0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρει να γράφει πραγματική λογοτεχνία κι όχι λογοτεχνία για κομμώτριες
εχουν και τα ......προπολεμικα? τα εχουν ομως συγκεντρωμενα σε ενα βιβλιο? π.χ. 1954 αρχαια αυτα τα θεματα, ιστορια αυτα,εκθεση κλπ κλπκαλη η ιδεα σου με τις προτινομενες λυσεις.
αν το παρω "ζεστα " θα το κανω. θα εκδωσω και το βιβλιο, θα κανω βραδια παρουσιασης και θα φαω και κανενα ......χαστουκι απο κανενα σας οπως η Αθηνη στην κα Λιανη Παπανδρεου
Παράθεση από: Μarkos στις Μαΐου 28, 2009, 01:57:33 pmαν το παρω "ζεστα " θα το κανω. θα εκδωσω και το βιβλιο, θα κανω βραδια παρουσιασης και θα φαω και κανενα ......χαστουκι απο κανενα σας οπως η Αθηνη στην κα Λιανη Παπανδρεου Νομίζω ότι μιλάμε για βιβλία όχι για κόμικς!Οπότε χαστούκια δεν πέφτουν στα ουσιαστικά βιβλία!Σχετικά με τα προπολεμικά έχεις δίκιο!Αλλά το θέμα είναι και λίγο εμπορικό!Π.χ εγώ σίγουρα θα αγόραζα ένα τέτοιο βιβλίο όπως φαντάζομαι και πολλοί φιλόλογοι!Οι μαθητές δεν ξέρω κατα πόσο!Αλλά αν η προσφορά του εκδοτικού οίκου είναι καλή αξίζει να το τολμήσεις!Και εννοείται πως προσφορές θα πρεπε να πάρεις από περισσότερους εκδ. οικους!Αν όμως δε σε συμφέρει ίσως θα πρεπε να σκεφτείς να προσθέσεις κάτι λίγο πιο προχωρημένο!
οσο για την ιδεα μου να ερχοταν στην παρουσιαση και να μου εδινε καποιος ενα χαστουκι αυτο ειναι το...."εμπορικο" της ιστοριας ολης.θα πουλησει ετσι το βιβλιο και στους μαθητες-υποψηφιους.και συμβολικα θα ειναι ενα χαστουκι " στο κατεστημενο και στο συστημα