0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Απριλίου 11, 2009, 01:11:58 pmΝα σας ρωτήσω κάτι, γιατί είμαι λίγο άσχετη: το 24μηνο σημαίνει 24 καθαρής προυπηρεσίας ή πιάνονται και τα μόρια του ΑΣΕΠ; ειναι 24μήνες καθαρής προϋπηρεσίας. μηνας και μόριο. η επιτυχία σε οποιονδήποτε ασεπ ειναι προϋπόθεση για να διοριστείς με αυτήν τη ρύθμιση.το μόρια του ασεπ πιάνονται μόνο στον πίνακα των αναπληρωτών.
Να σας ρωτήσω κάτι, γιατί είμαι λίγο άσχετη: το 24μηνο σημαίνει 24 καθαρής προυπηρεσίας ή πιάνονται και τα μόρια του ΑΣΕΠ;
GR δεν γνωρίζω αν ειναι όλοι γυμναστες, ξέρω όμως από φίλη μου γυμνάστρια ότι πέρσυ με τις δύο ρυθμίσεις που έγιναν πήραν αρκετά περισότερους από όσους χρειαζόντουσαν. υποθέτω λοιπόν πως ειδικότητα όπως των γυμναστων επειδή έχει υπόλοιπο 30μηνου και οι αναγκές της υπηρεσίας ειναι λίγες ειναι πιθανό να μην απορροφήσει όλο το 24μηνο όπως έκανε πέρσυ.
Εχετε αντιληφθει οτι παντα προεκλογικα αναμενουμε να μας προσφερουν?? Ελπιδοφορος παραγοντας οι προεκλογες....
μια ακομα ερωτηση: τι παραπανω εχει ενας 24μηνιτης απο ενα παιδι που τελειωσε φετος και διεκδικει το...ονειρο.
Ο 24μηνίτης έχει οργώσει την Ελλάδα για να μαζέψει αυτά τα μόρια και μπορεί να έχει αφήσει και οικογένεια πίσω του..Εγώ πάντως με όλες αυτές τις "επετηρίδες", είμαι υπέρ του παλιού συστήματος επετηρίδας..