0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι επιτηρητες δικαιουνται και αποζημιωση οδοιπορικων οχι ομως οι αναπληρωτες .Στο νομο μου σωστα δεν περιπλεκόται οι αναπληρωτες για τον παραπανω λογο .Επιφυλασομαι για τους τα νησια που εχουν λιγους μονιμους.
Υπόδειγμα Οδηγιών για τους επιτηρητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013 - Δείτε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια της εξέτασηςhttp://panelladikes24.blogspot.gr/2013/05/2013.html
Μια ακόμη αδικία σε βάρος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Έκπληξη και αγανάκτηση προκαλεί στον κόσμο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών η αυθαίρετη και παράνομη απόφαση διευθυντών σχολικών μονάδων σε συνεννόηση με τις Δ.Δ.Ε να δηλώσουν κατά προτεραιότητα την τοποθέτηση αναπληρωτών ως επιτηρητών στις πανελλαδικές εξετάσεις απαλλάσσοντας ταυτόχρονα μόνιμους εκπαιδευτικούς χωρίς κανένα λόγο απαλλαγής.Έχουν αναφερθεί φαινόμενα να πιέζονται αναπληρωτές να μετακινηθούν για επιτήρηση με δικά τους έξοδα ακόμη και σε άλλο νησί από αυτό που υπηρετούν αλλά και να τοποθετούνται ως επιτηρητές ακόμη και αυτοί που είναι μειωμένου ωραρίου και όλα αυτά με την αναοχή ή συμμετοχή των Δ.Δ.Ε.Οι αποφάσεις αυτές παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία* αφού σύμφωνα με αυτή προβλέπεται σαφέστατα ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να μετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις με οποιαδήποτε ιδιότητα ορισθούν και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, εδώ και πολλά χρόνια ,πρέπει να τοποθετούνται ως επιτηρητές στις πανελλαδικές εξετάσεις και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μόνο στην περίπτωση που έχει εξαντληθεί ο αριθμός των μονίμων εκπαιδευτικών. *Φ251/51180/
Συνάδελφοι καλησπέρα. Μήπως ξέρεις κανείς να μου απαντήσει στο εξής : είμαι δευτεροβάθμια με μερική διάθεση πρωτοβάθμια. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν για επιτηρήτρια στις πανελλαδικές, από τη στιγμή που τις μέρες των πανελλαδικών θα πρέπει να λείπω από τα δημοτικά ; Kαι εάν ναι, τι θα πρέπει να κάνω εγώ ; Υπηρεσιακά εννοώ, δεν πρέπει να καλυφθώ με κάποιου είδους έγγραφο ώστε να με καλύψουν στο myschool οι διευθυντές των δημοτικών για τις μέρες εκείνες ;
elenam,φυσικά και μπορεί να σε καλέσουν. Και εγώ είμαι ίδια περίπτωση. Αν σου τύχει, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, εφόσον τα δημοτικά έχουν ενημερωθεί από το διευθυντή σου. Τα δημοτικά είναι υποχρεωμένα να σε αποδεσμεύσουν γιατί πρόκειται για ανάγκες της υπηρεσίας.
Σε λογαριασμό, περίπου τον Αύγουστο.
αν έχεις βύσμα