0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε διαβάσει το ''Όταν έκλαψε ο Νίτσε'' του Γιάλομ; Το είχα ξεκινήσει κάποτε, διάβασα σχεδόν το 1/5 του βιβλίου και το άφησα γιατί δε μου κινούσε το ενδιαφέρον να συνεχίσω, παρόλο που δε μου αρέσει να αφήνω βιβλία μισοτελειωμένα. Έχω διαβάσει κριτικές και πολλοί το θεωρούν φοβερό βιβλίο! Αναρωτιέμαι μήπως στην αρχή του βιβλίου είναι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ αργότερα αποκτά πολύ.
Κώστας Ζουράρης , εκδ.ΑρμόςΧέσαιτο ει μαχέσαιτοΟυσιαστικα ειναι γραμμενο απο τον ιδιο τον κ.Ζουράρη ο οποιος "σατιρίζειν τα πεπραγμένα του δημόσιου βίου μας κοπρωνυμου. Ενα συναμφότερον εριδος και νήψεως, αυτό το παντοτε σύμμεικτον...."μη το διαβασετε μονορουφι. ειναι δυσκολο στην κατανοηση του και μαλλον μη μπειτε στο κόπο. Δεν ειναι για το επιπεδο σας αν και ειναι εκπληκτικό.
Παράθεση από: maklin στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 02:14:06 amΈχετε διαβάσει το ''Όταν έκλαψε ο Νίτσε'' του Γιάλομ; Το είχα ξεκινήσει κάποτε, διάβασα σχεδόν το 1/5 του βιβλίου και το άφησα γιατί δε μου κινούσε το ενδιαφέρον να συνεχίσω, παρόλο που δε μου αρέσει να αφήνω βιβλία μισοτελειωμένα. Έχω διαβάσει κριτικές και πολλοί το θεωρούν φοβερό βιβλίο! Αναρωτιέμαι μήπως στην αρχή του βιβλίου είναι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ αργότερα αποκτά πολύ. καλημέρα!Όντως στη συνέχεια αποκτά πολύ ενδιαφέρον, στην αρχή σε προετοιμάζει στον τοπο, χρονο κτλπ.και στη συνέχεια ...θα διαβάσεις και θα μάθεις..
Ωραία λοιπόν τότε θα το πιάσω ξανά!
Θέλω τη γνώμη σας για δύο ακόμη βιβλία, το ''Θεώρημα του παπαγάλου'' και το "Νούμερο 31328".Το πρώτο ανήκει στη μαθηματική λογοτεχνία και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να έχει κανείς καλή μαθηματική γνώση πέρα από τα μαθηματικά του Λυκείου. Το δεύτερο είναι του Ηλία
Θέλω τη γνώμη σας για δύο ακόμη βιβλία, το ''Θεώρημα του παπαγάλου''
Για το "Θεώρημα του παπαγάλου" θα απαντήσω.. δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις μαθηματικών. Ανήκει στην κατηγορία "μαθηματικών μυθιστορημάτων" (όπως και το "Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ" του Απόστολου Δοξιάδη, που επίσης συνιστώ) και διαβάζεται αρκετά εύκολα και πολύ ευχάριστα.