0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφοσον εδωσαν παραταση αιτησεων μεχρι και 16 Ιουνιου ,να αναμενουμε τα πρωτα αποτελεσματα (οχι φιλολογων) απο τις 18 Ιουνιου?
Γνωστός μου Φιλόλογος διόρθωνε γραπτά του ΑΣΕΠ.Μου είπε πως τελείωσε η διόρθωση και πως όλα τα γραπτά των Φιλολόγων διορθώθηκαν στη Θεσσαλονίκη από Πανεπιστημιακούς..
Το "κόβω" για Παρασκευή 19
knkn, σε σχεση με τα αναμενομενα αποτελεσματα, περιεργως(!), φετος ησουν πολυ 'σιωπηλος'. Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει πλεον το.. 'βαθυ λαρυγγι' ??
Παράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 12, 2009, 02:02:39 pmΕφοσον εδωσαν παραταση αιτησεων μεχρι και 16 Ιουνιου ,να αναμενουμε τα πρωτα αποτελεσματα (οχι φιλολογων) απο τις 18 Ιουνιου?Α,εσύ το πας μακριά.Να δεις που τα πρώτα θα βγουν στις 16 Ιουνίου και ώρα 14:05,έτσι για να μας την σπάσουν.Αγνοείς ότι προχωράμε σε ένσταση εναντίον των ¨συναδέλφων¨,που αρνούνταν τόσα χρόνια να δώσουν ΑΣΕΠ σαν και εμάς τους πληβείους;
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 12, 2009, 12:02:21 pm Πράγμα που σημαίνει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο ο συγκεκριμένος συνάδελφος και πολλοί άλλοι πληρώνονταν, χωρίς καν να εργάζονται. Αδιανόητο κατ' εμέ.Ξέρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις συναδέλφων που πληρώνονταν χωρίς να εργάζονται;
Πράγμα που σημαίνει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο ο συγκεκριμένος συνάδελφος και πολλοί άλλοι πληρώνονταν, χωρίς καν να εργάζονται. Αδιανόητο κατ' εμέ.
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 12, 2009, 06:30:11 pmΠαράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 12, 2009, 02:02:39 pmΕφοσον εδωσαν παραταση αιτησεων μεχρι και 16 Ιουνιου ,να αναμενουμε τα πρωτα αποτελεσματα (οχι φιλολογων) απο τις 18 Ιουνιου?Α,εσύ το πας μακριά.Να δεις που τα πρώτα θα βγουν στις 16 Ιουνίου και ώρα 14:05,έτσι για να μας την σπάσουν.Αγνοείς ότι προχωράμε σε ένσταση εναντίον των ¨συναδέλφων¨,που αρνούνταν τόσα χρόνια να δώσουν ΑΣΕΠ σαν και εμάς τους πληβείους;Καθόλου δεν το αγνοώ! Δεν μιλάω γι' αυτό, για την περίπτωση ΟΑΕΔιτών. Μιλάω γενικότερα, οτι μετά την κατάργηση της επετηρίδας έχουμε χωριστεί σε "κάστες" κι ο καθένας έχει το χαβά" του. Άλλος υποστηρίζει πίνακα, άλλος ΑΣΕΠ, άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται και πάει λέγοντας...
Παράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 12, 2009, 01:13:52 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουνίου 12, 2009, 12:02:21 pm Πράγμα που σημαίνει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο ο συγκεκριμένος συνάδελφος και πολλοί άλλοι πληρώνονταν, χωρίς καν να εργάζονται. Αδιανόητο κατ' εμέ.Ξέρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις συναδέλφων που πληρώνονταν χωρίς να εργάζονται;Ναι. Συνάδελφός μας μαθηματικός. Έδιδε απλά το παρόν στη δ/νση που ανήκε, νομίζω 2 φορές της εβδομάδος και προς τα μέσα του έτους του έδωσαν ώρες ΠΔΣ, για να μην κάθεται και τελείως.
19 φευγω για Μηλο!!!!ελπιζω να μην μου χαλασει ο ασεπ τις διακοπες :-\θελω να πιστευω πως οχι...!