0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δηλαδή που προσλήφθηκα με την 1η φουρνιά αναπληρωτών θα πάρω περίπου 1 ακόμη μισθό;;;
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 18, 2009, 11:00:24 pmΕγώ δηλαδή που προσλήφθηκα με την 1η φουρνιά αναπληρωτών θα πάρω περίπου 1 ακόμη μισθό;;; Σε φαίνονται λίγα?
Παράθεση από: geok_salonika στις Απριλίου 19, 2009, 03:47:11 amΠαράθεση από: bikini στις Απριλίου 18, 2009, 11:00:24 pmΕγώ δηλαδή που προσλήφθηκα με την 1η φουρνιά αναπληρωτών θα πάρω περίπου 1 ακόμη μισθό;;; Σε φαίνονται λίγα?Ίσα-ίσα, επιθετικέ geok_salonika, με ( ) φαίνονται πολλά...
Πάντως εγώ παράπονο από τα χρήματα ως αναπληρώτρια δεν έχω καθόλου!...
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 21, 2009, 08:03:55 amΠάντως εγώ παράπονο από τα χρήματα ως αναπληρώτρια δεν έχω καθόλου!...Πάλι καλά! Έχω βαρεθεί να ακούω από τους αναπληρωτές δασκάλους ..."και σιγά τα λεφτά που παίρνουμε, και τι να πρωτοπληρώσουμε. . . κ.πλ. "
anneta, εγώ ξέρω κάποιες αναπληρώτριες δασκάλες χειρότερες από αυτούς που μου λες...Στο 20ήμερο φλούδα τα λεφτά και μετά τους στέλνει ο μπαμπάς!!! Απαράδεκτο...
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 21, 2009, 09:26:33 amanneta, εγώ ξέρω κάποιες αναπληρώτριες δασκάλες χειρότερες από αυτούς που μου λες...Στο 20ήμερο φλούδα τα λεφτά και μετά τους στέλνει ο μπαμπάς!!! Απαράδεκτο...
Παράθεση από: anneta στις Απριλίου 21, 2009, 09:40:57 amΠαράθεση από: bikini στις Απριλίου 21, 2009, 09:26:33 amanneta, εγώ ξέρω κάποιες αναπληρώτριες δασκάλες χειρότερες από αυτούς που μου λες...Στο 20ήμερο φλούδα τα λεφτά και μετά τους στέλνει ο μπαμπάς!!! Απαράδεκτο... δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται και μετά έχουμε κρίση όταν ξοδεύω περισσότερα από ένα μισθό του δημοσίου μόνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!