0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα δεν μπορείς να ξυθείς μόνος σου, μην περιμένεις να σε ξύσει κανείς.Όσο για τον Ασεπ, 3 φορές που έχω δώσει έχω μάθει κάτι: το σημαντικότερο είναι να πέφτω για ύπνο και να μη νιώθω τύψεις.Να λέω στον εαυτό μου ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, άσχετα με το αποτέλεσμα. Να είμαι περήφανη που διάβασα όσο μπορούσα (ίσως πολλοί να ξεπεράσαμε και τον εαυτό μας) και να είμαι αισιόδοξη.Και τις 3 φορές το έχω πετύχει! Και ο Θεός με άκουσε και με έστειλε αναπληρώτρια! Υ.Γ: Συγγνώμη αν όλο αυτό ακούγεται σαν κήρυγμα. Ήθελα απλώς να σας δώσω τη δική μου οπτική γωνία περί των πραγμάτων.
Η maryvas τα λέει μια χαρά. Μονόδρομος για τους μη έχοντες βύσμα (αλλά και για τους έχοντες που από αξιοπρέπεια δεν το χρησιμοποιούν).Όσο για το ΑΣΕΠ/Επετηρίδα ψηφίζω δαγκωτό επετηρίδα. Θα προτιμούσα να τέλειωνα τη σχολή και να μου λέγανε κόψε το λαιμό σου για 10-15 χρόνια, κάνε ό,τι θες και μετά έλα να διοριστείς παρά αυτό το χάλι τώρα. Πολλοί ήδη κλείνουν 10 χρόνια στην αδιοριστία δίνοντας και ξαναδίνοντας μ' αυτό το κωλοσύστημα και δεν ξέρουν πόσα ακόμη...Τουλάχιστον τότε ήταν 100% επετηρίδα. Ένα σύστημα, πάει και τελείωσε. Τώρα έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας.
Προσωπικά διαφωνώ. Διαφωνώ να ΄κρίνομαι επιτυχούσα κάθε 2 χρόνια αλλά διοριστέα ανάλογα με κεφια του κάθε υπουργού οικονομικών. Να γίνουν μαζικοί διορισμοί, max 2 χρόνια αναπλήρωση και καθόλου (ψ)ωρομισθία. Να κόψουν το λαιμό τους να μας διορίσουν ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ !!!
Frerar,αν και κινδυνεύουμε να εισέλθουμε σε χωρους που συζητώνται σε άλλο τοπικ,να σου πω ότι προσωπικά κάτι τέτοιο το θεωρώ αυτονόητο και γι'αυτό ορισμένοι αποφασίσαμε να αντιδράσουμε....Συνάδελφοι, συγχωρέστε με, αλλά αδυνατώ να κατανοήσω πώς όλοι εμείς που θα μπούμε σε τάξεις να μιλήσουμε για τα δημοκρατικά ιδεώδη και την υποχρέωση της συμμετοχής, δεν κάνουμε τίποτα όταν θιγόμαστε ως προσωπικότητες.Γιατί μη μου πείτε ότι δε θίγεστε τώρα που αγωνιάτε για τα αποτελέσματα,ενώ κάποιοι άλλοι συμπλήρωσαν τις αιτήσεις τους και φεύγουν ήσυχοι για διακοπές... Morgan,σύμφωνα με περσινή ανακοίνωση του υπουργείου υπάρχουν υπεράριθμοι διορισμένοι. Μην κοιτάς που το έχουν ξεφτιλίσει με τις αποσπάσεις,τις άδειες κτλ.για τους οσφυοκάμπτες...
Να κόψουν το λαιμό τους να μας διορίσουν ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ !!!