0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι μονιμοι αγαπητη/ε αξιολογηθηκαν και με το παραπανω μεσω του γραπτου διαγωνισμου!!!δεν μπηκαν στην εκπαιδευση απο παραθυρα,εξωστες,και γω δεν ξερω πως αλλιως,οπως καποιοι αλλοι!!!
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Απριλίου 08, 2009, 08:55:55 amοι μονιμοι αγαπητη/ε αξιολογηθηκαν και με το παραπανω μεσω του γραπτου διαγωνισμου!!!δεν μπηκαν στην εκπαιδευση απο παραθυρα,εξωστες,και γω δεν ξερω πως αλλιως,οπως καποιοι αλλοι!!!Κι εγώ, αγαπητέ, 3 ΑΣΕΠ μετράω στην πλάτη μου.Το ότι είμαι για 2η χρονιά αναπληρώτρια δεν οφείλεται στην ομορφιά μου, στο μέσον μου και στην προϋπηρεσία μου από ΠΔΣ, Σιβιτανίδειο, Εκκλησιαστικά, αλλά μόνο και εξ' ολοκλήρου στα μόρια του ΑΣΕΠ ως επιτυχούσα.Μη με προκαλείς, επομένως, με το ότι μόνο "οι μονιμοι αξιολογηθηκαν και με το παραπανω μεσω του γραπτου διαγωνισμου".
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 08, 2009, 07:04:33 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Απριλίου 08, 2009, 08:55:55 amοι μονιμοι αγαπητη/ε αξιολογηθηκαν και με το παραπανω μεσω του γραπτου διαγωνισμου!!!δεν μπηκαν στην εκπαιδευση απο παραθυρα,εξωστες,και γω δεν ξερω πως αλλιως,οπως καποιοι αλλοι!!!Κι εγώ, αγαπητέ, 3 ΑΣΕΠ μετράω στην πλάτη μου.Το ότι είμαι για 2η χρονιά αναπληρώτρια δεν οφείλεται στην ομορφιά μου, στο μέσον μου και στην προϋπηρεσία μου από ΠΔΣ, Σιβιτανίδειο, Εκκλησιαστικά, αλλά μόνο και εξ' ολοκλήρου στα μόρια του ΑΣΕΠ ως επιτυχούσα.Μη με προκαλείς, επομένως, με το ότι μόνο "οι μονιμοι αξιολογηθηκαν και με το παραπανω μεσω του γραπτου διαγωνισμου".προφανώς αποτυχημένους ασεπ....τις προκλήσεις σου εκεί που σε παίρνει!