*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1004233 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #462 στις: Μαρτίου 27, 2011, 08:30:09 pm »
Η αύξηση των εβδομαδιαίων ωρών εργασίας στο Δημόσιο σε 40 από 37,5 που ισχύει σήμερα....

Οι δικές μας 21 ώρες στο σχολείο με τι θα ισοδυναμούν;

37,5           40

21              22,4

Το σημαντικότερο βέβαια δεν είναι η εύρεση ενός αριθμού με την απλή μέθοδο των τριών αλλά το πώς μεταφράζεται αυτό το 0,4. Δε νομίζω να αντιστοιχεί σε 18 λεπτά!  ;)
Η ...μπακαλική μέθοδος δεν είναι δυνατό να εφαρμόζεται και στις ώρες διδασκαλίας στο σχολείο. Ας μην εκφυλίζουμε από μόνοι μας οι εκπαιδευτικοί και τις τελευταίες δίκαιες πέρα για πέρα κατακτήσεις μας .

Εγώ δεν εννοούσα κάτι άλλο, αλλά επειδή στα λόγια είμαστε πλούσιοι, επισημαίνω ότι δίκαιες κατακτήσεις ήταν και αυτές που χάθηκαν και (όπως φαίνεται) αυτές που θα χαθούν.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:40:34 »

xaan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #463 στις: Μαρτίου 27, 2011, 10:30:56 pm »
Μισθολογικές ψευδαισθήσεις: Όταν κάποιοι σπεύδουν να βαφτίσουν «Αυξήσεις» τις Μειώσεις
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27506

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΕΠΙΛΟΓΟΣ

1. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα τα οποία στηριζόμενα στην πρόταση της ΕΝΑΠ υποστηρίζουν ότι αυξάνονται οι αμοιβές των νεοδιόριστων (και όχι μόνον) εκπαιδευτικών στο Δημόσιο κατά +17,22% Αντιθέτως οι καθαρές αποδοχές, δηλαδή τα χρήματα που θα καταλήγουν στο χέρι του νεοδιόριστου, και όχι μόνον, συνάδελφου εκπαιδευτικού, μειώνονται.
   2. Η πρόταση της ΕΝΑΠ, υπό τη δική μας οπτική γωνία, δεν δικαιώνει τον τίτλο της ως πρόταση ενός συστήματος «αμοιβών-παρακίνησης».
   3. Αν αυτά συμβαίνουν στις αμοιβές που προβλέπει η πρόταση για το Υπουργείο Παιδείας (τις οποίες κάποιοι μάλλον βιάστηκαν να τις βαφτίσουν «αυξήσεις»), τότε που φθάνουν άραγε οι πραγματικές μειώσεις στα άλλα Υπουργεία;;;
   4. Υπενθυμίζουμε και επισημαίνουμε ότι η πρόταση της ΕΝΑΠ είναι απλώς μία πρόταση προς τους Φορείς Οικονομικής Πολιτικής και όχι κάποιου είδους τελική απόφαση για τα μισθολογικά του κλάδου. Το άρθρο αυτό απλώς επισημαίνει ότι η πρόταση, όσον αφορά τη δική μας οπτική των πραγμάτων, δεν συνεκτιμά δεδομένα τα οποία τελικώς οδηγούν στο να επηρεάζονται αρνητικά οι καθαρές αποδοχές  (τουλάχιστον σε ορισμένες, προφανώς, περιπτώσεις).
   5. Όσο υπάρχει το διαδίκτυο ως πλαίσιο ελεύθερου κοινωνικού διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών, θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τους συναδέλφους για θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός τους και των συμφερόντων τους.
   6. Στους υπόλοιπους, απλώς τους υπενθυμίζουμε ότι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα….ότι δεν πρέπει να λησμονούν ότι γνωρίζουμε….ότι υποψιαζόμαστε….και ότι πλέον είναι πιο δύσκολο να μας κοροϊδέψουν…

Αργύριος Δ. Κολοκοντές
Αντιπρόεδρος ΕΛΜΕ Φλώρινας

Kαλές όλες αυτές οι αναλύσεις, αλλά θα μας εξηγήσει κάποιος αναλυτής εκ των συνδικαλιστών πως κατάντησε νά΄ναι  ο κλάδος ο τελευταίος τροχός της αμάξης; Πως καταντήσαμε να παίρνει λογότερα από τον κλητήρα της Εφορίας ο διευθυντής Λυκείου;;; H OΛMΕ και οι ΕΛΜΕ τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια;;;;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Μαρτίου 27, 2011, 10:33:45 pm »
H OΛMΕ και οι ΕΛΜΕ τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια;;;;

τσατσιλίκι στον εκάστοτε υπουργό...Πάντως συνδικαλισμό ΔΕΝ έκαναν!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος clandestino

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Μαρτίου 28, 2011, 09:04:54 am »
Μισθολογικές ψευδαισθήσεις: Όταν κάποιοι σπεύδουν να βαφτίσουν «Αυξήσεις» τις Μειώσεις
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27506

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΕΠΙΛΟΓΟΣ

1. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα τα οποία στηριζόμενα στην πρόταση της ΕΝΑΠ υποστηρίζουν ότι αυξάνονται οι αμοιβές των νεοδιόριστων (και όχι μόνον) εκπαιδευτικών στο Δημόσιο κατά +17,22% Αντιθέτως οι καθαρές αποδοχές, δηλαδή τα χρήματα που θα καταλήγουν στο χέρι του νεοδιόριστου, και όχι μόνον, συνάδελφου εκπαιδευτικού, μειώνονται.
   2. Η πρόταση της ΕΝΑΠ, υπό τη δική μας οπτική γωνία, δεν δικαιώνει τον τίτλο της ως πρόταση ενός συστήματος «αμοιβών-παρακίνησης».
   3. Αν αυτά συμβαίνουν στις αμοιβές που προβλέπει η πρόταση για το Υπουργείο Παιδείας (τις οποίες κάποιοι μάλλον βιάστηκαν να τις βαφτίσουν «αυξήσεις»), τότε που φθάνουν άραγε οι πραγματικές μειώσεις στα άλλα Υπουργεία;;;
   4. Υπενθυμίζουμε και επισημαίνουμε ότι η πρόταση της ΕΝΑΠ είναι απλώς μία πρόταση προς τους Φορείς Οικονομικής Πολιτικής και όχι κάποιου είδους τελική απόφαση για τα μισθολογικά του κλάδου. Το άρθρο αυτό απλώς επισημαίνει ότι η πρόταση, όσον αφορά τη δική μας οπτική των πραγμάτων, δεν συνεκτιμά δεδομένα τα οποία τελικώς οδηγούν στο να επηρεάζονται αρνητικά οι καθαρές αποδοχές  (τουλάχιστον σε ορισμένες, προφανώς, περιπτώσεις).
   5. Όσο υπάρχει το διαδίκτυο ως πλαίσιο ελεύθερου κοινωνικού διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών, θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τους συναδέλφους για θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός τους και των συμφερόντων τους.
   6. Στους υπόλοιπους, απλώς τους υπενθυμίζουμε ότι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα….ότι δεν πρέπει να λησμονούν ότι γνωρίζουμε….ότι υποψιαζόμαστε….και ότι πλέον είναι πιο δύσκολο να μας κοροϊδέψουν…

Αργύριος Δ. Κολοκοντές
Αντιπρόεδρος ΕΛΜΕ Φλώρινας

το άρθρο είναι απολύτως σωστό, σε κάθε περίπτωση υπάρχει ξεκάθαρη μείωση με βάση την πρόταση
αν και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη πρόταση δε θα έχει τελικά σχέση με αυτό που θα υλοποιηθεί
απλά διαδίδονται διάφορα συγκεχυμένα πράγματα προκειμένου να δημιουργηθεί σύγχυση και να θολώσουν
το τοπίο ... να φαίνεται ότι θα πάρουμε και αυξήσεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:40:34 »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Μαρτίου 28, 2011, 02:52:44 pm »
απλά διαδίδονται διάφορα συγκεχυμένα πράγματα προκειμένου να δημιουργηθεί σύγχυση και να θολώσουν

Δηλαδή αν από Ιούλιο ( ή όποτε τέλος πάντων γίνει η έναρξη του νέου μισθολογίου ) δω διαφορετικό χρηματικό ποσό  στον τραπεζικό λογαριασμό μου , δεν θα καταλάβω αν έχω αύξηση ή μείωση ( και το ποσοστό της μεταβολής ) ? 

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Μαρτίου 28, 2011, 03:16:08 pm »

Δηλαδή αν από Ιούλιο ( ή όποτε τέλος πάντων γίνει η έναρξη του νέου μισθολογίου ) δω διαφορετικό χρηματικό ποσό  στον τραπεζικό λογαριασμό μου , δεν θα καταλάβω αν έχω αύξηση ή μείωση ( και το ποσοστό της μεταβολής ) ?
Οι εκπαιδευτικοί, που θα δουν τη μεταβολή στο ποσό που τους κατατίθεται στο λογαριασμό τους κάθε μήνα, θα καταλάβουν αν έγινε αύξηση ή μείωση στις αποδοχές τους τελικά. Το θέμα είναι ότι η κοινή γνώμη θα έχει πειστεί ότι πήραμε αύξηση 17,22%. Άντε να τους εξηγήσεις μετά ότι τα μικτά ανέβηκαν, αλλά τα καθαρά μειώθηκαν! Μπάχαλο...

Αποσυνδεδεμένος clandestino

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Μαρτίου 28, 2011, 05:16:17 pm »

Οι εκπαιδευτικοί, που θα δουν τη μεταβολή στο ποσό που τους κατατίθεται στο λογαριασμό τους κάθε μήνα, θα καταλάβουν αν έγινε αύξηση ή μείωση στις αποδοχές τους τελικά. Το θέμα είναι ότι η κοινή γνώμη θα έχει πειστεί ότι πήραμε αύξηση 17,22%. Άντε να τους εξηγήσεις μετά ότι τα μικτά ανέβηκαν, αλλά τα καθαρά μειώθηκαν! Μπάχαλο...

εκτός αυτού το θέμα δεν είναι αν θα το καταλάβουμε όταν θα πάρουμε τους πετσοκομένους μισθούς στο χέρι ...αυτό είναι το προφανές ...μόνο που τότε θα έχει ψηφιστεί το ενιαίο μισθολόγιο προ πολλού.... το θέμα είνα αν θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε προτού όλα αυτά γίνουν  νόμος

αλλά  γι'αυτό μας βομβαρδίζουν καιρό τώρα με αντιφατικές διαρροές για να προκαλούν σύγχυση και μια ωραία πρωία θα ξεφουρνίσουν τα μαντάτα (εγώ πιστεύω ότι θα είναι χειρότερα από την παραπάνω πρόταση, μακάρι να κάνω λάθος) και θα  το πάνε για ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος! πρώτη φορά θα είναι άλλωστε;;
ενάμιση χρόνο τώρα έχουν φλομώσει όλη την κοινωνία στο δούλεμα

Αποσυνδεδεμένος phorum18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Μαρτίου 28, 2011, 05:30:02 pm »
H OΛMΕ και οι ΕΛΜΕ τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια;;;;

τσατσιλίκι στον εκάστοτε υπουργό...Πάντως συνδικαλισμό ΔΕΝ έκαναν!!!

Πως δεν έκαναν;

Επαναστατική γυμναστική και αλληλευγύη από την "βάρβαρη εισβολή στο Ιράκ" μέχρι τους "λαθρομετανάστες στην Υπατία".

Καμαρώστε τους, τόσα χρόνια η καθαρίστρια στο Οικονομικών έπαιρνε ΔΙΠΛΑΣΙΑ από έναν Διευθυντή Λυκείου! Ενδεχομένως και από Διευθυντή

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Μαρτίου 28, 2011, 06:36:53 pm »

ΥΓ. Ο κλάδος των εκπαιδευτικών έχει συντριπτικά τις περισσότερες απεργίες από σχεδόν όλους τους κλάδους του δημοσίου/ΔΕΚΟ. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει 2 πράγματα

1. Την πλήρη ανικανότητα κοτσιδοφόρων ΟΛΜΕδων να σταθούν επάξια ως εκπρόσωποι εκπαιδευτικών
2. Την κατάρρευση του μύθου περί.."αγώνων" και "απεργιών με αποτελέσματα"

Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα (δεν έχει νόημα), αλλά θα σταθώ στα παραπάνω, όποτε γίνεται ένα άλμα λογικής..
Πρώτον, δεν ξέρω τις στατιστικές περί απεργιών εκπαιδευτικών, μιας και τις περισσότερες φορές καλύπτονται από απεργία της ΑΔΕΔΥ. Άρα η πρόταση "Ο κλάδος των εκπαιδευτικών έχει συντριπτικά τις περισσότερες απεργίες από σχεδόν όλους τους κλάδους του δημοσίου/ΔΕΚΟ"  ΔΕΝ έχει νόημα. Θα δεχόμουν το "λίγο περισσότερες" και υπό έλεγχο πάλι.
Αν κάνουμε το πείραμα σκέψης και δεχτούμε ότι όντως είναι "συντριπτικά περισσότερες" οι απεργίες των εκπαιδευτικών (που δεν είναι, αλλά για το σενάριό μας, δεν παίζει κανέναν ρόλο), τότε αυτό αποδεικνύει την ανικανότητα της ΟΛΜΕ (είτε επειδή δεν ξέρουν να αγωνίζονται σωστά, είτε γιατί κάνουν μια απεργιούλα κάθε 3 μήνες, χωρίς άλλες δράσεις), αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύεται αυτό που αναφέρεις περί κατάρρευσης του μύθου κλπ.
Να αποφεύγουμε τα άλματα λογικής και τους εντυπωσιασμούς (εκ του πονηρού ή μη).
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος phorum18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Μαρτίου 28, 2011, 06:41:02 pm »
Έχεις δίκιο, η λατρεμένη μας ΟΛΜΕ με τους "αγώνες" της έχει καταφέρει θαύματα, να έχουμε μισθό το 1/3 από έναν ΔΕ του ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Μαρτίου 28, 2011, 08:58:30 pm »

Εσύ μια χαρά θα το καταλάβεις. Με τους άλλους τι γίνεται, που θα τους έχουν πείσει ότι και αυξήσεις πήρες και προνομιούχος είσαι; Οι μέθοδοι είναι πολύ γνωστές.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Μαρτίου 29, 2011, 03:43:48 pm »
Πρέπει [...]  να φωνάζουμε

Αντί λοιπόν να φωνάζεις , ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο να τους πεις τις απόψεις σου , με την ελπίδα να πείσουν τα επιχειρήματά σου .

[...]Τις απόψεις μου για τις συγχωνεύσεις μπορείς να τις δεις εδώ http://www.pde.gr/index.php?topic=22369.45
Θεωρείς ότι το υπουργείο είναι αξιόπιστο στο θέμα των συγχωνεύσεων; Ποιά παιδαγωγικά κριτήρια κατέγραψε επιστημονικά τεκμηριωμένα στο θέμα αυτό ; Είδες κανένα ; Εγώ, όχι! Παρεμπιπτόντως, ρωτώντας φίλο μου πανεπιστημιακό σε παιδαγωγικό τμήμα, μου είπε ότι δεν υπάρχουν... [...] Σίγουρα δεν φώναζα δυνατά... Και είμαι σίγουρος ότι όσο περισσότεροι και δυνατότερα φωνάξουμε, έεε δεν μπορεί, η φωνή μας θα ακουστεί !

Στο θέμα της αναξιοπιστίας, έχω να κάνω δύο τρεις αναφορές. Για πολλά χρόνια ακούμε για αύξηση των χρημάτων που θα δινόταν στην Παιδεία για 5% του ΑΕΠ. Δεν νομίζω να δόθηκαν ποτέ και μάλιστα το τελευταίο καιρό περιορίστηκαν και από τα χάλια επίπεδα των προηγούμενων... Αυτό είναι επίσης σημαντικό δείγμα αναξιοπιστίας...

Μάλλον στον ενθουσιασμό σας να φωνάξετε, δεν προσέξατε ούτε το θέμα της συζήτησης ούτε την ουσία της επισήμανσης που σας έγινε. Αλλιώς δε θα αναπτύσσατε το λογύδριο περί συγχωνεύσεων σε μια συζήτηση σχετική με το μισθολόγιο, ούτε θα θεωρούσατε ότι η αναξιοπιστία του υπουργείου καθιστά εσάς αυτοδικαίως αξιόπιστο. Επίσης, με προβληματίζει το κριτήριο της χρηματοδότησης που θέσατε: αν κατηγορείτε το υπουργείο για αναξιοπιστία επειδή δε σας δίνει όσα χρήματα θα θέλατε, εννοείτε μήπως πως η αξιοπιστία του εκάστοτε συνομιλητή σας είναι συνάρτηση του πόσο καλά σας πληρώνουν;

Τέλος πάντων, δεν αποτελούσε σκοπό μου να σας ψέξω για την ευήθειά σας, ούτε είναι πρόβλημά μου αν η συνείδησή σας είναι εξαγοράσιμη. Θα σταθώ όμως στο θέμα των παιδαγωγικών κριτηρίων αφού κρίνατε σκόπιμο να το αναφέρετε: θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο πανεπιστημιακό ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά τεκμηριωμένα τα οφέλη των συγχωνεύσεων, πράγμα λογικό επειδή αυτές δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Η επιστημονική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων έπεται της εφαρμογής: εικάζω πως αυτό προσπαθούσε να σας εξηγήσει ο φίλος σας, και αν ακούγατε με περισσότερη προσοχή θα το καταλαβαίνατε. Το ότι τα οφέλη των συγχωνεύσεων δεν έχουν αποδειχθεί δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν προσδοκώμενα οφέλη, ούτε πως θα ήταν λάθος να γίνουν αλλαγές με γνώμονα τα οφέλη αυτά. Πάνω στο θέμα αυτό θα μπορούσε να αναπτυχθεί ίσως διάλογος, αν φυσικά δεν είχατε αυτή την εμμονή να ακούγεται δυνατά μόνο η δική σας φωνή.

Μπορείς να ακούσεις και τη φωνή κάποιου άλλου, πιθανότερα περισσότερο "ειδικού"  από εμένα και εσένα (?) στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27467

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Μαρτίου 30, 2011, 02:05:20 pm »

Εσύ μια χαρά θα το καταλάβεις. Με τους άλλους τι γίνεται, που θα τους έχουν πείσει ότι και αυξήσεις πήρες και προνομιούχος είσαι; Οι μέθοδοι είναι πολύ γνωστές.

Δεν θα ήταν και πολύ έξυπνη κίνηση να δώσουν την εντύπωση πως θα πάρουμε μεγάλη αύξηση ( τη στιγμή που όλοι έχουν μειώσεις ) .  Σε αυτή την περίπτωση θα χάσουν και τους άλλους ( που θα νομίζουν πως εμείς κερδίζουμε ενώ αυτοί χάνουν ) και εμάς ( που θα καταλάβουμε πως μας δουλεύουν ) .

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Μαρτίου 30, 2011, 02:19:17 pm »
Πολύ σωστό... Έτσι, αν είναι να πάρουμε κάποια αύξηση έστω και μικρή θα είναι πραγματική, αλλιώς δε θα τους συμφέρει να την ανακοινώσουν. Από την άλλη σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν και μείωση σε μας που είμαστε από τους πλέον χαμηλόμισθους... Άντε να ανέβουμε λίγο. Αισιοδοξία χρειάζεται!  8)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182790
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)