*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 999912 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3500 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 05:27:01 pm »
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι: Διορίστηκα φέτος, έκανα πρώτη φορά απογραφή τον Οκτώβριο και τώρα προσπαθώ να μπω,με το username και το password και δε γίνεται.Τι συμβαίνει?  Το username δεν είναι το ΑΦΜ και το password, ο αριθμός ειδοποίησης του 2010? Έπρεπε να επικοινωνήσω και με τη Δευτεροβάθμια?

από 1/11 η είσοδος στην απογραφή γίνεται υποχρεωτικά μέσω taxisnet επομένως δες μια δυο σελίδες πριν για τις οδηγίες !  :)

A ok! Σε ευχαριστώ πολύ!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 20, 2011, 05:29:39 pm από emnaypli »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:16:45 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3501 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 05:29:51 pm »
οι οδηγίες έχουν ως εξής:

Δεν μπορείς  πλέον να κάνεις επικαιροποίηση χωρίς taxis net.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη - μπαίνεις στο www.gsis.gr και επιλέγεις Υπηρεσίες για  πολίτες και μετά Κωδικοί taxisnet.
Ακολουθείς τα βήματα της διαδικασίας και το σύστημα θα σου δώσει User name και password.

Αυτά τα εκτυπώνεις και πας σε μια οποιαδήποτε ΔΟΥ και ζητάς κλειδάριθμο.
όταν σου δώσουν τον κλειδάριθμο ( αμέσως τον παίρνεις ) ξαναμπαίνεις στο www.gsis.gr
πάλι στο Υπηρεσίες προς πολίτες , επιλέγεις ενεργοποίηση κωδικών taxisnet ακολουθείς τα βήματα που σου λέει και ....voila!!

Στη συνέχεια μπαίνεις στο apografi.gov.gr/ap και επικαιροποιείς τα στοιχεία σου!
Καλή Επιτυχία!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3502 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 05:48:16 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 11:03:17 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:16:45 »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3504 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 02:36:29 am »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 11:03:13 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3505 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 10:53:13 am »
Μα κάποιοι από αυτούς ανήκουν στους πραγματικούς υπαίτιους. Οι πολιτικοί χωρίς ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Για μένα οι χειρότεροι ακόλουθοί τους είναι κάποιοι από τους συνδικαλιστές.
Άρα λοιπόν, οι πλέον επικίνδυνοι υπαίτιοι είναι οι αφανείς.
Θα τους κάνουμε φανερούς για να τους εξαλείψουμε.
Πιστεύω ότι συμφωνείς.

Άλλο το "κάποιοι από τους συνδικαλιστές" και άλλο το "όσοι πλησιάζουν στη σύνταξη μας πίνουν το αίμα". Έχει διαφορά.
Κάτι παρόμοιο λένε και για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, όλοι οι υπόλοιποι. Η διαφωνία μου αφορά τις γενικεύσεις.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3506 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 01:30:25 pm »
οι οδηγίες έχουν ως εξής:

Δεν μπορείς  πλέον να κάνεις επικαιροποίηση χωρίς taxis net.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη - μπαίνεις στο www.gsis.gr και επιλέγεις Υπηρεσίες για  πολίτες και μετά Κωδικοί taxisnet.
Ακολουθείς τα βήματα της διαδικασίας και το σύστημα θα σου δώσει User name και password.

Αυτά τα εκτυπώνεις και πας σε μια οποιαδήποτε ΔΟΥ και ζητάς κλειδάριθμο.
όταν σου δώσουν τον κλειδάριθμο ( αμέσως τον παίρνεις ) ξαναμπαίνεις στο www.gsis.gr
πάλι στο Υπηρεσίες προς πολίτες , επιλέγεις ενεργοποίηση κωδικών taxisnet ακολουθείς τα βήματα που σου λέει και ....voila!!

Στη συνέχεια μπαίνεις στο apografi.gov.gr/ap και επικαιροποιείς τα στοιχεία σου!
Καλή Επιτυχία!

Μπηκα στο apografi και βγαζει σφαλμα η σελιδα.εχωτους κωδικους και ηθελα να κανω επικαιροποιηση οπως ειχες πει ....bitch...........αλλα τιποτα.πηρα τηλ στην δεθτεροβαθμια που ανηκω και μου ειπαν οτι αυτοι εκαναν την απογραφη μου( αναπληρωτρια ειμαι) και απλα να μπω να δω αν ολα ειναι σωστα.Ειδα οτι εγραψες οτι μεχρι τεταρτη πρεπει να κανουμε το οτιδηποτε και τωρα βλεπω οτι εχει σφαλμα.Τι να κανω ......bitch?
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3507 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 04:23:01 pm »
σήμερα διεγράφησαν όσοι δεν είχαν μπει μέσα για επικαιροποίηση των στοιχείων τους.  Απ΄ό,τι γράφεις δεν ανήκεις στην περίπτωση αυτή οποτε κατ΄αρχήν μην ανησυχείς.

Κατά δεύτερον είναι φυσικό το σύστημα να έχει "κρεμάσει" καθώς όλοι σήμερα προσπαθούσαν να μπουν. Μέσα στη μέρα λογικά θα ανοίξει και θα μπορέσεις να δεις τι έχουν καταχωρήσει από τη δ/νσή σου.

για όσους δεν πρόλαβαν θα γίνει η διαδικασία απο τις διευθύνσεις είτε με τη δική σας φυσική παρουσία προκειμένου να "περάσουν" τα στοιχεία τους - αν κάποια από αυτά λείπουν απο τον φάκελό σας ( κυρίως σε περιπτώσεις αναπληρωτών/ωρομισθίων) είτε αντλώντας τα στοιχεία αυτά απο προσωπικά μητρώα και μισθοδοσία ( για μόνιμους αν και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο ειδικά τώρα που τρέχουν παράλληλα και άλλα αντικείμενα).

Πάντως για καλό και για κακό όσοι δεν είχατε απογραφεί καλό είναι να ελέγξετε πού βρίσκεται η απογραφή σας τώρα.. ( σε ποιό στάδιο δηλαδή).  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3508 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 04:32:20 pm »
σήμερα διεγράφησαν όσοι δεν είχαν μπει μέσα για επικαιροποίηση των στοιχείων τους.  Απ΄ό,τι γράφεις δεν ανήκεις στην περίπτωση αυτή οποτε κατ΄αρχήν μην ανησυχείς.

Κατά δεύτερον είναι φυσικό το σύστημα να έχει "κρεμάσει" καθώς όλοι σήμερα προσπαθούσαν να μπουν. Μέσα στη μέρα λογικά θα ανοίξει και θα μπορέσεις να δεις τι έχουν καταχωρήσει από τη δ/νσή σου.

για όσους δεν πρόλαβαν θα γίνει η διαδικασία απο τις διευθύνσεις είτε με τη δική σας φυσική παρουσία προκειμένου να "περάσουν" τα στοιχεία τους - αν κάποια από αυτά λείπουν απο τον φάκελό σας ( κυρίως σε περιπτώσεις αναπληρωτών/ωρομισθίων) είτε αντλώντας τα στοιχεία αυτά απο προσωπικά μητρώα και μισθοδοσία ( για μόνιμους αν και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο ειδικά τώρα που τρέχουν παράλληλα και άλλα αντικείμενα).

Πάντως για καλό και για κακό όσοι δεν είχατε απογραφεί καλό είναι να ελέγξετε πού βρίσκεται η απογραφή σας τώρα.. ( σε ποιό στάδιο δηλαδή).  :)

Ευχαριστω βρε κοριτσι να εισαι καλα.................παντα πολυτιμες και αξιοπιστες οι απαντησεις σου.Θα προσπαθησω να ξαναμπω.Σου ευχομαι καλες γιορτες και παντα με υγεια που ειναι και το πιο πολυτιμο στην ζωη.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3509 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 04:41:29 pm »
Σ ευχαριστώ πολύ!! Και γω σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και εννοείται κυρίως Υγεία - όλα τ΄άλλα έρχονται!  :-* :-*

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3510 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 05:03:12 pm »
Μπορεσα και μπηκε.Πριν μου ανοιξει τα στοιχεια μου ζητουσε μια εξουσιοδοτηση.Την εδωσα και μετα ανοιξε η σελιδα μου και ελεγε οτι ελεγθηκε.Ειδα τα στοιχεια μου ολα ειναι σωστα..........αλλα ελειπε απο την εκπαιδευση μου οτι αφορα ξενες γλωσσες και πιστοποιηση υπολογιστων.Λογικο αφου αυτα τα χαρτια δεν μου τα ζητησε ποτε μια δευτεροβαθμια.Τι να κανω τωρα?Να ενημερωσω την δευτεροβαθμια να τους τα στειλω?Α ............και κατι αλλο.Ελεγε βαθμο Γ.Ειμαι αναπληρωτρια...τι σημαινει αυτο?και προπαντων για το ενιαιο μισθολογιο.................

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3511 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 05:09:03 pm »
Μπορεσα και μπηκε.Πριν μου ανοιξει τα στοιχεια μου ζητουσε μια εξουσιοδοτηση.Την εδωσα και μετα ανοιξε η σελιδα μου και ελεγε οτι ελεγθηκε.Ειδα τα στοιχεια μου ολα ειναι σωστα..........αλλα ελειπε απο την εκπαιδευση μου οτι αφορα ξενες γλωσσες και πιστοποιηση υπολογιστων.Λογικο αφου αυτα τα χαρτια δεν μου τα ζητησε ποτε μια δευτεροβαθμια.Τι να κανω τωρα?Να ενημερωσω την δευτεροβαθμια να τους τα στειλω?Α ............και κατι αλλο.Ελεγε βαθμο Γ.Ειμαι αναπληρωτρια...τι σημαινει αυτο?και προπαντων για το ενιαιο μισθολογιο.................

τις ξένες γλώσσες και τους υπολογιστές μπορείς αν θες να ζητήσεις να στα περάσουν. Στέλνεις τα πιστοποητικά που έχεις μαζί με ένα αίτημα σχετικά και όταν ξαναμπείς και τα έχουν περάσει θα γράφει "κατάσταση αίτησης : ενημερώθηκε ( από το εκκαθαριστηκε που γραφει τώρα). Για το βαθμό επειδή δεν έχουμε ακόμα οδηγίες για κατάταξη αναπληρωτών τους βάζουμε με τον Γ ( παλαιό βαθμολόγιο) που είχαν όλοι ως τώρα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3512 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 05:20:36 pm »
Συγνωμη που σε ζαλισω...............κατασταση αιτησης γραφει ελεγχθηκε........οχι εκκαθαριστηκε.

Κακο αυτο?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3513 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 05:27:45 pm »
 ;D ;D καθόλου!

αν υπάρχει ορισμένος διαχειριστής μόνο ο προϊστάμενος φαίνεται ως ελέγχθηκε. Αν υπάρχουν και άλλοι καταχωρητές εγκεκριμένοι απο το υπουργείο οικονομικών γράφει εκκαθαρίστηκε.... και τα δύο είναι σωστά....τυπικούρα του συστήματος για να ξεχωρίζει τους χειριστές του. dont worry!!! ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182572
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)