*

Αποστολέας Θέμα: Ώρες για εξετάσεις  (Αναγνώστηκε 3463 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Ώρες για εξετάσεις
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 28, 2009, 02:06:38 pm »

Να είσαι καλά.
Αν θέλουν πάντως τα παιδιά, μπορεί να πιεστεί ο σχεδιαστής να κάνει πρόγραμμα, γιατί δεν θα βρίσκει δικαιολογία.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:16:45 »

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:05:46 am »
Καλημέρα,

εμένα τα παιδιά μου το ζητήσανε και ο διευθυντής είπε πως γίνετε.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 04, 2009, 11:11:01 am »

Είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 21, 2009, 02:22:19 pm »
Καλησπέρα σας! Σήμερα ρώτησα τον σχεδιαστή του Επαλ στο οποιο διδάσκω ΠΔΣ για τις ώρες των επαναληπτικών μαθημάτων και μου είπε ότι ακόμα δεν έχει έρθει επίσημη ανακοίνωση που να τους λέει τι να κάνουν.
Πείτε μου αν έχω άδικο...
Τελικά δεν έκανα επαναληπτικά στο Επαλ, λεει, δεν ήρθε τιποτα! Καλά του λέω και φεύγω γελώντας!Η ταξη μου δεν ψηνόταν και δεν επέμεινα.
Αντιθέτως στο άλλο σχολείο που εργάζομαι, Ενιαίο Λύκειο, ήθελα και εγώ και τα παιδιά να κάνουμε επαναληπτικά. Ο διευθυντής-σχεδιαστής όμως ήταν εξαφανισμένος για να τον ρωτήσω. Πέρασαν δυο βδομάδες σχεδόν από το τελευταίο μάθημα και αφού μεχρι τότε δεν είχαν βγάλει πρόγραμμα για να ξέρω, σκέφτηκα ότι είτε δεν θα βάλει στο πρόγραμμα επαναληπτικά, είτε γράφουν αργά τα παιδιά και θα με ενημερώσει εν καιρώ. Είχα στο νου να του τηλεφωνήσω. Με πρόλαβε σημερα το πρωι...Με πήρε με υφάκι και μου λέει "το ξερεις οτι εχθες είχες επαναληπτικό?!"  ??? Που να το ξέρω, με ενημέρωσε κανένας? Προγραμμα δεν έβγαλαν, μενω 30χμ μακρια, ο διευθυντής εξαφανισμένος, δηλαδή εγώ πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου ότι έχω μάθημα?Η δουλειά του σχεδιαστή δεν είναι και να ενημερώσει τον καθηγητή? Τι να πω??? Επιπλέον, όσες φορές στο παρελθόν ήξερε ότι δεν έχω μάθημα δεν με ενημερωνε επίτηδες και με κουβαλούσε τζάμπα στο σχολείο. Πιστεύω ότι ξέχασε να με ενημερώσει και το ριξε σε μένα.
 Sorry, αν ειμαι off topic, απλως ένιωσα θιγμένη, και ήθελα να το καταθέσω. Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο και ειδικά στην δουλειά μου δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα.
 Τελος παντων, τελος της χρονιας, μαλλον για να γελαμε είναι παρά για να εκνευριζόμαστε!!! :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:16:45 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 21, 2009, 02:29:47 pm »
Καλησπέρα σας! Σήμερα ρώτησα τον σχεδιαστή του Επαλ στο οποιο διδάσκω ΠΔΣ για τις ώρες των επαναληπτικών μαθημάτων και μου είπε ότι ακόμα δεν έχει έρθει επίσημη ανακοίνωση που να τους λέει τι να κάνουν.
Πείτε μου αν έχω άδικο...
Τελικά δεν έκανα επαναληπτικά στο Επαλ, λεει, δεν ήρθε τιποτα! Καλά του λέω και φεύγω γελώντας!Η ταξη μου δεν ψηνόταν και δεν επέμεινα.
Αντιθέτως στο άλλο σχολείο που εργάζομαι, Ενιαίο Λύκειο, ήθελα και εγώ και τα παιδιά να κάνουμε επαναληπτικά. Ο διευθυντής-σχεδιαστής όμως ήταν εξαφανισμένος για να τον ρωτήσω. Πέρασαν δυο βδομάδες σχεδόν από το τελευταίο μάθημα και αφού μεχρι τότε δεν είχαν βγάλει πρόγραμμα για να ξέρω, σκέφτηκα ότι είτε δεν θα βάλει στο πρόγραμμα επαναληπτικά, είτε γράφουν αργά τα παιδιά και θα με ενημερώσει εν καιρώ. Είχα στο νου να του τηλεφωνήσω. Με πρόλαβε σημερα το πρωι...Με πήρε με υφάκι και μου λέει "το ξερεις οτι εχθες είχες επαναληπτικό?!"  ??? Που να το ξέρω, με ενημέρωσε κανένας? Προγραμμα δεν έβγαλαν, μενω 30χμ μακρια, ο διευθυντής εξαφανισμένος, δηλαδή εγώ πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου ότι έχω μάθημα?Η δουλειά του σχεδιαστή δεν είναι και να ενημερώσει τον καθηγητή? Τι να πω??? Επιπλέον, όσες φορές στο παρελθόν ήξερε ότι δεν έχω μάθημα δεν με ενημερωνε επίτηδες και με κουβαλούσε τζάμπα στο σχολείο. Πιστεύω ότι ξέχασε να με ενημερώσει και το ριξε σε μένα.
 Sorry, αν ειμαι off topic, απλως ένιωσα θιγμένη, και ήθελα να το καταθέσω. Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο και ειδικά στην δουλειά μου δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα.
 Τελος παντων, τελος της χρονιας, μαλλον για να γελαμε είναι παρά για να εκνευριζόμαστε!!! :)
άδικα στεναχωριέσαι!!!!!!!!βλάκες υπάρχουν παντού!και επειδή είναι διορισμένοι νομίζουν ότι έχουν και κάπια εξουσία!απλά αγνοησέ τον.δημόσιος υπάλληλος είναι!χαχχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:06:50 pm »
το θέμα είναι να μην ξεχνούν οι διορισμένοι ότι και εκείνοι υπήρξαν αδιόριστοι ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)