0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Εγώ, βρε παιδιά, θα θελα να μάθω πώς μπορείτε να υπολογίσετε το βαθμό σας στην ειδική διδακτική; Εννοείτε ότι μιλήσατε με ανθρώπους που δουλεύουν σε φροντιστήρια και σας είπαν τι να περιμένετε; Εγώ προσπάθησα στην ιστορία που έγραψα να δω τις απαντήσεις των φροντιστηρίων και δε συμφωνούσαν μεταξύ τους.
Όλα είναι πιθανά. Τέτοια έκπληξη ευχάριστη συνέβει την προηγούμενη φορά σε μένα - ΠΕ04.Πόσο περισσότερο στην ΠΕ02 που έχει περισσότερα εξεταζόμενα μαθήματα μή πολλαπλής επιλογής.
Καλημέρα! Με αφορμή την Τσαπανίδου που είπε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν βγει τα αποτελέσματα και με όλη τη συζήτηση εδώ στο forum αρχίζω να βάζω τον εαυτό μου στη θέση: να ανοίγω τον υπολογιστή και να ψάχνω να με βρω στους καταλόγους... Απίστευτο που όλο αυτό τελικά τελειώνει... Καλή επιτυχία σε όλους! Καλά αποτελέσματα και καλές αλλαγές!
Έχω μπεί κι εγώ στο "τρυπάκι" να περιμένω τους βαθμούς κι ας ξέρω ότι θα'ναι κάτω από τη βάση..Σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!
ΠΕ02 και ΠΕ03 αν δεν κάνω λάθος... Εγώ έμεινα στο ΠΕ02, αλλά αν βγουν τα αποτελέσματα των φιλολόγων, σίγουρα θα βγούνε και των άλλων ειδικοτήτων!
N.Π. ειναι και αυτα κατι σαν τα αποτελεσματα των εκλογων, θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας.....