*

Αποστολέας Θέμα: Διόρθωση γραπτών ΑΣΕΠ - ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 93425 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asvos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διόρθωση γραπτών ΑΣΕΠ
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 22, 2009, 09:45:05 pm »
μηπως η μητέρα σου εχει διαισθηση ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων? Θα μας ταλαιπωρησουν και αναφορικα με τα αποτελεσματα! Προβλεπω να ανακοινωθουν τον Ιουλιο!καλη επιτυχια σε ολους μας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:07:21 »

Αποσυνδεδεμένος giwta_p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 23, 2009, 12:03:13 am »
Εννοείται ότι αναφέρομαι στο Γεωργατζόγλου.... απλώς είπα να μη θίξω οικογένειες... Γι'αυτόν το ξέρω σίγουρα γιατί το έχει πει και είναι γνωστό. Τώρα τι να σας πω... Εγώ εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα...! Και όσον αφορά στο Θουκυδίδη δεν είναι και λίγο να σου πουν ότι ανάμεσα σε Θουκυδίδη, Σοφοκλή, Πλάτωνα και Αριστοτέλη θα πέσει σίγουρα Θ. Κερδίζεις απίστευτο χρόνο... Και ας μην ξέρεις ποιο ακριβώς έιναι το απόσπασμα... Και πράγματι... όσο και να μην μας αρέσει και όσο κι αν εμείς οι ίδιοι δεν λειτουργούμε κατ' αυτόν τον τρόπο... ναι, όντως ζούμε στην Ελλάδα και όλα είναι πιθανά... ακόμα και το να πληρώνουν τα γνωστά φροντιστήρια για να βάλουν κάποια συγκεκριμένα θέματα. Πώς γίνεται πάντα να έχουν τα τέλεια αποτελέσματα... Δεν ξέρω ειλικρινά. Εγώ πείστηκα ότι πρέπει να γίνω ρεαλίστρια αλλιώς δεν επιζείς.  :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 23, 2009, 12:13:53 am »
μηπως η μητέρα σου εχει διαισθηση ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων? Θα μας ταλαιπωρησουν και αναφορικα με τα αποτελεσματα! Προβλεπω να ανακοινωθουν τον Ιουλιο!καλη επιτυχια σε ολους μας
Είπαμε, δεν έχω μάνα και τη Λίτσα Πατέρα, αλλά αυτό που με ρωτάς είναι πολύ εύκολο, μπορώ να το προβλέψω και εγώ. Απ' ό,τι ακούγεται, να υπολογίζεις τον επόμενο μήνα.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 23, 2009, 03:04:30 am »
προσωπικα πηγαινα σε φροντιστηριο. μας εκανε υποτιθεται καθηγητης που ειναι διορθωτης του ασεπ. χτυπιοταν οτι θα μπει ομηρος, θουκυδιδης, πλατωνας κ αντιγονη ισως κ αριστοτελης. δλδ 4/5. δεν χρειαζεται να εχεις κονε για να κανεις μια τετοια προβλεψη. προχθες τον πηρα τηλ κ με ρωτησε πώς τα πηγα. οταν του ειπα οτι τα πηγα χειροτερα απ'ο,τι περιμενα μου λεει την εξης ατακα "μα γιατι τα θεματα ηταν αναμενομενα, ο,τι ειχαμε κανει μεσα στην ταξη" μου ηρθε να του πω καμια κουβεντα αλλα κρατηθηκα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως το φροντιστηριο σε βαζει σε ενα ρυθμο κ μια κατευθυνση αλλα τιποτα παραπανω. κ εγω ετσι μπορω να διδαξω. πανω κατω εχω καταλαβει τι ζητανε. αλλα ολα αυτα ειναι κινηση εντυπωσιασμου κ τιποτα παραπανω. αν δεν εχει ξαναδωσει καποιος ασεπ το φροντιστηριο τον βοηθαει να δει πανω κατω πώς κινουνται τα θεματα. αλλα μεχρι εκει. αν δεν κατσει ο καθενας να καταβαλει την προσωπικη του προσπαθεια δεν καταφερνει τιποτα.  προσωπικα με βοηθησε αρκετα να τακτοποιησω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα μεχρι εκει. στον επομενο ασεπ δεν προκειται να ξαναπαω. ασε που μια ερωτηση στα νεα την εχασα εγω κ το 95% της ταξης εξαιτιας του φροντιστηριου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:07:21 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 23, 2009, 10:56:46 am »
προσωπικα πηγαινα σε φροντιστηριο. μας εκανε υποτιθεται καθηγητης που ειναι διορθωτης του ασεπ. χτυπιοταν οτι θα μπει ομηρος, θουκυδιδης, πλατωνας κ αντιγονη ισως κ αριστοτελης. δλδ 4/5. δεν χρειαζεται να εχεις κονε για να κανεις μια τετοια προβλεψη. προχθες τον πηρα τηλ κ με ρωτησε πώς τα πηγα. οταν του ειπα οτι τα πηγα χειροτερα απ'ο,τι περιμενα μου λεει την εξης ατακα "μα γιατι τα θεματα ηταν αναμενομενα, ο,τι ειχαμε κανει μεσα στην ταξη" μου ηρθε να του πω καμια κουβεντα αλλα κρατηθηκα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως το φροντιστηριο σε βαζει σε ενα ρυθμο κ μια κατευθυνση αλλα τιποτα παραπανω. κ εγω ετσι μπορω να διδαξω. πανω κατω εχω καταλαβει τι ζητανε. αλλα ολα αυτα ειναι κινηση εντυπωσιασμου κ τιποτα παραπανω. αν δεν εχει ξαναδωσει καποιος ασεπ το φροντιστηριο τον βοηθαει να δει πανω κατω πώς κινουνται τα θεματα. αλλα μεχρι εκει. αν δεν κατσει ο καθενας να καταβαλει την προσωπικη του προσπαθεια δεν καταφερνει τιποτα.  προσωπικα με βοηθησε αρκετα να τακτοποιησω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα μεχρι εκει. στον επομενο ασεπ δεν προκειται να ξαναπαω. ασε που μια ερωτηση στα νεα την εχασα εγω κ το 95% της ταξης εξαιτιας του φροντιστηριου...

μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες;;;
Ποια ερώτηση;;;
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 23, 2009, 12:24:35 pm »

μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες;;;
Ποια ερώτηση;;;

αναφερομαι σε μια ερωτηση στη λογοτεχνια. ο καθηγητης μας ειχε πει στο μαθημα οτι εφηβικα μυθιστορηματα ειναι το "λεμονοδασος" , "λεωνης" κ "εροικα". μολις τα δουμε αυτα τα βαζουμε κατευθειαν. στην ερωτηση λοιπον στον ασεπ "ποιο απο τα παρακατω ειναι εφηβικο μυθιστορημα" βαλαμε σχεδον ολοι το λεμονοδασος. κ να φανταστεις οτι ειχα διαβασει τα ψαθινα καπελα, ηξερα οτι ειναι εφηβικο αλλα...

Αποσυνδεδεμένος πε04.04

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 23, 2009, 12:36:35 pm »
Μόλις επικοινώνησα με ΑΣΕΠ
Ιούνιο με Ιούλιο θα βγουν τα αποτελέσματα τα οποία τώρα είναι στην επεξεργασία
Ας είμαι μια απο τις τυχερές του ΑΣΕΠΕΙΟΥ μαγειρέματος!!!!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 23, 2009, 01:06:48 pm »
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα φροντιστήρια δεν προσφέρουν και πολλά.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Μαΐου 23, 2009, 02:59:02 pm »
Maryvas στη συγκεκριμένη περίπτωση το φροντιστήριο σας αποπροσανατόλισε.Καλά δεν μπορούσε να διαβάσει κάποια πράγματα πριν σας διδάξει;Εδώ ένα ιδιαίτερο αναλαμβάνει κανείς και προετοιμάζεται,όχι υποψήφιους για το διαγωνισμό του ασέπ!
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 23, 2009, 03:32:02 pm »
Δηλαδή τα έχουν διορθώσει όλα τα γραπτά και τώρα κάνουν το πέρασμα στον υπολογιστή, τους ελέγχους, τις προσαυξήσεις κλπ;
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος πε04.04

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 23, 2009, 04:34:38 pm »
Δηλαδή τα έχουν διορθώσει όλα τα γραπτά και τώρα κάνουν το πέρασμα στον υπολογιστή, τους ελέγχους, τις προσαυξήσεις κλπ;
ναι!!!
αυτό κατάλαβα...

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Μαΐου 23, 2009, 06:34:35 pm »
[/quot
ιούλιο???? στείλε μου , σε παρακαλώ , το τηλέφωνο που παίρνεις και ρωτάς........

Αποσυνδεδεμένος iouliaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 23, 2009, 07:18:02 pm »
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ την παρέα σας τον τελευταίο καιρό καθότι είμαι κι εγώ πολύ αγχωμένη για τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 23, 2009, 07:40:54 pm »
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ την παρέα σας τον τελευταίο καιρό καθότι είμαι κι εγώ πολύ αγχωμένη για τα αποτελέσματα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182634
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)