0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως η μητέρα σου εχει διαισθηση ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων? Θα μας ταλαιπωρησουν και αναφορικα με τα αποτελεσματα! Προβλεπω να ανακοινωθουν τον Ιουλιο!καλη επιτυχια σε ολους μας
προσωπικα πηγαινα σε φροντιστηριο. μας εκανε υποτιθεται καθηγητης που ειναι διορθωτης του ασεπ. χτυπιοταν οτι θα μπει ομηρος, θουκυδιδης, πλατωνας κ αντιγονη ισως κ αριστοτελης. δλδ 4/5. δεν χρειαζεται να εχεις κονε για να κανεις μια τετοια προβλεψη. προχθες τον πηρα τηλ κ με ρωτησε πώς τα πηγα. οταν του ειπα οτι τα πηγα χειροτερα απ'ο,τι περιμενα μου λεει την εξης ατακα "μα γιατι τα θεματα ηταν αναμενομενα, ο,τι ειχαμε κανει μεσα στην ταξη" μου ηρθε να του πω καμια κουβεντα αλλα κρατηθηκα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως το φροντιστηριο σε βαζει σε ενα ρυθμο κ μια κατευθυνση αλλα τιποτα παραπανω. κ εγω ετσι μπορω να διδαξω. πανω κατω εχω καταλαβει τι ζητανε. αλλα ολα αυτα ειναι κινηση εντυπωσιασμου κ τιποτα παραπανω. αν δεν εχει ξαναδωσει καποιος ασεπ το φροντιστηριο τον βοηθαει να δει πανω κατω πώς κινουνται τα θεματα. αλλα μεχρι εκει. αν δεν κατσει ο καθενας να καταβαλει την προσωπικη του προσπαθεια δεν καταφερνει τιποτα. προσωπικα με βοηθησε αρκετα να τακτοποιησω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα μεχρι εκει. στον επομενο ασεπ δεν προκειται να ξαναπαω. ασε που μια ερωτηση στα νεα την εχασα εγω κ το 95% της ταξης εξαιτιας του φροντιστηριου...
Παράθεση από: maryvas στις Μαΐου 23, 2009, 03:04:30 amπροσωπικα πηγαινα σε φροντιστηριο. μας εκανε υποτιθεται καθηγητης που ειναι διορθωτης του ασεπ. χτυπιοταν οτι θα μπει ομηρος, θουκυδιδης, πλατωνας κ αντιγονη ισως κ αριστοτελης. δλδ 4/5. δεν χρειαζεται να εχεις κονε για να κανεις μια τετοια προβλεψη. προχθες τον πηρα τηλ κ με ρωτησε πώς τα πηγα. οταν του ειπα οτι τα πηγα χειροτερα απ'ο,τι περιμενα μου λεει την εξης ατακα "μα γιατι τα θεματα ηταν αναμενομενα, ο,τι ειχαμε κανει μεσα στην ταξη" μου ηρθε να του πω καμια κουβεντα αλλα κρατηθηκα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως το φροντιστηριο σε βαζει σε ενα ρυθμο κ μια κατευθυνση αλλα τιποτα παραπανω. κ εγω ετσι μπορω να διδαξω. πανω κατω εχω καταλαβει τι ζητανε. αλλα ολα αυτα ειναι κινηση εντυπωσιασμου κ τιποτα παραπανω. αν δεν εχει ξαναδωσει καποιος ασεπ το φροντιστηριο τον βοηθαει να δει πανω κατω πώς κινουνται τα θεματα. αλλα μεχρι εκει. αν δεν κατσει ο καθενας να καταβαλει την προσωπικη του προσπαθεια δεν καταφερνει τιποτα. προσωπικα με βοηθησε αρκετα να τακτοποιησω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα μεχρι εκει. στον επομενο ασεπ δεν προκειται να ξαναπαω. ασε που μια ερωτηση στα νεα την εχασα εγω κ το 95% της ταξης εξαιτιας του φροντιστηριου...μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες;;;Ποια ερώτηση;;;
Μόλις επικοινώνησα με ΑΣΕΠΙούνιο με Ιούλιο θα βγουν τα αποτελέσματα τα οποία τώρα είναι στην επεξεργασίαΑς είμαι μια απο τις τυχερές του ΑΣΕΠΕΙΟΥ μαγειρέματος!!!!
Παράθεση από: πε04.04 στις Μαΐου 23, 2009, 12:36:35 pmΜόλις επικοινώνησα με ΑΣΕΠΙούνιο με Ιούλιο θα βγουν τα αποτελέσματα τα οποία τώρα είναι στην επεξεργασίαΑς είμαι μια απο τις τυχερές του ΑΣΕΠΕΙΟΥ μαγειρέματος!!!!Δηλαδή τα έχουν διορθώσει όλα τα γραπτά και τώρα κάνουν το πέρασμα στον υπολογιστή, τους ελέγχους, τις προσαυξήσεις κλπ;
Μόλις επικοινώνησα με ΑΣΕΠΙούνιο με Ιούλιο θα βγουν τα αποτελέσματα τα οποία τώρα είναι στην επεξεργασίαΑς είμαι μια απο τις τυχερές του ΑΣΕΠΕΙΟΥ μαγειρέματος!!!![/quotιούλιο? στείλε μου , σε παρακαλώ , το τηλέφωνο που παίρνεις και ρωτάς........
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ την παρέα σας τον τελευταίο καιρό καθότι είμαι κι εγώ πολύ αγχωμένη για τα αποτελέσματα.