0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tyler στις Απριλίου 07, 2009, 06:43:06 pm Γιατι φανταστείτε κάποιος που έχει μηδενική προυπηρεσία σε τάξη να διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ.Θα τα στραβώσει τα παιδάκια όσο καλά και αν γνωρίζει το αντικείμενο του.αυτό τώρα είναι πλήρης απαξίωση όσων διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ. ο μηδενισμός και η γενίκευση εύκολα οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις και συμπεράσματα.
Γιατι φανταστείτε κάποιος που έχει μηδενική προυπηρεσία σε τάξη να διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ.Θα τα στραβώσει τα παιδάκια όσο καλά και αν γνωρίζει το αντικείμενο του.
Εγώ δεν έκανα καμιά επίθεση. Ρώτησα μόνο, κανένας από αυτούς που ασχολήθηκαν στην ΠΔΣ δεν άξιζε;Αντίθετα εσύ ξεκίνησες με επίθεση απαξιωτική και προσβλητική για όλους.Οι γενικεύσεις, γνωρίζοντας μεμονωμένες περιπτώσεις δεν κάνουν καλό.
Συγχαρητήρια για τις προσπάθειες σας.Άντε να γίνει και κάτι καλό.Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Πράγματι διαπιστώνω ότι κι εγώ ήμουν επιθετική και ζητώ συγνώμη αν προσέβαλλα κάποιον.
ωχ παιδιά το "προσέβαλλα" που χρησιμοποίησα ήθελε ένα λ προσέβαλα λοιπόν. Συγνώμη!!!
Ρε παιδιά ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα...Σκέφτηκε κανεις ότι κάθε 2ωρο ή 4ωρο ΠΔΣ είναι μερικές ψηφοι για κάποιον βουλευτή?Η μήπως θεωρείτε ότι ο Λυκουρέντζος και η ΠΕΑ θα είναι οι αναμορφωτές του συστήματος...?Μήπως ξεχάσαμε επίσης ότι έστω ένα 2ωρο ή ενα 4ωρο ΠΔΣ "σβήνουν" κάποιους ανθρώπους από τα λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ...? Μπορεί ο καθένας από εμας να παραθέσει εκατοντάδες λόγους υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης..Σαφώς είναι 100 τοις 100 δίκαιο να γίνει κάπως έτσι αλλά πώς γίνεται να γίνονται αξιοκρατικές προσλήψειςαπό τη μιά και από την άλλη να μην μπορούμε να έχουμε προσβαση στη βαθμολογία όλων στο γραπτόδιαγωνισμό (θυμ. καρτελάκι με κωδικο) μοιάζει λιγάκι οξύμορο...Και κάτι τελευταίο για να μην σας κουράζω περαιτέρω, επειδή βαριέμαι να τα γράφω πολυ αναλυτικα...Και φέτος η εγκύκλιος που εγινε και υπουργική απόφαση υστερα από λίγο, έλεγε ότι απαγορεύεται ο ωρομισθιος και τηςΠδσ πλέον να εργάζεται σε φροντιστήριο..Κατά πόσο άραγε τηρηθηκε αυτο...?Περιμένω τις απαντήσεις σας, όχι με εριστική πρόθεση, απλά ας γινόμαστε λίγακι ρεαλιστές...