0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak_13 στις Μαΐου 14, 2013, 02:11:00 amΠαράθεση από: killbill στις Μαΐου 13, 2013, 11:09:02 pmθα μου φαινόταν πιο λογικο, να απαγορευόταν όλοι οι ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 από επιτηρητές, ανεξαρτήτως αν διδάσκουν τη συγκεκριμένη χρονιά στην Γ τάξη. Αλλιώς χαζό μου φαίνεται. Αυτό ποια λογική έχει;Κάθε φιλόλογος (ανεξαρτήτως αν διδάσκει τη συγκεκριμένη χρονιά πανελλαδικά ή όχι) να απαγορεύεται από επιτηρητής τις ημέρες που δίνονται φιλολογικά για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω, ότι δηλαδή ακόμα και αν τον έχουν να επιτηρεί μαθηματικά θα μπορούσε να πάει για λίγο στη διπλανή αίθουσα αν έχει κάποιον μαθητή του, ή αν επιτηρεί στο διάδρομο να συννενοηθεί με "τον μαθητή του" να του τα σφυρίξει στην τουαλέτα όταν τον συνοδέψει.ομοίως και για τις άλλες ειδικότητες.Οι Μαθηματικοί θα εξαιρεθούν τις ημέρες εξέτασης Μαθηματικών κατεύθυνσης και ΓΠ. Μπορούν όμως να επιτηρούν όταν θα δίνεται πχ Χημεία.Δεν είναι πιο σωστή λογική αυτή; Με το να εξαιρείς αυτούς που διδάσκουν τη συγκεκριμένη χρονιά στην Γ, τι σκεπτικό έχει;Στο σχολείο μας θα πάει επιτηρητής μαθηματικός που δίδασκε στην Α και
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 13, 2013, 11:09:02 pmθα μου φαινόταν πιο λογικο, να απαγορευόταν όλοι οι ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 από επιτηρητές, ανεξαρτήτως αν διδάσκουν τη συγκεκριμένη χρονιά στην Γ τάξη. Αλλιώς χαζό μου φαίνεται. Αυτό ποια λογική έχει;
θα μου φαινόταν πιο λογικο, να απαγορευόταν όλοι οι ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 από επιτηρητές, ανεξαρτήτως αν διδάσκουν τη συγκεκριμένη χρονιά στην Γ τάξη. Αλλιώς χαζό μου φαίνεται.
Υπάρχει κάποιο site για να δούμε αν είμαστε επιτηρητές;
Επειδη αυτο δεν το ηξερα:ενω διδασκω πανελλαδικο μαθημα,με καλεσαν για επιτηρηση!δεν θα επρεπε;δεν δηλωσαμε καπου,απλα μας καλεσαν!να ρωτησω στο σχολειο μου,στη δευτεροβαθμια;παιζει να μην πληρωθω;
Πως γίνεται αφού είμαι με ολική διάθεσησε Δημοτικό να με καλέσουν για επιτηρητή; Είναι τόσο άσχετοι;Λέτε να έχω πρόβλημα τώρα με την επιστράτευση που αρνήθηκα να πάω;Τι να κάνω; Να αφήσω την τάξη και να πάω στις Πανελλήνιες;
Επειδή εργάζομαι σε μισθοδοσία, εμείς προετοιμαζόμαστε κανονικά για να πληρώσουμε όσους εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Τώρα αν αλλάξει κάτι... Οι αμοιβές των επιτηρητών είναι πολύ μικρές, βέβαια εκείνη τη μέρα δεν θα πάνε στο σχολείο, που διαφορετικά θα πήγαιναν. Για τους βαθμολογητές, νομίζω πως υπό προϋποθέσεις είναι καλή η αμοιβή και βέβαια δικαιούστε και οδοιπορικά για την μετακίνηση αν υπηρετείτε ή μένετε σε διαφορετική πόλη, οπότε μην το βλέπετε τόσο αρνητικά. Την πρώτη φορά που απασχολήθηκα σε βαθμολογικό κέντρο ένιωσα ένα δέος είναι η αλήθεια. Πάντα είχα την απορία αν όντως όλα γίνονται τόσο αδιάβλητα όπως λένε και ποια διαδικασία ακολουθείται στα βαθμολογικά κέντρα. Η εμπειρία μου απέδειξε οτι τελικά όντως είναι αδιάβλητες οι εξετάσεις και είναι ένας θεσμός για τον οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι (άσχετα αν πιστεύω οτι το λύκειο και η δευτεροβάθμια πρέπει να απεμπλακεί από το σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ) ως κλάδος. Υπηρετούμε ένας από τους ελάχιστους θεσμούς στην Ελλάδα, όπου όλα γίνονται με απόλυτη συνέπεια. Οι συνάδελφοι στα βαθμολογικά είναι απόλυτα συνεπείς και υπεύθυνοι.
ΕΙμαι αναπληρωτης κα ιμε καλεσανε επιτηρητη...Ερωτηση ποσο ειναι η αμοιβη μας? ξερω οτι ειναι λιγο αλλα ξερει κανεις ποσο περιπου ?