύξηση στον μισθό (90 ευρώ είναι αυτά και πλέον έχουν αξία).Αν προβλέπει η εγκύκλιος ότι η προϋπηρεσία που μετράει είναι μέχρι τις 31/10, θα είμαι στους διπλά άτυχους. Γιατί θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις πρώτες προαγωγές, που σύμφωνα με το νόμο θα γίνουν τον επόμενο Ιούνιο! Εννοείται δε ότι για τους 8 μήνες μέχρι τότε δεν θα πάρω αναδρομικά ούτε την αύξηση, ούτε τον βαθμό! Κι όλα αυτά με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα είμαι στο 10% που δεν θα προαχθούν από τον Ε στον Δ...
Καλημέρα συνάδελφοι Τον Ιούνιο τελείωσα το διδασκαλείο και θα ήθελα να ρωτήσω: α)μήπως ξέρετε αν υπάρχει σχετικό επίδομα διότι μας έλεγαν πως είναι ίσο με το μεταπτυχιακό β)αν υπάρχει σχετικό επίδομα και για όσους έχουν τελειώσει το b epipedo -είμαι λίγο άσχετη με αυτά και τώρα με την κρίση άρχισα να το ψάχνω .Σας ευχαριστω!
Διαβάζοντας το άρθρο 28 παράγραφος 4 που ψηφίστηκε:"4. Υπάλληλοι, οι οποίοι υπηρετούν σε κατηγορία ανώτερη των τυπικών προσόντων που κατέχουν, κατατάσσονται στους βαθμούς της κατηγορίας που ανήκουν, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, με προσθήκη πλασματικού χρόνου για την τελική κατάταξή τους, τρία (3) έτη."Δηλαδή αν κάποιος κατηγορίας ΤΕ υπηρετεί 6 χρόνια ως ΠΕ, θα γυρίσει στο ΤΕ με "9 χρόνια" και μισθό 925,04