0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emnaypli στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 04:58:26 pmΠαιδιά, να ρωτήσω κάτι: Διορίστηκα φέτος, έκανα πρώτη φορά απογραφή τον Οκτώβριο και τώρα προσπαθώ να μπω,με το username και το password και δε γίνεται.Τι συμβαίνει? Το username δεν είναι το ΑΦΜ και το password, ο αριθμός ειδοποίησης του 2010? Έπρεπε να επικοινωνήσω και με τη Δευτεροβάθμια?από 1/11 η είσοδος στην απογραφή γίνεται υποχρεωτικά μέσω taxisnet επομένως δες μια δυο σελίδες πριν για τις οδηγίες !
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι: Διορίστηκα φέτος, έκανα πρώτη φορά απογραφή τον Οκτώβριο και τώρα προσπαθώ να μπω,με το username και το password και δε γίνεται.Τι συμβαίνει? Το username δεν είναι το ΑΦΜ και το password, ο αριθμός ειδοποίησης του 2010? Έπρεπε να επικοινωνήσω και με τη Δευτεροβάθμια?
Δεν μπορείς πλέον να κάνεις επικαιροποίηση χωρίς taxis net. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη - μπαίνεις στο www.gsis.gr και επιλέγεις Υπηρεσίες για πολίτες και μετά Κωδικοί taxisnet. Ακολουθείς τα βήματα της διαδικασίας και το σύστημα θα σου δώσει User name και password.Αυτά τα εκτυπώνεις και πας σε μια οποιαδήποτε ΔΟΥ και ζητάς κλειδάριθμο. όταν σου δώσουν τον κλειδάριθμο ( αμέσως τον παίρνεις ) ξαναμπαίνεις στο www.gsis.grπάλι στο Υπηρεσίες προς πολίτες , επιλέγεις ενεργοποίηση κωδικών taxisnet ακολουθείς τα βήματα που σου λέει και ....voila!! Στη συνέχεια μπαίνεις στο apografi.gov.gr/ap και επικαιροποιείς τα στοιχεία σου! Καλή Επιτυχία!
Παράθεση από: jak_13 στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 03:34:55 pmΠαράθεση από: schmeichel3 στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 01:43:15 pmΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: schmeichel3 στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 01:43:15 pmΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑ
Μα κάποιοι από αυτούς ανήκουν στους πραγματικούς υπαίτιους. Οι πολιτικοί χωρίς ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Για μένα οι χειρότεροι ακόλουθοί τους είναι κάποιοι από τους συνδικαλιστές.Άρα λοιπόν, οι πλέον επικίνδυνοι υπαίτιοι είναι οι αφανείς.Θα τους κάνουμε φανερούς για να τους εξαλείψουμε. Πιστεύω ότι συμφωνείς.
οι οδηγίες έχουν ως εξής: Παράθεση από: bitch στις Δεκεμβρίου 19, 2011, 11:30:32 pmΔεν μπορείς πλέον να κάνεις επικαιροποίηση χωρίς taxis net. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη - μπαίνεις στο www.gsis.gr και επιλέγεις Υπηρεσίες για πολίτες και μετά Κωδικοί taxisnet. Ακολουθείς τα βήματα της διαδικασίας και το σύστημα θα σου δώσει User name και password.Αυτά τα εκτυπώνεις και πας σε μια οποιαδήποτε ΔΟΥ και ζητάς κλειδάριθμο. όταν σου δώσουν τον κλειδάριθμο ( αμέσως τον παίρνεις ) ξαναμπαίνεις στο www.gsis.grπάλι στο Υπηρεσίες προς πολίτες , επιλέγεις ενεργοποίηση κωδικών taxisnet ακολουθείς τα βήματα που σου λέει και ....voila!! Στη συνέχεια μπαίνεις στο apografi.gov.gr/ap και επικαιροποιείς τα στοιχεία σου! Καλή Επιτυχία!
σήμερα διεγράφησαν όσοι δεν είχαν μπει μέσα για επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Απ΄ό,τι γράφεις δεν ανήκεις στην περίπτωση αυτή οποτε κατ΄αρχήν μην ανησυχείς. Κατά δεύτερον είναι φυσικό το σύστημα να έχει "κρεμάσει" καθώς όλοι σήμερα προσπαθούσαν να μπουν. Μέσα στη μέρα λογικά θα ανοίξει και θα μπορέσεις να δεις τι έχουν καταχωρήσει από τη δ/νσή σου. για όσους δεν πρόλαβαν θα γίνει η διαδικασία απο τις διευθύνσεις είτε με τη δική σας φυσική παρουσία προκειμένου να "περάσουν" τα στοιχεία τους - αν κάποια από αυτά λείπουν απο τον φάκελό σας ( κυρίως σε περιπτώσεις αναπληρωτών/ωρομισθίων) είτε αντλώντας τα στοιχεία αυτά απο προσωπικά μητρώα και μισθοδοσία ( για μόνιμους αν και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο ειδικά τώρα που τρέχουν παράλληλα και άλλα αντικείμενα). Πάντως για καλό και για κακό όσοι δεν είχατε απογραφεί καλό είναι να ελέγξετε πού βρίσκεται η απογραφή σας τώρα.. ( σε ποιό στάδιο δηλαδή).
Μπορεσα και μπηκε.Πριν μου ανοιξει τα στοιχεια μου ζητουσε μια εξουσιοδοτηση.Την εδωσα και μετα ανοιξε η σελιδα μου και ελεγε οτι ελεγθηκε.Ειδα τα στοιχεια μου ολα ειναι σωστα..........αλλα ελειπε απο την εκπαιδευση μου οτι αφορα ξενες γλωσσες και πιστοποιηση υπολογιστων.Λογικο αφου αυτα τα χαρτια δεν μου τα ζητησε ποτε μια δευτεροβαθμια.Τι να κανω τωρα?Να ενημερωσω την δευτεροβαθμια να τους τα στειλω?Α ............και κατι αλλο.Ελεγε βαθμο Γ.Ειμαι αναπληρωτρια...τι σημαινει αυτο?και προπαντων για το ενιαιο μισθολογιο.................