0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν ζούσαμε αυτό , μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να ζούσαμε κάτι ακόμα χειρότερο ; Απλά ρωτάω . Δεν είμαι σίγουρος πως γνωρίζω την απάντηση .
Ανάμεσα στους υπαλλήλους που θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται ως και 10%, συγκαταλέγονται και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας (το ανέφερε ρητά το ρεπορτάζ ειδήσεων)!
Παράθεση από: effieapi στις Φεβρουαρίου 19, 2011, 10:55:57 pmΑνάμεσα στους υπαλλήλους που θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται ως και 10%, συγκαταλέγονται και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας (το ανέφερε ρητά το ρεπορτάζ ειδήσεων)!είναι οι εκπαιδευτικοί υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας? μήπως εννοεί τους διοικητικούς που δουλεύουν στο παιδείας και όχι τους εκπαιδευτικούς που δουλεύουν για το παιδείας?
Καλησπέρα σε όλους.Άκουσα απόψε στις ειδήσεις ότι θα υπάρξει μείωση 10%-20% σε υπαλλήλους με υψηλές αποδοχές (π.χ. εφοριακούς, τελωνιακούς κλπ) ενώ στους χαμηλόμισθους θα υπάρξει αύξηση ως 10% στο μισθό τους!Ανάμεσα στους υπαλλήλους που θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται ως και 10%, συγκαταλέγονται και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας (το ανέφερε ρητά το ρεπορτάζ ειδήσεων)!Για πείτε μου όμως, πώς στο καλό θα δούμε αύξηση στο μισθό μας κατά 10% από τη στιγμή που θα χάσουμε 2 βασικότατα επιδόματα που ισοδυναμούν με πάνω από 250 ευρώ καθαρά μηνιαίως;;;
Από το υπουργείο εσωτερικών, όπως διάβασα στις εφημερίδες την προηγούμενη εβδομάδα, η πρόταση είναι να καταργηθούν το εξωδιδακτικό επίδομα και το επίδομα διδακτικής προετοιμασίας, δηλαδή 288+85=373 μείον. Τώρα αν εννοούν αύξηση ότι θα μας πάνε όλους της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στα 1046 Ευρώ από εκεί που ήμασταν, ενώ στην ουσία θα μας κόψουν γύρω στα 150 Ευρώ, το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία. Σχετικά με τα ΜΜΕ, για άλλη μια φορά παραπλανητική χειραγώγιση του στυλ "οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί που δουλεύουν μόνο 21 ώρες/εβδομάδα και κάθονται 3 μήνες/χρόνο, θα πάρουν και αύξηση 10%". Αύξηση, όπως την καταλαβαίνω εγώ, σημαίνει ότι έπαιρνα 1200 Ευρώ σύνολο το μήνα, τώρα θα παίρνω 1320. Όχι 1046, τι είδους αύξηση είναι αυτή; Συνάδελφοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί !!!
Παράθεση από: knkn στις Φεβρουαρίου 15, 2011, 07:29:07 pmΑν δεν ζούσαμε αυτό , μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να ζούσαμε κάτι ακόμα χειρότερο ; Απλά ρωτάω . Δεν είμαι σίγουρος πως γνωρίζω την απάντηση . Να είσαι σίγουρος ότι δεν υπήρχε κάτι χειρότερο για να ζήσουμε!