0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω τη γνώμη σας για το ''Θεώρημα του παπαγάλου'' .Το πρώτο ανήκει στη μαθηματική λογοτεχνία και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να έχει κανείς καλή μαθηματική γνώση πέρα από τα μαθηματικά του Λυκείου.
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:40:00 pmΓια το "Θεώρημα του παπαγάλου" θα απαντήσω.. δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις μαθηματικών. Ανήκει στην κατηγορία "μαθηματικών μυθιστορημάτων" (όπως και το "Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ" του Απόστολου Δοξιάδη, που επίσης συνιστώ) και διαβάζεται αρκετά εύκολα και πολύ ευχάριστα.Το ''Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ'' το έχω διαβάσει και μου άρεσε πολύ, οπότε αν κρίνω από αυτό θα είναι καλό!
Για το "Θεώρημα του παπαγάλου" θα απαντήσω.. δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις μαθηματικών. Ανήκει στην κατηγορία "μαθηματικών μυθιστορημάτων" (όπως και το "Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ" του Απόστολου Δοξιάδη, που επίσης συνιστώ) και διαβάζεται αρκετά εύκολα και πολύ ευχάριστα.
Σου προτείνω το Big Bang με τον Sheldon Cooper καλύτερα Όσο για το βιβλίο που λες, δεν το έχω ακουστά. Είναι από τα εκλαϊκευμένα κοσμολογίας ή κάτι άλλο;
Θέλω τη γνώμη σας για δύο ακόμη βιβλία, το ''Θεώρημα του παπαγάλου'' και το "Νούμερο 31328".Το πρώτο ανήκει στη μαθηματική λογοτεχνία και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να έχει κανείς καλή μαθηματική γνώση πέρα από τα μαθηματικά του Λυκείου. Το δεύτερο είναι του Ηλία
Υπάρχει κάποιος από εσάς που γράφει και αν ναι τι; Μυθιστόρημα,διηγήματα,ποίηση;Υπάρχει κάποιος που έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής;Έχουν ενδιαφέρον;Με ποιον έχετε κάνει;Έχετε να προτείνετε κάτι;Λέω να ξεφύγουμε λίγο από το σχολικό περιβάλλον.
Έχετε να προτείνετε κάποια βιβλία;