0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vania στις Ιουνίου 13, 2009, 06:50:31 pm19 φευγω για Μηλο!!!!ελπιζω να μην μου χαλασει ο ασεπ τις διακοπες :-\θελω να πιστευω πως οχι...!αν πας στη μηλο με το αγορι σου ειναι πολυ ωραια! εχει καταπληκτικες παραλιες. πιστευω οτι τα αποτελεσματα για μας θα βγουν μεσα στον ιουλιο οποτε μην αγχωνεσαι...καλα να περασεις κ ξεχνα τον ασεπ
19 φευγω για Μηλο!!!!ελπιζω να μην μου χαλασει ο ασεπ τις διακοπες :-\θελω να πιστευω πως οχι...!
Ναι. Συνάδελφός μας μαθηματικός. Έδιδε απλά το παρόν στη δ/νση που ανήκε, νομίζω 2 φορές της εβδομάδος και προς τα μέσα του έτους του έδωσαν ώρες ΠΔΣ, για να μην κάθεται και τελείως.
Κι εγώ πιστεύω 10-15 Ιουλίου.Σε ένα μήνα δηλαδή.Εγώ, πάντως, τα μπάνια μου τα ξεκίνησα!
bikini φόρεσε το bikini σου και καλές βουτιές ! Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 13, 2009, 07:53:51 pmΚι εγώ πιστεύω 10-15 Ιουλίου.Σε ένα μήνα δηλαδή.Εγώ, πάντως, τα μπάνια μου τα ξεκίνησα! Καλά μπάνια σε όλους και καλά αποτελέσματα όποτε και αν τα βγάλουν !Υ.Γ. υπάρχει κανείς που ξέχασε να ψηφίσει στοhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.255δεν πιστεύω να μου ξέφυγε κανείς..?
Εκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 14, 2009, 10:29:22 ambikini φόρεσε το bikini σου και καλές βουτιές ! Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 13, 2009, 07:53:51 pmΚι εγώ πιστεύω 10-15 Ιουλίου.Σε ένα μήνα δηλαδή.Εγώ, πάντως, τα μπάνια μου τα ξεκίνησα! Καλά μπάνια σε όλους και καλά αποτελέσματα όποτε και αν τα βγάλουν !Υ.Γ. υπάρχει κανείς που ξέχασε να ψηφίσει στοhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.255δεν πιστεύω να μου ξέφυγε κανείς..? εγω θα ηθελα να ψηφισω,αλλα επειδη ειμαι κατα του ασεπ δε μου δινεις επιλογη!!ολες τον εμπεριεχουν(λιγο η πολυ!)πχ την επετηριδα θα μπορουσες να τη βαλεις!ειναι βασικη επιλογη νομιζω!
ΠΕ02, θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα. συνεχιζεται η αναβαθμολογηση των γραπτων μας και ειναι στο τελος της, ενω παραλληλα αρχισε ο ελεγχος της καταχωρησης των βαθμων. αυτο εμαθα ,αυτο μεταφερω.